Отговори
# 60
  • Варна
ВАРНА въпреки че още е облачно и не знам дали ще се появи слънчице, аз съм на линия в морската при всички случаи да знаете. Малкия просто вкъщи не ще Simple Smile  Нас може само сняг и проливен дъжд да ни спре Wink

# 61
  • София
Добро утро и от нас:)
Да се включа по някои теми! На погачата ни подариха ето тази активна гимнастика: http://family-bg.com/images/2007/2-260.jpg и едно килимче от Джъмбо, но нямам снимка. За сега нито едно няма такъв успех като вибриращия шезлонг с неговата дъга играчки, на които говорим и се радваме: http://www.ephrossina.snimka.bg/album.php?album_id=230704&photo=40  http://www.ephrossina.snimka.bg/album.php?album_id=230704&photo=34 , а самата вибрация е вълшебна (успокоява колики и приспива даже и когато е по-кисела и нервна).
Биберона на Чико newsm10!!! И аз пробвах с Нук, но ме "заплюха" Laughing. Май и идва по-голям и не му се кефи. А освен това й прави зачервено кръгче около устата от засмукването. Според мен този на Чико, далеч по-убедително симулира зърното (доколкото е възможно това).
В Джъмбо винаги си пазарувам с количката и в другите магазини също. Ако някъде смятат да ме ограничат, просто губят клиент;). Иначе на количките за пазаруване, кошницата за кола, пасва идеално на мястото, което е за сядане на детето (частта, която се отваря).
Аз съм Дева, а мъжлето е Лъв Heart Eyes (обожавам тази зодия!). Въпреки че такъв съюз се смята за неудачен, но моя милост живее цял живот сред лъвове (майка ми, баща ми, най-добрата ми приятелка...брат ми е Стрелец- пак огън...е за сега съм цяла и не съм изгоряла...леко поопърлена, но щастлива сред толкова "топлина").Между другото и аз съм "планирана за лъв, но съм закъсняла с 13 дена и цоп в Дева:). Бебичка е рибка и сега тепърва ще гледам дали е цаца или акулче Joy. За сега си ми е такова добро шаранчето..."кълве на зърно hahaha" безотказно!
Една смешна снимка от нас, но не съм я качвала в албума: http://www.ephrossina.snimka.bg/album.php?album_id=230704&photo=76
Слави Hug...от сърце и душа се моля за вас и ще чакам да звъннеш...и не се притеснявай за заетостта..аз умея да се организирам!

# 62
Ephrossina  последната  снимка е за някой конкурс ..... Peace Hug Hug Супер ..........
ЛЕК ДЕН на ВСИЧКИ   bouquet  bouquet  bouquet

# 63
  • Варна
След консултации по скайп Варна ще се среща друг път Sad Ние ще обикаляме квартала....

# 64
  • Варна
След консултации по скайп Варна ще се среща друг път Sad Ние ще обикаляме квартала....
Гадното време ни изненада.Някой от провинцията сигурно ни завидя. Mr. Green

# 65
  • София
Здравейте момичета , от доста време не бях влизала защото с моето малко съкровище нищо не ни пропуска.
Слави кураж миличка и само позитивно мислене .
Искам да се обърна към по опитните мами , а и към всички други . Моят мъник получи алергичен пристъп и вчера ни потвърдиха че сме алергични към белтъка , но още едно тревожно нещо . Досега сме си били само на кърма а вчера педиатърът при която бяхме на преглед ни постави диагноза затлъстяване , да дебелички сме си но може ли при двумесечно бебе да се говори за затлъстяване. В момента тежим 6750 , а сме на 2 м и 5 дни . Благодаря ви предварително.Лек ден на всички и приятни разходки.

# 66
Привет момичета!
Много съжалявам, че ни се провали дружната разходка днес!
Вчера моята беба имаше много емоции. Водих я на гости в офиса, да почерпя за нейно здраве, тя се държа прекрасно, спа през цялото време в ръцете на една колежка. Получи подаръка си, който аз си бях избрала активната гимнастика на Чико 3в1 делукс, а също така и много сладко сукманче. Сега вече сме истинска госпожичка  Wink !
tedi_ig, твоят бебок наистина е по-едричък, ние на 2 месеца тежахме 5 кг и 30 гр. Това с алергията е много неприятно, но незнам какво да те посъветвам. Какво казват лекарите?
Ephrossina , снимката наистина е страхотна! Голяма сладкишка!  bouquet
За зодиите, ние двамата с милото сме близнаци, родени сме през един ден и през 6 години Laughing Каката е явен представител на зодия Лъв, понякога е просто неудържима, а малкото водолейче засега е добричко... Rolling Eyes
За бибите, и ние смучем само каучуковата на Чико и то, от време на време. Ще сложа няколко снимки за колекцията - малки фенове на каучука  baby_neutral
Ето малко снимки от нас: http://www.fevruarki.snimka.bg/album.php?album_id=225832&view=1&photo=201

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 12:18 от Illinka

# 67
  • Варна
Варна купих си памперсите Хъджис Класик,но се изринахме от тях.Нека на някой ако му свършат работа да се обади.Давам ги за 15 лв.-70бр.- 4-9кг.

# 68
Хайде и аз да се от4ета след днешната консултация.Мадлен е наддала+ 1100кг,+3 см.Ние сме само на кърма.Моми4ета много ми се иска да доида на срещи4ката в Морската ,но аз живея доста надале4ко,а с автобуса ваобще не ми се мисли как ще стане,а и коли4ката ми е много тежка.За сега 4ао от мен,като гледам май ще стане да се разходим в кварталния парк. smile3525

# 69
момичета, страхотни активни гимнастики имате, но най-много ми хареса тази на бубето, защото е кръгла като слънце аз обожавам слънцето=топлина и също така ми се стори много пухкава, мекичка и просторна/ /всъщност като за две бебета  Joy/!Върхът!
Ей, Ефросинке, радвам се че пишеш, душичко!!! Това е една от най-страхотните снимки които съм виждала!!! Ама как пък сте успели да я хванете?! Браво!
Морски мамчета, аз лично не съм ви завидяла за хубавото време и не съм ви проклела! друг е въпросът, че ТАКА ЗДРАВО  МИ СЕ ХОДИ НА МОРЕ, направо УМИРАМ!!!!!!!! най хубавите ми спомени и преживявания са морски и като се замисля няма нито едно негативно нещо да се сещам, свързано с морето, оф направо ми иде да хвана куфарите и ЦОП!
Илинка честито за подаръците!
Теди: ние в края на втория месец бяхме 4.800кг, качили бяхме 1 кг., въпреки, че докторът каза че наддава страхотно, аз сравнявайки с вашите килограми, си мислех, че нашият е направо хърба. но не е така - момчето ни има бутчетасъвсем леки гривнички на ръцете и смятам, че се развива добре. спокойна съм. По инструкции на МЕРИ - внимателно следя ако и най - вече пиш и добре пълним памперсите. а иначе майка ми ми чете какво ми е пишело в картона като съм била бебе - на 14 месеца съм била 8кг и нещо, но само мускули, яка жилка, седнала съм била на дупе самичка на 5.5 месеца и съм проходила доста рано пак самичка.... не мисля, обаче че вашите килограми трябва да са повод за притеснение, защото следващите месеци бебето ще си коригира теглото. и не мога да си представя, че може да се говори за ЗАТЛЪСТЯВАНЕ при такова малко бебе???!!! дебело искам да подчертая, че това са лични мои мисли и не ангажирам никой с тях, да не вземе някоя мама да се засегне!!!
Много целувки на принцове и принцески от мен!

# 70
Запис в новата тема!
Благодарности за момичетата, които са се погрижили   bouquet
Честито на всички с поводи, на Теди на Слави пращам здраве и късмет, ако има нужда от нещо, да пише, ние сме готови да помогнем.

Ние сме болни, много се изнервих, защото така и не разбрах какво й се случи на Рая. Изведнъж започнаха сополки, кашлица, а от днес вече и температура 38.2 Чакам всеки момент да дойде лекарката.
После ще пиша.

# 71
Гала, дано оздравеете скоро,  освен на Теди и Слави и на теб ще стискам палци и ще се моля!!!
Айде СТИГА С ТИЯ БОЛЕСТИ!!!! СТИГА!!!!!!!!!!!!!! ВСЯКО ЗЛО ДА НИ ЗАБРАВИ!!!!!!

# 72
  • Бургас
Здравейте момичета!
Ние сме добре днес сме цял ден сме в къщи, защото си мислех че ще завали, така и не заваля де.
И ние имаме бебешка гимнастика подарък ми е от една приятелка Илианчо много я харесва.
За зодиите  аз съм водолей, а мъжа ми е телец и много добре се разбира ме, а инъче нямам представа тези две зодии дали ги дават съвместими, но то няма голямо значение .
Бубе ние сме разнояйчни близначки и не си приличаме много ето една снимчица http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5632961

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 08:36 от zlatоmira boneva

# 73
Здравейте,
и аз да ви се оплача. Преди два дена отидохме при нашата педиатърка, за да прегледа малката, тъй като имаше зачервяване по дупето и се върнахме с вирусна инфекция, която явно сме хванали докато чакахме в коридора с останалите пациенти. Sad
Сега беба има някаква задна хрема и постоянно прихърква, и се задавя. Болестта протичала 7-10 дена и имало голяма опасност инфекцията да слезе към гърлото и дробовете.
Изписаха ни капки Виброцил, които разбрах, че са много силни за бебе на такава възраст и могат да доведат до необратима загуба на обоняние и затова не ги слагам. За сега пръскам само СТЕРИМАР в нослето и друго не смея да й дам.
Някой друг има ли подобно заболяване и как го лекува? Как преглеждате гърлото на бебетата си?

# 74
Здравейте! И аз да се отчета след днешната консултация. За един месец и 13 дни сме наддали 740 гр. и 5 см. Така вече сме 4240 гр. и 55 см. За сега се очертава фина мадама. Сложихме Пентаксима и сега треперя дали всичко ще е наред. За сега спинка спокойно, но са минали едва 5 часа, докато минат 48 ч. ще се побъркам от притеснение.
На болничките: желая бързо оздравяване.
За зодиите: Аз съм Лъв, а мъжа ми Риба. Деница също я планувахме за риба, ама я направихме един месец по-рано, защото вече нямахме търпение  Grinning и така си имаме малко Водолейче.

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 19:13 от denil

Общи условия

Активация на акаунт