Голямо клюкарче е това ЯНУАРЧЕ, в лошото време само придремва!

• 12 325
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
Dega, напълно те разбирам и аз съм от малък град, макар да не живея там от доста години, там и да кихнеш, си е новина...
Миа, това е добра идея, ама май съм по -притеснителна, отколкото трябва. А доколкото виждам пише, че си от Банкя, не съм ходила там, но знам, че са само къщи, така че сигурно нямате този проблем. Като си имаш двор и градинка, може да си постоянно навън и това е много хубаво за децата. Ние сега сме на 15 -ия етаж - да отбележа, че не е последен, и вече поне десетина пъти ми се случва времето да е хубаво, а да седим у дома, защото асансьорът не работи. Почнах да проверявам дали работи преди да облека бебоче, ама нали и това отнема време, имам два случая когато се е повредил междувременно .... Sad
New Valia, Mari_rus, това е много хубаво, но тук ми се струва, че хората още не са дозрели до това и ще е пълно със зяпачи. Нашият квартал е доста пенсионерски и не виждам много майки, повече дядовци и бабички висят по пейките, а те са големи клюки..
Lusesita, браво, ти си страшна.   bouquet
Ох, аз да бягам, че ги пратих на разходка, а пък аз да чистя, ама вместо това - на компа. То било много приятно. Жалко, че не настоявах за нет по-рано, че имаше дни и периоди, в които освен с мъжа ми, нямаше дума с кого да си кажа ...
Нали не съм супер приказлива и не "спамя" или както там му е термина  Embarassed

# 241
  • до една звездичка
Я кажете вие, как сте с цигарките? Аз ги отказах преди година и половина, не съм палила оттогава, ама сега много ми се пуши, но не пуша, заради кърменето де Но когато спра да кърмя ще изпафкам една със сигурност

Ох, аз колко много по една ще изпафкаааам smile3546  и beer3 ще си му пийнааааа

Ама кога ще е незнаааам newsm78

# 242
Здравейте, аз пък нямам много време да пиша, все сме навън.
За цигарите- пробвах ама много гадно ми се стори.
 Sick
Добре дошли на новите попълнения!
Честит имен ден на всички, които носят имена на цветя ! Да са живи и здрави!   bouquet

# 243
Приказчице, Джули, Честит Имен Ден! Hug
Да сте здрави и нека винаги ви е пролетно в душите!  bouquet

Честит имен ден и на малките ни януарски именичета от вчера и днес! Heart Eyes Heart Eyes

Ние се върнахме следобед от Еленския балкан, прекарахме много добре Grinning
Преското беше очудващо послушен по всички направления, Еничка беше както винаги, доволна съм, че сменихме обстановката.
Въпреки, че когато тръгвахме изнесох почти цялата къща Crazy
След две седмици пак ще ходим в тоя вилает Simple Smile, ама в друга махала и друга вила.

# 244
Честит имен ден на всички малки и големи цветя! Да са живи и здрави и само мир и любов да им носи името.

И ние днес бяхме цял ден навън, ходихме на гости на свекито и тя беше супер доволна. Учудващо тоя път и на мен ми хареса престоя, тя не се прояви с нищо тоя път. Никола се разглоби от игра цял ден  Crazy, Калина и тя беше послушна. Днес съм доволна.

Фил, много добре сте направили. Аз обожавам тоя край. Heart Eyes

# 245
  • Бургас
Честит Имен Ден на всички носещи хубавите имена на Цветя !!!
Аз имам двама!Ясен и Калин! Heart Eyes

Добре дошли на новите мами!Тук е весело! Grinning

# 246
  честит имен ден на всички карсиви цветя в нашия форум!!!

ние пък бяхме в Сандански-ей,умрях от жега,изгоряхме яко.Добре че на Еми съм взела Мустела слънцезащитен,че я плесках два пъти и сега е добре,само малко в бузите червенее.Бяхме и до Рупите,ама нали не сме кръстени,тя изчака отвън и по този повод се зачудих кога да я кръстим newsm78
 бях я оставила по боди и рокля,и чорапи,ама там децата облечени с чорпогащничета,блузки с дълъг Ръкав,че и елеци или якенца и мен ме хвана паниката и я облякох и аз и сега се измъчвам дали пък не се е обезводнила-как да позная?
Много съм щастлива,че вече два пъти дневно яде по около 120-130мл,а тези по 60-май е само 1 newsm78.Но пък тя свикна да се носим(то кога ли е отвиквала)ама сега е трудно да си лежи  в количката.Щом се събуди и иска да зяпа наоколо,понякога помага да повдигна дъното,но повече и харесва да я нося TiredВашите правят ли така-да искат да сядат?Ох,сега малко да почина,че покрай това пътуваня и аз се поизморих...

# 247
Честит празник на всички!!!

# 248
juleto18, относно желанието да се изправят. Александра от няколко дни насам се пъне да се изправя и много се ядосва щото не може. Луда работа, и като и дръпна ръчичиките леко направо откача. Иначе не успяхме да я научим да се носи, защото си извоювах да живеем сами без бабетки, които да развалят дисциплината.

# 249
Честит имен ден на всички именници.Да са живи и здрави.

# 250
Честит празник на всички малки и големи цветя, а и всички празнуващи  bouquet
И на мен напоследък така да ми се допушва... В същото време си казвам от колко време не съм пушила (и аз не знам от колко Laughing) и си ми е добре ..., а пък то и тук няма къде да се пуши...
Вчера в парка открихме нещо като заведенийце Laughing в единия край лепнат един огромен знак, че не се сервира алкохол Mr. Green, а на всяка маса знак, че не е разрешено пушенето Sick

# 251
Хубаво ви питах за цигарките, ми сега за друго да питам - аз много обичам да се парфюмирам, знам, че някои хора имат алергии към парфюми, но Гого от малък реших да го свикна, че мама така мирише, обаче забелязах, че от някои парфюми киха в началото като се пръсна. Вашите бебоци така ли са?

Коконка, страшна кръчма сте открили, айде да не ходим там, какво ще кажеш? Laughing

M_I_A, ти да не си гледала някой щраус да кърми така, със забита глава и да си мисли, че никой не го гледа?  hahaha Joy hahaha

# 252
  • на плажа
 Аз го кърмя навън без притеснения. Обикновено хората отвръщат поглед, но и да не го направят все ми е тая - какво ще гледат в на Шошо паничката. Нали не е срамно да се яде навън  Wink?!
 Аз се парфюмирам много рядко вече, за да не го дразня.

# 253
  • Варна
Добро утро!
Фил, супер че сте успели да си починете  Grinning Така ми се ходи и на мен някъде, мъжа ми пусна снощи мухата за Рибарица /има хотел на военните на супер ниски цени/ за лятото, но най-вероятно сме изтървали срока. Между другото, някой ходил ли е там, Дама?
Аз също кърмя навън когато се наложи и не ми пука  Wink

Най-официално да се похваля - ако си спомняте, миналия понеделник спрях да ям всякакво сладко и тестяно - днес резултата на кантара е -2 кг, и -1см на корема и дупето. Мисля си че е от това, защото последния месец не свалих нито 1кг. Така че продължавам още седмица, после обаче няма как, ще трябва да хапна козунак  Mr. Green

Хубав ден на всички! Слънцето е страхотно навън  Sunglasses

# 254
Добро утро  Grinning
Алекс, на Рибарица съм ходила преди 3 години, но мои приятели ходиха лятото 2007г. Хубаво е, аз не искам да те агитирам, но на мен ми харесва повече от колкото на море!

Браво за резултатите Алекс! Дръж фронта!
Аз мога да се отчета до тук, че от 13.03 до днес 21.04 резултата е -8кг. -5 см на дупето и -6 на корема!
Лято иде момичета  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт