Голямо клюкарче е това ЯНУАРЧЕ, в лошото време само придремва!

• 12 341
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • София, Дървеница
Здравейте отново!
Да се отчетем, че връщам от консултация!

Биха на бебо втория Пентаксим... наддал е 700 г, порастнал 4 см  Laughing   на мама юначето  Heart Eyes
Лек ден!

# 91
Момичета,защо не мога да вляза в албумчето?Мисля ,че имам паролата.Да не би да е сменена отново?

# 92
  • до една звездичка
Мами, някой знае ли дали може да се пие Talcid при кърмене?

# 93
Alex,благодаря.Явно проблемът е бил в моя комп.

# 94
  • пред екрана
ПРИВЕТ!
НАЙ-НАКРАЯ ПОЛУЧИХМЕ ДНЕС ДОБРИ НОВИНИ ОТ ХРОМОЗОМНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ! Grinning
КАРИОГРАМАТА НА КРИСКО Е НОРМАЛНА. МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА! И НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ СЕ МЕСТИМ В ХАСКОВО. Е ВЕРНО МОЖЕ ДА Е ДЕКЕМВРИ, НО ПОНЕ ЩЕ СМЕ СИ В СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ, ЧЕ АМАН ОТ ТЕЗИ КВАРТИРИ. ВСИЧКИ С МЪЖЕ ВОЕННИ ЩЕ МЕ РАЗБЕРАТ!

# 95
Ей така сме наядени
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237933&photo=6   Laughing Laughing Laughing

И сега какво? Половината на чат, половината във форума? Нама да се зачатвам, защото както всички знаете е краста, иначе много ми се бъбри с вас Ще вляза някой път де, няма да се оттървете

Ива Топ, браво за резултатите!!!

Надя Гео, Урааааа,  Честито!!!!!!!!!!!!!!

# 96
  • на плажа
 Здравейте и от мен. Писали, писали, а кога ще чета не знам  Grinning.  Само се записвам и ще надникна в чата.

# 97
  • София
ИраМиро добре дошла Simple Smile

# 98
  • Пловдив
Момичета , обяснете ми на лични кака да се включа в скайп -чата , че нещо него не го вдявам ,  :pray
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 99
Браво, Иве, чудни мерки  Hug

И ние днес бяхме на консултация: 6190 (+460) и 62см (+4см)
Вече започва по по-малко да качва  Mr. Green
Решихме от другия месец да почнем ваксините.
Накупих малко пюренца на Ганчев, остана да реша от кога да ги давам  Whistling

# 100
Лусесита, а с плодови или зеленчукови мислиш да почваш? Аз мисля след две-три седмици да почвам и още умувам като философ над уравнение с три неизвестни newsm78

Надя-гео, суперски новини. Да се оправяте и да растете само.  Hug

А нашата педка все забравя да ни премери дължината при контролата. Мери кила, глава и гърдички- явно дължината не я има за важна  Thinking Ама ще взема утре сама да си премеря бебата.

А защо не е хубаво да се смесват два вида АМ?

# 101
  • Пловдив
Ива, Луси, чудесно сте наддали  Hug
Надя - браво!  Hug

Ние нали всеки ден с нетърпение чакаме акото  Crazy , та тази вечер си го получихме, ама във ваната  Joy hahaha Joy Плискам, плискам .. радвам се на детето и гледам едни красиво жълти медузи се разплуваха  Laughing
Нищо де, олекна му на детето, че и втора баня получи след това  Grinning

# 102
  • Пловдив
За захранването и аз съм на тема четене , че много сложно ми се струва Simple Smile , но мисля от двете по-добре със зеленчуково пюре.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 00:09 от mond78

# 103
Браво на бебоците които са били днес на консултация - чудесни мерки. Hug
Надя, радвам се за хубавите новини при теб. Само напред оттук нататък. Hug
Хана, голям номер ти е спретнала Михаела. На мен са ми го правили само с пишо , НО никога не е късно. Joy
Тед, казват че било по добре да се почне със зеленчуково пюре. newsm78 И аз съм в дилема.

# 104
nadya_geo, много се радвам за вас! Браво!

Общи условия

Активация на акаунт