Голямо клюкарче е това ЯНУАРЧЕ, в лошото време само придремва!

• 12 329
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Djulka, Честит Имен Ден  bouquet . Да си жива и здрава!
Mia74, Millenita_g,  добре дошли Hug
Много опустя форума напоследък, всички ли сте в чата Simple Smile . Ще се включа и аз, но като се прибера, че сега съм на гости на мама и тате от няколко дни Grinning
Дано да е хубав и слънчев ден и да се разбиеме от разходки Grinning

# 226
  • на плажа
 Честит имен ден, Джули! Да си жива, здрава, все така усмихната и позитивна  Hug!

# 227
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕНА НА ЦВЕТЯ! ВИНАГИ ДА НОСЯТ КРАСОТА И РАДОСТ ЗА ОКОЛНИТЕ!

# 228
Честит имен ден на всички с имена на цветя!  Hug

# 229
  • София
Честит празник!

# 230
Честит празник, Djulichka! Честит празник и на всички останали цветя! smile3525 newsm51 smile3525
Добре дошли на новите мами!

Момичета при мен най- накрая взе да му се вижда краят. Да се надяваме, че няма да ме връхлети още някоя беля и всичко лошо ще си остане зад гърба ми. Най- много ми тежи, че не мога да си вдигна детенцето, така ми се иска да я вдигна и да си понося насам натам, но не трябва да я вдигам поне още месец. Иначе е добре, че поне отново се върна на кърма. Днес отиваме на барбекю да се разсеем малко.

# 231
Благодаря на всички за пожеланията !!!  Hug  Hug  Hug  И добре дошли на новите мами !

# 232
Честити имен ден на Джули, на Биляна на Магани, на Калина на Шушони, на Калин на Клои и на всички останали с имена на цветя!

И ние смятаме да ходим на барбекю Simple Smile нашият татко е именник днес.

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 11:27 от Пипилотка

# 233
  • София
Честит празник на всички именници!
Бъдете живи и здрави, весели и усмихнати като пролетни цветя (чиито имена носите)!   bouquet
Честит празник и на най-малките именници - да растат здрави и послучшни деца!

Добре дошли на новите мами - Миа и Миленита  Hug. Надявам се да Ви хареса при нас!

Ние днес направихме една голяма разходка сутринта - ходихме на църква, минахме през пазара и малчо поспа на вън.
Определено днес се убедих, че трябва да му взема чадърче за количката. Много му пече в количката.
Днес видях, че местят магазин Слънчице в Люлин, някъде около кооперативния пазар. Малко по-късно ще видя точно, че сега адреса е в спалнята, а мъжете спят.

Имаше и още нещо ... ама, забравих. После пак.
До скоро   bouquet!

# 234
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ - МАЛКИ И ГОЛЕМИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Благодаря момичета за поздравите. Gab i видях аз, че има и други бебчовци на нашата дата и то все кавалери. Не знам кой е модератор тук, но много благодаря, че ни включихте толкова бързо в списъка на родените бебоци, или ако е друг - на него -мерси.
За кърмата също мерси за съветите, пих и на Хип от лактационния чай, ама той е с декстроза и не знам още какво и много ми се струва, че напълнявам от него. А иначе не знам дали постъпвам правилно, но я слагам на гърда, откакто започна да суче активно колкото иска, някой път и на час и половина, някой път като спи и на четири-пет часа. Вода почти не пие, само й изплаквам устата след кърмене. Вече не давам допълнително кърма изцедена, не знам дали, но сигурно й стига.
Дано се задържи хубаво времето, че да се разхождаме повече, макар че все още не съм кърмила навън и ми е неудобно. А вие?

# 235
  • до една звездичка
Дано се задържи хубаво времето, че да се разхождаме повече, макар че все още не съм кърмила навън и ми е неудобно. А вие?

И аз не съм. Сега живея в малък град и ако кърмя навън може и да се видя после в местните новини  Confused ooooh!

# 236
  • София
Честит Имен Ден на цветята в отбора    bouquet

Да си носят със здраве имената!!!

Аз не знам защо се обаждам за кърменето навън, но си мисля, че сигурно бих забила глава в земята, за да не виждам дали някой ме гледа - така няма да ми пука  Whistling

# 237
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ ДНЕС Hug Да си носите със здраве името Hug
Аз не се включвам напоследък защото все съм нанякъде, не се застоявам много в къщи а когато съм гледам да свърша нещо Simple Smile
За кърменето навън тук жените не се притесняват а според много хора тук няма нищо по хубаво и естествено от кърмеща майка пък било то и навън Hug

# 238
ЧЕСТИТ ПРАЗНИКА НА ВСИЧКИ   bouquet ДА СТЕ ВСЕ ТАКА ЗАСМЯНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ  Hug

Ей, разкошно време, цял ден сме навън. Вкъщи се събрахме всички. майка ми има имен ден и дойде и сестра ми с двете малки принцеси и беше супер весело. Всеки гушнал бебче, навсякъде играчки, памперси и дрешки  Mr. Green

Аз супер ЗА кърменето на вън и вече съм направо ветеран. Сядам си, по прикривам се и готово. Бебо доволен, аз спокойна.
На хората им е пределно ясно какво става, но...това е най-естественото нещо на света.   Crazy

# 239
И тук всички кърмят навън, даже ако ти направят забележка, можеш да осъдиш този, който ти я отправя, защото това е позволено със закон
Виж, по друг начин стои въпроса с пушенето
Я кажете вие, как сте с цигарките? Аз ги отказах преди година и половина, не съм палила оттогава, ама сега много ми се пуши, но не пуша, заради кърменето де Но когато спра да кърмя ще изпафкам една със сигурност

Общи условия

Активация на акаунт