МИА, позволих си да разгледам снимките ти, страхотни са сладури и двете дечица, да са ти живи и здрави. Малкият колко е? Вижда ми се много по-голям от нас, може би заради дрешките, а може би все пак в тази възраст и 10 дни са си разлика. Ева последно беше 56 см. и 5 300 - на втория месец, ще ходим другата седмица на консултация да видим колко е порастнала.
МИА, сетих се също, ако имаш време и желание, след като си имаш рожденник на същата дата - сподели какъв човек е като характер, какви заложби има, за да знам какво да очаквам от моята принцеса, макар че разликата в годините, обстоятелствата сигурно ще окажат влияние, но въпреки това аз познавам два души, родени на една и съща дата, които въпреки разликата във възрастта и пола имат някои сходни черти.
А и мами, пишете какво приемате за повишаване на кърмата, че тези дни нещо не е май много добре положението. Аз пия едно лактогонно средство - чай, който се вари и се прецежда, българския, както и едни хомеопатични хапчета - Рицинус Комунис, опитвам се да хапвам повече мляко, ориз, месо, макар че последното не обичам, не си позволявам зелено - за мое съжаление и цитруси, както и шоколад / тук вече много ми липсва/.
Много благодаря на всички за поздравите, много сте мили.