Голямо клюкарче е това ЯНУАРЧЕ, в лошото време само придремва!

• 12 334
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Здравей Миленита, и аз съм от днес във форума.
МИА, позволих си да разгледам снимките ти, страхотни са сладури и двете дечица, да са ти живи и здрави. Малкият колко е? Вижда ми се много по-голям от нас, може би заради дрешките, а може би все пак в тази възраст и 10 дни са си разлика. Ева последно беше 56 см. и 5 300 - на втория месец, ще ходим другата седмица на консултация да видим колко е порастнала.
МИА, сетих се също, ако имаш време и желание, след като си имаш рожденник на същата дата - сподели какъв човек е като характер, какви заложби има, за да знам какво да очаквам от моята принцеса, макар че разликата в годините, обстоятелствата сигурно ще окажат влияние, но въпреки това аз познавам два души, родени на една и съща дата, които въпреки разликата във възрастта и пола имат някои сходни черти.
А и мами, пишете какво приемате за повишаване на кърмата, че тези дни нещо не е май много добре положението. Аз пия едно лактогонно средство - чай, който се вари и се прецежда, българския, както и едни хомеопатични хапчета - Рицинус Комунис, опитвам се да хапвам повече мляко, ориз, месо, макар че последното не обичам, не си позволявам зелено - за мое съжаление и цитруси, както и шоколад / тук вече много ми липсва/.
Много благодаря на всички за поздравите, много сте мили.

# 211
  • на плажа
 Добре дошли на Миленита и Миа74  Hug!
 Миа 74, и аз преди пиех българския чай, но от 1-2 месеца не съм взимала. Слагай бебо по-често на гърдата и ще повишиш лактацията. Peace

# 212
  • София
 Mia74, millenita_g, добре дошли!!!  Hug
Mia, и моето бебче е на 16.01. и аз му казвам - зрънаце  Grinning

Честит празник на именниците!!!

Честитя на всички и утрешния празник защото няма да мога да пиша-ще ходиме на 3 гостита!  Simple Smile

Лека вечер!

# 213
  • Варна
Mia74, millenita_g, добре дошли! Hug
Mia74 за увеличаване на кърмата аз пиех чайчето на HIPP . Също може да ядеш овесени ядки, сварено жито, ядки-напр. орехи! Но и по-честото сучене на бебчето е важно! Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  bouquet

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 22:43 от tara5

# 214
  • София
Mia74 Ева празнува имен ден на 3-тата неделя от началото на Коледния пост (обикновено се пада някаде между 13-ти и 17-ти декември - варира). Тогава е неделя на светите праотци или неделя на старозаветните светии.
Избрахме името още като млади влюбени с мъжа ми си говорехме ако един ден имаме момиченце, кое име би ни харесало и двамата едновременно казахме това - та така.
Аз се казвам Мария, но ми казват Миа.
За характерът на мъжът ми няма да разказвам тук, че е дълго, пък и покрай щерката познавам и януарчета 2005 и сред тях такива също родени на 16-ти и разлика голяма има.

# 215
  • София
Добър вечер Simple Smile
Минавам да ви видя. НИе днес не излизахме, гадно време.
Няма друго. Спокойна нощ. Hug

# 216
                                Аз днес имам имен ден !  EmbarassedЕто и моята скромна, виртуална почерпка за вас момичета !!!
                                                 Честит Имен Ден на всички, които като мен носят имена на цветя !!!

smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 217
Djulichka, Честит Имен Ден!!!Да ти е живо и здраво името, много късмет и слънчеви дни в живота!!! И наздраве!!

# 218
Джулка, честит имен ден и от мен!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Честит имен ден на всички с цветни имена и на техните близки с такива!!!

Аз пък днес такъв пазар направих, че сега си умииирам от кеф. Облякох и двете деца за латото, да живеят разпродажбите!!!
Добре дошли на прясно присъединилите се!

Ние пък тази вечер сме на рожден ден - как ще стане незнам. Щото ще е голям купона и с този бебок ... май ще ходим на смени.

# 219
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Пфу, каква ужасна нощ, едвам си държа отворени очите. Незнам какво й стана на Маги, в 2 часа реши че ще ми говори, пък не е правила такива номера; после в 6 пак беше ококорена, сега заспа, ама пък Мони се събужда, та и аз бях дотук със съня  Tired

Миа, Миленита, добре дошли!   bouquet Миленита, пиши на коя дата се роди Димитър, да мога да ви включа в списъчето  Grinning

# 220
  • пред екрана
ЧЕСИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ!  bouquet
Весел празник и прияни изненади!
Добре дошли на Миа и Миленита! Hug

Искрено се изненадах, че кварталните магазини в неделя отваряли по-късно. Слизам си аз сутринта в 7.30 и единия затворен, а другия го мият. Питам какво става, а продавачката ми казва по това време в неделя сме само аз и ти - огледай се. Нали не ми се е случвало досега  логично е, ама откъде да знам.

Тъй като не мога да заспя, Криско и татко му спят ще се взползвам да кача няколко снимки и аз в албумите.

# 221
  • Пловдив
Честит Празник Джулка и на всички други мами, носещи имена на цветя    bouquet

Добре дошли на новите мами  Hug

Нашата нощ беше лека - събуди се в 7. Ще видим дали ще се задържи така положението  Whistling

Сега ще закусим и ще отидем на църква  Grinning

# 222
Честит имен ден на всички празнуващи пожелавам им да си носят името с много здраве и щастие newsm51

# 223
  • до една звездичка
Честит празник на Djulichka и на всички именици!!!

Бъдете живи, здрави и усмихнати като този очертаващо се слънчев ден!

smile3525  love001 smile3525  love001 smile3525  love001

# 224
Честит празник на всички празнуващи!!![/[/size]move]

Общи условия

Активация на акаунт