Миа, това е добра идея, ама май съм по -притеснителна, отколкото трябва. А доколкото виждам пише, че си от Банкя, не съм ходила там, но знам, че са само къщи, така че сигурно нямате този проблем. Като си имаш двор и градинка, може да си постоянно навън и това е много хубаво за децата. Ние сега сме на 15 -ия етаж - да отбележа, че не е последен, и вече поне десетина пъти ми се случва времето да е хубаво, а да седим у дома, защото асансьорът не работи. Почнах да проверявам дали работи преди да облека бебоче, ама нали и това отнема време, имам два случая когато се е повредил междувременно ....

New Valia, Mari_rus, това е много хубаво, но тук ми се струва, че хората още не са дозрели до това и ще е пълно със зяпачи. Нашият квартал е доста пенсионерски и не виждам много майки, повече дядовци и бабички висят по пейките, а те са големи клюки..
Lusesita, браво, ти си страшна.

Ох, аз да бягам, че ги пратих на разходка, а пък аз да чистя, ама вместо това - на компа. То било много приятно. Жалко, че не настоявах за нет по-рано, че имаше дни и периоди, в които освен с мъжа ми, нямаше дума с кого да си кажа ...
Нали не съм супер приказлива и не "спамя" или както там му е термина