Голямо клюкарче е това ЯНУАРЧЕ, в лошото време само придремва!

• 12 553
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен!
Моето малко чадо спи още, явно днес ще объркаме режима Rolling Eyes
И тук времето от сега е страхотно, днес няма толкова да товарим сървъра Grinning
Ваня, честити 3 месеца на Вики! Hug

# 61
Все ще ви се хваля и все не се хваля ама на мен не ми остава много много време за да пиша..и така..аз по принцип пиша стихове...любовни...много такава натура съм...как да кажа...романтична...и за това може би винаги лесно се наранявам...и така...сега ще напиша едно от моите стихченца...
Капка стъкленна сълза,
бавно се стича по моята буза
как можа да ми се случи това
да докосна с пръсти ревността?

Бях си обещала да не обичам
и "любов моя" никого да не наричам
съзли за никой никога да не пророня
и любовтта от мене да прогоня.

Всеки убива това което обича
но отгоре някой наднича
и праща от време на време мисълтта
че в живота има идоза тъга

Не убивай това, което притежаваш
и никога недей да съжаляваш..
защото половинката до тебе
няма вечно да ти пада на колене!

# 62
  • Пловдив
Честити 3 месеца на Вики!

Ама как така спите до 11 - 12 часа? Аз до тогава имам направени 2 хранения, гукане, ритане, че и една песен по никое време  Crazy
Не пропускате ли така броя на храненията? Аз вече както и да въртя часовете все 5 хранения денем и 1 нощем. Немога да ги набутам и шесте през деня, хем става рано   Rolling Eyes

# 63
Браво на автора на темата. Аз вече от няколко дни наричам Калина - клюкарка Grinning Като разговарям с някой се пули и ослушва все едно разбира.
Честито на порасналата Вики  bouquet

# 64
Добро утро!
Аз успях да се изрина тази сутрин от леглото и да ида на гимнастика, направих си кафенце и реших да надзърна във форума докато стане хубаво за разходка и понеже бебо нешо си мрънкаше взех докато чета да му въртя едно топче с малки топчета вътре и като го поглеждам и той заспал.... и сега явно няма да се разхождаме ами ще подреждам #Crazy

П.С. Ханна благодаря за песента много хубаво ми родейства нещо така нежно сутринта.
Коконка, дано си избереш хубаво име, казват ,че с името се променяла и съдбата.

# 65
Честито 3 месеца на Вики!  bouquet

Искам да споделя за тези които мислят да захранват с пюре, вчера една приятелка ми препоръча пюретата на АМ-АМ, не съдържат нишесте, има плодови за над 3 месеца, а зеленчуковите са за на 4 месеца.

# 66
                                                                        bouquet     Честити 3 месеца на Вики !!!   bouquet
Да е много послушна и да радва мама и тате !!!  Heart Eyes

# 67
Добър ви ден
Яни от сутринта пее. Научила е вече, че гласът й има различни тоналности и си ги изпробва. Таман аз ще мога да почета на спокойствие.  Grinning

Мдам, тедсънчето мноо колоритно маце Grinning
Я кажи, като скалъпихте Яни, колко месеца together бяхте навъртяли?
Фил, ми ние се запознахме на 16.02. По интернет. Аз бях още в Германия. Бях пийнала половинка бяло винце и мезвах синьо сиренце и бях умряла от скука и си търсех с кой да се заям. Видяхме се на 27.02 на живо и пак след две бутилки бяло вино обърсахме предия капак на колата. Ами... има-няма два месеца се гаджосвахме  bowuu Моят тати ми е казал, че вече с нищо не мога да го изненадам. Само ми пожела да ми се роди дъщеричка, която да ми върти същите номера като аз на него  Mr. Green
Сега имаме нов режим,заспиваме в 20.00 и ставаме в 3.00,после ядем,което от много време не се  еслучвало,спим до 6.00-7.00 и после беснейм Mr. Green
И ние сме с такъв режим. Заспива най-късно в 20 часа и се буди към 4. Тази нощ й бутнах бибата и сли легнах, но така яко я смучеше и мляскаше, че си викам:"въъъй, лапето е гладно, я да му дам шишето, че да спим спокойно." Ама ми се иска вече да я отуча и да яде чак към 8-9. Ама това са си вече 12-13 часа без ядене и незнам дали не е твърде голям интервал за малко бебе  newsm78

Честити 3 месеца на Вики и на другите тримесечковци Hug

# 68
Хайде всички в Чат-а . Party Party Party Давай сватя. Иначе яко  spam2

# 69
Хайде всички в Чат-а . Party Party Party Давай сватя. Иначе яко  spam2

ида де идаа, таман си пусках скайпето... Mr. Green

# 70
Добро утро,то почти добър ден де!
Честит 3 месец на Вики! baloni
и Радито като нея спи в нашето легло а когато я преместя на нейното се събужда след около 30 мин. Cryще видим как ще се преборя с това и познайте дали не заспива на гърдата абе омотали сме се много яко.....
а за общ чат съм за!

# 71
Добро утро!

Ей, нямате смогване, бре. Laughing

И Калина става рано към 7-7.30, правя й сутрешния тоалет, яде и по това време пак си поспива. Ама не мога да сядам толкова рано пред компа, че след нея става Никола, докато му направя закуска, докато той се оправи, много е неорганизиран милия, после и домашни има за писане. Абе не ми е скучно. Laughing
Но по това време с  кеф вече сядам пред компа с кафенцето да ви изчета, ако успея де.

Честити 3 месеца на малката Вики.  bouquet

Оф и друга май исках да напиша, ама пусти акъл. ooooh!

# 72
Ей, нямате смогване, бре. Laughing

ами клюкарки! какво да ни правиш. Пък после се чудим на кой са се метнали децата  Joy

# 73
  • до една звездичка
mond- с гражданството и името ще сменя Laughing поне по канадските документи. То не се намери един човек да го изрече правилно. И хич няма да ме е яд, поне да беше хубаво българско име, а то и на български като си кажа името и пак половината не са разбрали как се казвам. За сметка на това всички гърци, се разтапят от кеф, с тази разлика, че мен не ме кефи и си умирам от яд.
P.S. Казвам се Деспина- как да не го сменя, всички го четат Диспайна

Аз пък ти го харесвам и не бих го сбъркала Laughing
Майка ми се казва Деспа. На баба си Деспина Hug

# 74
  • Пловдив
отворих чат-канал в абв.бг.
qnuarki

който иска да лафи да идва

Общи условия

Активация на акаунт