Голямо клюкарче е това ЯНУАРЧЕ, в лошото време само придремва!

• 12 551
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Слънчоглед, Ива Топ, много сте раннобудни! А, и Александра тук!
Ние пък сме от къснолягащите, при нас сега е 1.15 след полунощ, издоих се току-що и отивам да спинкам.
Лека нощ.

# 46
  • Варна
Валя, какво говориш, 7.00 съм на линия, Мони не става ако не я обличам аз за ясла, а и времето от 7.30 до 8 е моето време за закуска, кафе и форум, преди да се събуди Маги.
Коконка, разсмя ме Simple Smile

# 47
  • Пловдив
Добро утро!

Кафява мечка, твоята история на ника най ми хареса  Hug
За слънцезащитния крем и аз съм чела, че трябва след 6 месеца. Ушната кал я чистя лекичко.
Овесени ядки обичам и преди често това закусвах. Сега също, но гледам да не прекалявам.

Днес усещам, че времето ще е хубаво  Grinning Та форумът ще си отдъхне малко от нас  Flutter

# 48
Айдеее, и Ханна, и Бико - все ранни пилета, станали да попеят рано във форума  Laughing, аз също ставам в 7 - тогава малкия огладнява, и после ги обличам двамата и водя каката на училище, няма начин.

# 49
  • Пловдив
Ами моята щерка ще е от ранобудните май  Grinning От 7 час се е разгукала, пък сигурно от 6 се е наспала. Та ставам, оправям и тоалета, храня я и тя по това време пак заспива Simple Smile
А вечер заспива много рано дълбокия си сън. Ето примерно снощи в 8 беше така дълбоко заспала, че пак щяхме да пропуснем къпане, та я къпахме полузаспала  Embarassed

# 50
Привет Hug
New ValiaHeart Eyes вече втори ден ставам така рано без да имам някакви специални задължения. Забелязах, че Любов следва нашия начин на живот. Става с мен към 11, 12 часа и ляга в 23часа. Затова ставам рано, за да заспива рано, но вчера нямаше ефект. Заспа в 20 часа и се събуди в 22ч. и пак заспа в 23 ч.
blueeyes -  ние на три месеца и половина бяхме 4950 гр., но лекарката каза, че всичко е наред даже се учуди колко добре сме с килограмите при положение , че сме само на кърма. Аз не мисля, че са много, но съм на мнение, след като другите показатели са добре значи всичко е наред. Оттогава не сме ходили да се мерим, но аз в къщи я меря и сега е 63 см. и 6100 гр.

# 51
Добро утро!!!
Да ви кажа и аз за приспиването-нашата мадама иска да и държим бибата в устата ooooh!И елате ни вижте какво държеме става-мъж ми държи половин час,после аз Grinning Ама се заинатих и от седмица две държа по по малко,оставям я сама и даже си заспива след малко реване.то няма да стане иначе.Не стига,че само да ида в другата стая и оревава орталъка,ами и бибата ще държа Crossing ArmsТрябва да се въвежда реда вече.А и спи при нас маймунката,ама и това ще почна да поправям.Такава кошара има-голяма,люлее се,не ще и не ще.На нашето легло.Мъжа ми даже вика-Ама тя повече място заема от нас двамата  hahaha Защото съм и постелила на доста голяма площ нейното чаршафче и олекотената  Grinning
Сега имаме нов режим,заспиваме в 20.00 и ставаме в 3.00,после ядем,което от много време не се  еслучвало,спим до 6.00-7.00 и после беснейм Mr. Green
Днес май ще има разходки,приятно бутане на количките на всички ви.Забравих да кажа,че Вики е зачената на медената ни седмичка т.е.началото на май

# 52
Хе-хе,здравейте ранобудни мами!Ама сте бързопискииии,не смогвам да чета.Личи си,че времето е било лошо навсякъде вчера.
И ние ставаме към 7 да се храним,че после водим какичка на градината.Но после Мони си поспива и мога да надниквам при вас какво става Wink.
За ник-а това си ми е прякор от детинство,че и до днес вуйчо ми така ме нарича закачливо.Но пък си ми отива,де Laughing. Производните на Таня,за които се сетих,бяха заети вече.
Овесени ядки си хапвам отпреди ,а сега /май доста често/,уж заради кърмата ама........абе като спрем кърменето ще стопявам килограми.
Почивка - това при нас не се получава през лятото,защото морето ни е уж "под ръка" и все по-рядко ходим на плаж,а така обичааааааам,ех мурету
За бебо-получило се е към средата на април-не беше планувано.бях в отпуска.Ние иначе не можем да се видим с тати,а за други работи да не говорим Embarassed.Разбрах в началото на май,като започна да не ми се пие кафе,а пък са кафеманка morning

# 53
  • София
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА
За слънце-защитния крем- препоръчвам ви да започнете да мажете бебетата, защото аз преди една седмица изгорях от никаквото слънце, дето съм на 100 години ,а  какво остава за нежната бебешка кожа  Naughty
Андреа е зачената към 24 Април, аз разбрах на 15 май- дойде ми като гръм, защото не бяхме планували бебе .

# 54
Айде деее бреее вчера цял ден не можах да влезна в тоз форум..по точно в тази тема ...що тъй незнам ... newsm78
Абе все ще ви казвам...нали да си пишем на спокойствие без никой да знае какво кой от къде как...защо...ами има скайп бе...ще си направим един мултичат "Януарки" и готово...а и тук ще си пишем де...
Моето скайп име е -eleohopa1
Пропуснах да кажа...че в този чат никой не може да влезе докато не бъде добавен...така че един го прави...и добавя всички...така никойвъншен няма да чете...
И все ще ви казвам и друго ...аз винаги ама винаги забравям за мъжа ми ...в смисъл такъв...интимен...значи за цял месец сме били интимни веднъж само...и той...колко пъти ми казва, че това го изнервя ама...на пусто ..все го забравям... Laughing Laughing Laughing
за крустите мога ли да мажа с кремчето на Др. Тайс?

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 09:41 от EleoHopa

# 55
Добро утро!!
Днес се очертава слънчев ден и ще се ходи на разходка newsm68 newsm44 newsm53
Да не казвам голяма дума, вечер като го нахраня и го слагам в креватчето и сам заспива, с баткото много дълго време се приспивахме и голяма мъка ми беше, дано така да продължим Praynig
Днес се събудих в 4 часа и почти не съм спала, луда работа, следобяд ще ми се доспи сигурно. Кристиян обикновено спава към 7,30-8 което е много добре за мен после е много спокоен и си играе (след като съм го нахранила разбира се, че то гладен не се стои), аз през това време си оправям къщата, пускам компютъра и изчитам това което сте писали вечерта. Сега стана време да спи, после пак ще седна на компа. Слънчев ден на всички

# 56
Добро утро. Минавам само да се разпиша, че малчо вече надава вой. Отивам да го нахраня и се връщам.  Peace
Аз мислех да ви  предложа, но Ели вече ме е изпреварила. дайте да си организираме едно Чат - че.  Wink

# 57
ДНЕС МАЛКАТА МИ ГОСПОЖИЦА СТАВА НА 3 МЕСЕЦА,ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ПО СЛУЧАЯ

# 58
ааааааа и гастрото онзи ден ни каза........ нищо освен мляко до 5 месеца и половина...

# 59
Добро утро! Такова хубаво   Nature Sunny ме събуди днес, че за първи път ставам преди 11-12 ! Толкова му се зарадвах!
Ние пък си направихме план "когато стане" и хоп от първия месец - почти съм сигурна- 20 април!!! Тестовете ми бяха положителни на 3,4 май и вече за да съм още по сигурна на 7 май пак тест и бяха 2 голеееми червени линийки!  EFP

За приспиването съм на мнение, че както го научиш детето, така ще си откара и за напред. Аз не приспивам. От месец процедирам - хранене, оригване и слагане в легълцето му. скривам му се и изчаквам 5 мин. някъде за да не повърне / правим го доста често за съжаление/ после изгасям лампата и излизам, заспал-незаспал - сам! Той не плаче мрънка си нещо доволно и отнася плувката.

travel тази година ще е на балкан! За мен най-доброто място е някъде на чист въздух и на по-прохладно с минерални басейни!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Shocked Браво бе!
Ваня, честити ви 3 месеца!!!

Какво им става на тези лентички, че така откачат?  newsm78 Сега пък "изяжда букви" , преди пък се скриваха. Препоръчайте сайт за "кадърни линийки", моля!

Ето албумчето за колажа през м.Май:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237933

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 09:52 от ani4kata86

Общи условия

Активация на акаунт