Вчера и ние добре се разходихме. Каката си отигра и вечерта беше гроги. На малчо забравих да му намажа бузките с крем против слънце. През цялото време беше на сянка и само за 5 мин. в които таткото го е бутал към колата и е бил с лице към слънцето. Обрива му е грейнал и сега пак се мацотим яко.
Валя, ми аз като ми се наложи да се цедя в колата на някой паркинг и така процедирам. Забивам нос в помпата. Защото да кърмиш ясно. Ама да си се разцицил на публично място в колата с някакво странно съоръжение в ръце - всички се зазяпват

Парфюм не му пречи. Но дезодорант да, ако го сложа преди да се изцедя. Затова се пръскам непосредствено след цедене. Щом малчо предпочита яденето му да мирише на пот, вместо на теменужки - проблема си е негов

Алекс на рибарица е приятно, но за мен лично пролетно време, че по ливадите тревата е ниска и зелена. Но пък лятото има басейнчета. В станцията на военните аз не съм ходила, но съм чувала, че условията са добри и наистина е евтино. Струва ми се, че и там има някакъв басейн.