Голямо клюкарче е това ЯНУАРЧЕ, в лошото време само придремва!

• 12 322
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добро утро момичета!

Вчера и ние добре се разходихме. Каката си отигра и вечерта беше гроги. На малчо забравих да му намажа бузките с крем против слънце. През цялото време беше на сянка и само за 5 мин. в които таткото го е бутал към колата и е бил с лице към слънцето. Обрива му е грейнал и сега пак се мацотим яко.

Валя, ми аз като ми се наложи да се цедя в колата на някой паркинг и така процедирам. Забивам нос в помпата. Защото да кърмиш ясно. Ама да си се разцицил на публично място в колата с някакво странно съоръжение в ръце - всички се зазяпват  Mr. Green

Парфюм не му пречи. Но дезодорант да, ако го сложа преди да се изцедя. Затова се пръскам  непосредствено след цедене. Щом малчо предпочита яденето му да мирише на пот, вместо на теменужки - проблема си е негов  Crossing Arms

Алекс на рибарица е приятно, но за мен лично пролетно време, че по ливадите тревата е ниска и зелена. Но пък лятото има басейнчета. В станцията на военните аз не съм ходила, но съм чувала, че условията са добри и наистина е евтино. Струва ми се, че и там има някакъв басейн.

# 256
Kokonka благодаря за инфото за захранването. Това най точно отговаря на моите идеи които си създадох след като изчетох толкова много инфо, а ти си го написала толкова синтезирано. Само трябва да се добави един списък коя храна кога се въвежда и сме готови да се впуснем в приключение. Само ме притеснява ,че някои от храните не мога да ги намеря примерно ечемик не съм виждала да продават, а просо все ми казват ,че скоро не са получавали, но ще намеря все от някъде.
Честито на всички именници със закъснение! Да са все така усмихнати и красиви като цветята.
Аз цяла събота и неделя се размазвах в един хамак, даже бебо кърмих там, много беше готино даже котката ни завидя и искаше да дойде при нас,но заради бебо я изгоних.
Приятен ден на всички!

# 257
Здравейте,красиви!Честит празник на всички мами и бебоци,които празнуваха през почивните дни!Бъдете щастливи и много весели беззъби усмивки от дребчовците!Ние се размазахме от разходки и двата дни-такова слънчице,птички,цветя -страхотно беше.Прибирахме се само да се изцедя и пак в Морската градина.Така ги изморихме и двамата,че кака Миша снощи в 20,00 вече не можеше да ходи и тати я носи полузаспала до леглото-добре ,че бяхме наблизо.А Мони се държа супер прилично и си спинка мнооого.На мама юначето вече и ма розовки бузки.Ох,днес сме на имунизация и на двамата #Crazy,стискайте ни палци,дано всичко е наред Praynig
На мен веднъж ми се наложи да кърмя бебо навън,защото беше видимо гладен,но отказа шишето/не разбрах какво не му хареса/.Еми,срам не срам,отбихме се в една по-тиха алейка,гушнахме се,поприкрихме се и-получи се.Беше страхотно усещане/той по принцип не суче от мен след първите сутрешни хранения/.И аз бях забила глава в асфалта под нас,но на малкото минувачи не им направихме впечатление май.Определено ми хареса.
Поздравления за всички мами,които постигат резултати в борбата с килограмите Peace.Аз още се страхувам от кантара Embarassed
Хайде стига,че пак се отплеснах.Хубав и слънчев ден на всички!Ще дам отчет от консултацията ,като се върнем.

# 258
За килограмите - аз се хранех нормално и отслабвах постепенно (56 кг.), до миналата седмица Sad  Взе, че не й стига кърмата от обяд до вечерта, защото първото ми ядене е в 13ч. и започнах искам, не искам да хапвам от по-рано и повече. И резултата е : кърмата е повече и й стига, но аз съм с +1,5  Mr. Green  Но няма да се притеснявам, защото така или иначе още малко време остана да е само на кърма. После ще ги сваля бързо Simple Smile

# 259
Добро утро!

Относно килограмите аз установих че свалих изведнъж 5кг. откакто започнахме интензивните разходки всеки ден. Така че това е номера за мен - движението. Почти се бях комплексирала зимата от това стоене вкъщи и че килограмите ми не мърдаха. Rolling Eyes Но сега има надежда. Peace
Вал ,и аз обичам да си слагам лек парфюм и се чудех дали ще й пречи, ама мисля че не е проблем. Пък от тез хормони ли що ли, въобще не мога да се трая последно време.
Алекс, с две ръце гласувам за Рибарица. Там е хубаво. Peace

# 260
Привет и от мене

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ОТ УИКЕНДА, да сте живи и здрави и много щастливи.

Беше ужасна нощ.  Sad Вчера ходихме със свекитата на кръчма да уважим баба Вили и така се случи, че захраних Яни с лютеница  Shocked Въобще не съм я усетила кога ми е бръкнала в чинията и си намазала ръцете и после в устата. После си бъркахме със салфетки по устата и вадихме едни паприкаши.  ooooh! Притесних се и после цяла вечер ходих да я гледам и проверявам диша ли, повръща ли... Слава богу, всичко е наред.  Praynig та може по Великден да се почваме директно на агнешко  Crazy  hahaha
А и мене снощи за секунди ме схвана гърлото и ми се запуши носа, та сега ходя и подсмърчам. Не можах да спя  Confused Ко ще я дъвча днеска недоспала- незнам. А и с тази хрема е отврат!!!

айде, до после... сега ще пера, че госпожицата ни се изпика на спалнята  Whistling

ПС. Аз си се фъцкам с парфюм и на коконката ни й харесва  Heart Eyes

# 261
Привет мамчета Hug
За цигарите вече от година не пуша , преди няколко дни си дъпнах но много ми се замая главата Rolling Eyes
За кг остават ми още два Close а и стомаха трябва да стягам.Ние напоследък като излезем от обяд чак до вечерта сме някйде, я в някой МОЛ я в една приятелка или пък по парковете Simple Smile
За парфюмирването обичам да го правя но засега е по рядко и го правя само върху дрехите като излизаме за да не пречи на бебка когато я кърмя.

# 262
Здравейте!
Аз вече не се пръскам, много ми е силен парфюма и ме е страх, пък и малчо редовно си покихва, аз съм с алергия и ще е много тъпо, ако не го пазя.
Затова много ме дразно чужди хора, като искат да го мачкта, даже миналата седмица леля ми го омаза с червило по бузките, едвам преглътнах, тази нежна кожа с тези химии, ка не се съобразява.
Аз вече редоно кърма навъ, намятан една пеленка и готово, така рзходките ни са приятни, иначе се превръщат в едно безкайно състезание.
До сега не съм имала някакви фрапиращи реакции от хора, ама не мисля, че това е нещо , от което да се срамувам, даже напротив.
За цигарите, запалвам по 1 на ден, но мисля и нея да я прескоча, защото ми се завива свят...

# 263
  • Пловдив
Здравейте!

Клои, Калин има и друг имен ден - на 21.07. На гръцки Калин озанчава добър.
Да ти е жив  и здрав  Hug

Аз парфюм вече не ползвам. Още от бременноста ми ставаше гадно от силни аромати.
Сега за 8 март мъж ми ми подари парфюм, пръснах си малко на сгъвката на лакътя и после на Михаела и се зачерви и от двете стани около ушенцата (може би като я кърмя .. може и да няма връзка)
Но само със сух безароматен дезодорант съм сега.

Не кърмя навън. Немога да се престраша  Embarassed

Не пуша. За сметка на това пия.  Joy майтапя се Wink
само по малко

# 264
  • Троян
Здравейте!не съм влизала от 3 дена и още не съм ви прочела.Маги беше лазарка за първи път и събра една кора яйца и доста лакомства,на които татко й се зарадва много Laughing.имахме си кошничка и венец абе страшна работа.Сега се прибрахме от консултация качили сме 600 гр./5300гр. и 2 см/56см.На ваксините се държахме геройски и проплакахме съвсем малко на втотата,а после заспа.
Тук времето е лятно и след малко тръгваме по хайманосване.

П.П. И нашата Бети  animal037 вече си е вкъщи,но не е много щастлива,че не е тя център на внимание,но засега се справяме.

# 265
  • Бургас
Здравейте,все по-малко време имам вече за компа. Wink

За килограмите аз съм с 20 надолу,остават ми още 5 кг.Вчера дори успях да се намърдам в едни дънки отпреди,нищо че се чувствах като в менгиме  hahaha hahaha това е показателно,че малко по малко възвръщам форма. Mr. GreenДа не повярва човек,че от огромният ми корем няма и помен,сега остава само да го стегна и орелефя достатъчно за да се срамувам от себе си. Wink

Ханна,благодаря ти за информацията мила. HugТова,че има и гръцко значение не го знаех! Hug

# 266
  • до една звездичка
Мами, искам да ви питам: забелязвали ли сте, дали когато им е студено (например, след баня, или когато са голички), на вашите бебоци им посинява в областта около устата?

# 267
*dega*, забелязала съм, но не когато й е студено, а след сучене й посинява.

# 268
  • на плажа
 На Шошо леко му посинява когато има нужда да се оригне.
П.С.
 Днес ми отровиха малкото куче. В момента е в клиниката на системи. Дано се оправи! Много съм притеснена.

# 269
  • до една звездичка
Уффф, добре, олекна ми някак Praynig

В една от първите консултации така и посиня за пръв път (беше неотоплен лекарския кабинет), а ни предстоеше ваксинация и докторката ни изпрати при друг друг педиатър за мнение, като и каза че получила перорална цианоза, при което аз щях да се срина в кабинета. Успокои ме, че сигурно е от студеното (за разкош бяха и боядисвали, та миришеше на блажна боя); другия лекар също ме успокои, като я прегледа и каза че всичко е О.К.

Оттогава съм забелязвала, че се повтаря 1-2 пъти, най-вече след баня и честно казано, се тревожа, но явно се дължи на терморегулацията, т.е., че тя още не е съвършена.

Общи условия

Активация на акаунт