Ние пък сме от къснолягащите, при нас сега е 1.15 след полунощ, издоих се току-що и отивам да спинкам.
Лека нощ.

Та форумът ще си отдъхне малко от нас
От 7 час се е разгукала, пък сигурно от 6 се е наспала. Та ставам, оправям и тоалета, храня я и тя по това време пак заспива 

вече втори ден ставам така рано без да имам някакви специални задължения. Забелязах, че Любов следва нашия начин на живот. Става с мен към 11, 12 часа и ляга в 23часа. Затова ставам рано, за да заспива рано, но вчера нямаше ефект. Заспа в 20 часа и се събуди в 22ч. и пак заспа в 23 ч.
И елате ни вижте какво държеме става-мъж ми държи половин час,после аз
Ама се заинатих и от седмица две държа по по малко,оставям я сама и даже си заспива след малко реване.то няма да стане иначе.Не стига,че само да ида в другата стая и оревава орталъка,ами и бибата ще държа
Трябва да се въвежда реда вече.А и спи при нас маймунката,ама и това ще почна да поправям.Такава кошара има-голяма,люлее се,не ще и не ще.На нашето легло.Мъжа ми даже вика-Ама тя повече място заема от нас двамата
Защото съм и постелила на доста голяма площ нейното чаршафче и олекотената 
.

ме събуди днес, че за първи път ставам преди 11-12 ! Толкова му се зарадвах!
тази година ще е на балкан! За мен най-доброто място е някъде на чист въздух и на по-прохладно с минерални басейни!
Сега пък "изяжда букви" , преди пък се скриваха. Препоръчайте сайт за "кадърни линийки", моля!