Отговори
# 45
Здравейте!
Ние днес бяхме на консултация наддали сме с 1250 и вече сме 5350 и 60 см. Grinning
Сложиха ни и Пентаксима и оттогава ( от 13 и 30 часа) не иска да яде и ми някаква много странна. newsm78
За памперсите - ползвам на Памперс и засега нямам оплаквания.
Родена съм на 20.03 и съм между Риби и Овен.Но според мен това със зодиите си е измислена работа, всичко си е до човека.Аз познавам двама души родени на една и съща дата една и съща година , а са коренно различни.

Приятна вечер!Отивам да видя малкото ми слънчице как е сега. Hug

# 46
  • Кьолн
Здравейте мили мами!  Ние се върнахме от консултация преди малко и сядам да се отчета. Станали сме 6кг и 54 см. Малко педито ми се поскара че е наддала много но как да не и давам да яде newsm78. За зодиите аз съм лъв, мъжът ми стрелец ,каката е везни а бебка е водолей. Бени много ме разсмя стова име. Чао момичета приятна вечер!

# 47
Ето 2 снимки от мен - другите, които пробвах се оказаха големи  Sad
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225832&photo=188
Сетих се какво исках да ви питам - препоръчайте ми ортопедичен биберон/залъгалка! Иначе, с чорапчета на ръчичките наистина помага! Много  Hug на Евелинка! По-рядко бута юмручето в устата, но ми трябва по-свястна залъгалка, че тази в момента не я кефи. А, как не се сетих: вкусна рибка=сладко бебче, т.е. с кеф да ги папнеш  Heart Eyes

# 48
 Grinningmozila, вие сте като нас, ама наопако. Комбинацията от Лъв и Стрелец е прекрасна newsm10
desi_sunshine, така като гледам в албумчето няколко мами сме заложили на каучуковия биберон на "Чико". Забелязах го на снимките на Анна на Ефросина и на Габи на Мирка ив. Разгледай снимките и ще го видиш - по него няма пластмаса, дръжката също е каучукова:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5383993
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5517281
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5507564
Аз се бях презапасила с 5-6 каучукови биберона и се опитах да разнообразя, като дам на Калоян един на Nuk, но го плюе, докато този на "Чико" много си го обича. Като заспи, му го махам. По някое време се събужда и си плаче за него. Татко му е купил и силиконов на "Авент", но още не сме го пробвали. Недостатъкът на биберона на "Чико" е, че изглежда много голям, но аз съм му страхотен фен и от години го подарявам на приятелки, когато се обебят.
Готика, чудесни снимки! Сладкият Тино - как само се кокорчи във ваната Joy

# 49
  • ВАРНА
Здравейте и от мен. Най-сетне да се запиша и аз в новата тема.
На всички мами благодаря и аз за благодарностите за темата. За мен е удоволствие да се занимавам с това, само че в последно време не ми остава особено. Няма нужда всеки път да си благодарим.   bouquet
Забелязах, че на повечето от вас другото заглавие на Бубето  Hug повече ви хареса, но аз реших, че то ще е по-подходящо за следващата тема Wink.
Толкова много неща сте изписали, няма да мога да се включа за всичко.
За зодиите, аз също съм РАК  Mr. Green, а татито ни е Риба.
Разгледах и аз новите снимки, нямам думи, нашите ФЕВРУАРСКИ бебета са най-хубави  Heart Eyes
Аз днес направих една сериозна разходка с Емо из града, и го храних два пъти навън  newsm44

Бебе Емо плаче вече за баня. Ще ви пиша по-късно.  Hug

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 00:09 от de3demonka

# 50
Бубето29, страхотно е заглавието и темичката е много хубава Simple Smile
Puhka, и Александра беше голяма фенка на каучуковия биберон на Чико, пробвахме и с Авент и Нук и не ги харесваше много, купих и силиконовия на Чико и вече не се разделя с него Simple Smile
Всеки ден разглеждам новите снимки-бебчетата ни са най-прекрасните Simple Smile
Ето малко снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225832&photo=190
Мами, искам да ви питам как възнамерявате да предпазвате бебчетата от ухапвания на насекоми, наближава топлия период и скоро ще се появят гадните комари и всякакви други гадинки и аз искам предварително да съм подготвена
Относно смученето на палеца-и Александра скоро откри това неземно удоволствие-даже през нощта се чуват странните примлясквания(т.к. спи в нейната си стая)и ходим да заместваме палеца с биберон.Тя вече спи до 8ч.и съм много доволна-преди се будеше към 5-6-7ч:)
Активна гимнастика все още не сме купили-харесали сме 3D парка на ЧИКО-някой има ли впечатления?Simple Smile
http://family-bg.com/prX_2232.htm
За зодиите-аз съм Риби, мъжа ми е Водолей и малката бебка също е Водолей.Рибешкия ми инат е доста силен, но мъжа ми успява да се пребори с него Simple Smile
Лека нощ на всички и спокойни и весели бебчета Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 22:39 от Espoire

# 51
Ха Espoire ти направо ме разби с тези снимки! Shockedот каде такова временце, 4е Александра по боси кра4ета?Или аз нещо не довиждам но това е навън нали?Моята Мадлен е също с такъв биберон ,но от няколко дена не и го давам ,4е от много сукане тои стана огромен.Ина4е и тя много си го харесва .Сега е със силиконов.За зодиите ,аз съм СКОРПИОН4Е,а мъжа ми е ДЕВИ4КА.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5629496
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5629499
Няколко снимки и от нас с бибата.Лека ве4ер на вси4ки! smile3524

# 52
  • Варна
Espoire имате като нашата количка. Laughing

# 53
Днес бяхме при Драганов, всичко ни е наред.
 Утре ще ни слагат Пентаксима и много ме е страх.
За пазаруването-ходя само сама в големите хипермаркети и прекарвам дълго време там. В джъмбо пускат с колички.

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 23:21 от denil

# 54
yana-varna, в събота беше много топло в София Simple Smile
За протокола-снимка с любимия биберон:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225832&photo=195
Жаси, много се радвам, че имаме еднакви колички,аз съм много доволна засега Simple Smile
Сори, че спамя темичката

# 55
  • Варна

Жаси, много се радвам, че имаме еднакви колички,аз съм много доволна засега Simple Smile
Сори, че спамя темичката
И аз съм супер доволна.И аз сори, че спамя темичката.
Една Варненка има онлайн.Нека да се отчита бързо как са и утре да дойде на срещата. Laughing

# 56
Добър вечер момичета , нашата  гимнастика е такава - http://images25.snimka.bg/005629561.jpg За сега много много несе застояваме там ,но може би с времето  ще свикнат ... Rolling Eyes

Отново да благодаря за комплиментите....... newsm51 newsm51
Zlatomira boneva вие еднояйчни ли сте близначки  smile3506 Много се радвам за вас , а имаш ли снимки ваши да ви видим  newsm17

За зодиите ще ви отговоря така-
според някакъв си астролог
съюз няма между рак и козирог...
А ние  вече дълги години
заедно сме сьс моя любими  ....... newsm76 txtloves newsm76

Много ви обичам всички ,желая ви лека и спокойна нощ ....... smile3524 Sleeping smile3524 Sleeping smile3524

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 11:50 от бубето 29

# 57
Ех, аз пак няма да мога да дойда на срещата, има майстори в къщи-правят ни банята и никъде не мога да мръдна. По- нататък като се събираме вече ще дойда.
Слави, много се надявам да се похвалиш с добри новини!!!
Мери и ти също, много е  тъпо това , което се случва, тъкмо си купихте къща и сега да го пращат човека на майната си.
На Илинка все се каня да отговоря за педиатъра - Кирязов, не сме при него, но веднага го познах по препоръките. Доста мами от форума са при него и е известен с неговия лаф, че бебето до 6-ия месец има нужда от вода, колкото пчелата от пържола. Joy
Иска ми се и аз да кача снимка на бебка с активната гимнастика, но много ме мързи, иначе тя много си играе с нея, аз въобще не очакавах, че от толкова малка ще и е интересно.
Днес бяхме на консултация-наддала е 1200 за 1 мес. и порастнала с 4 см, т.е. вече е  5900 и 60 см.
Сега като ви разглеждам снимките, откривам че момиченцата са ми голяма слабост-големи са красавици, вече се чудя как преди не исках момиче, направо се разтапям. Heart Eyes

# 58
  • ВАРНА
Вече е спокойно, цялата къща спи и аз мога на спокойствие да ви прочета.
Варненски мами, и аз съм утре на линия.  Peace
Мери, честит ти рожденник и от мен, макар и на патерици. Много неприятна ситуация с местенето. Знам как е, нали и аз съм в бранша, та ми е познато. Mr. Green Laughing. Дано да уредите нещо да си е по-близо до вас. Стискам палци всичко с Ива да мине бързо.
Много ви се радвам като пишете за бибероните. Аз съм купила 3 различни на Емо, включително и каучуковия на Чико. Е, не му се чува на детето за биберон. "Моите ръчички, макар и мънъчки, най-сладки са от всички." Добре, че Мери е писала, че има лек за това. Майка ми разправя, че Емо ако се е метнал на вуйчо си /брат ми/, няма да мога да го откажа от палчетата. Брат ми си е смукал пръстчето няколко години, та ме постресна малко.
Жаси, значи ще се видим утре.  Hug
Здравич, малко се разочаровах, отдавна не сме се виждали  Hug
Илинка...!? А евил? И другите... къде стеееееееееееееееееее?
Варненки, много се губите от хоризонта, минавайте поне от време на време да се отчитате, че всичко е наред.
Лека и спокойна нощ от мен.   bouquet

# 59
Добро утро Hug kaffeetrmker_2
Много са хубави снимките с бибките.Аз също го взех този каучуковият на Чико,ама не го иска.Онзи ден я излъгах за малко да лапне една друга бибка,пак на Чико,че бяхме навън и духаше силен вятър ,та нямаше как да я взема да я гушкам и я излъгахме с бибката ,докато се приберем. Laughing
Espoire,и аз се учудих като видях бебка по боси крачета(много е сладка Hug) ,аз още не мога да се престраша да я разсъблека така,а пък какви хубави роклички имаме за лятото,чакам с нетърпение да започнем да ги обличаме Wink
И ние тези дни ще имаме активна гимнастика,таткото като почива ще я вземем.Миля че и на мене ще ми върши работа,защото като й закачам играчки на дъгата над кошарата си играе самичка по 1 час,гука им и си ги бута с ръчичките Simple Smile
При нас е облачно и студено днеска  Nature Partly Sunny дано по-късно да с постопли,че ще ходим на питка на бебчето на една приятелка.
Приятен ден на всички Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт