"Монтанските деца щастливи,са като писани яйца красиви"

• 10 397
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
  • Mонтана
мами ходите ли на солариум,и къде в нашият град е наи изгодно?

# 61
мами ходите ли на солариум,и къде в нашият град е наи изгодно?
   newsm03  аз не ходя  newsm11  нямам нужда ...  Hug  просто като постоя малко на слънце и веднага почернявам  ooooh!  а и не смятам,че е много полезно за кожата ...  Peace

# 62
И аз не ходя,защото нямам време,иначе имам нужда.Станиславче,на каква диета си,че и аз трябва да свалям 10-тина килца?

# 63
за сега се лутам из диетите  Laughing  и търся подходя6тата  Crazy  и о6те не съм си избрала - просто не ям хляб и сладки не6та ... за сега  Whistling  мисля да започна тази на Дюкан  ... ,но като избера 6те пи6а  Hug 

# 64
Да,и аз не ходя на солариум,а иначе имам желание,но няма на кого да оставя Поли и за 1час време.
Къде се губят всички newsm78?Ние сме по цял ден почти на вън.Прибираме се само на обяд.За хапване и сън,че моята щерка не иска да спи навън.Използваме максимално хубавото време за разходки и шопинг.Ама на мен май ми е противопоказно да се разхождам толкоз често,че не се връщам без покупки за Поли Laughing,най-вече,обнових и пролетно-летният запас от дрешки.

# 65
за сега се лутам из диетите  Laughing  и търся подходя6тата  Crazy  и о6те не съм си избрала - просто не ям хляб и сладки не6та ... за сега  Whistling  мисля да започна тази на Дюкан  ... ,но като избера 6те пи6а  Hug 
                                 newsm12

# 66
Боби,ти пък чак 10-ина килограма,не е ли множко?Юлето спазва някаква диета/утре ще я питам подробно/ и свали за няма и 2 месеца 8 кг./на мен ми се струва много за това време/.Не употребява мазнина,хляб и въглехидрати,май повече белтъчини приема/на мен ми се струва много драстично това,но има ефект/,ще я питам утре.

# 67

newsm12

кво се чудиш  Whistling

# 68
Леле, какви диети, какво чудо? Повечко движение и това е.  Whistling

# 69

newsm12

кво се чудиш  Whistling
На диетата  newsm78 шоколадова   Thinking сладоледена  smile3506

# 70

newsm12

кво се чудиш  Whistling
На диетата  newsm78 шоколадова   Thinking сладоледена  smile3506
      капучинова  Joy Joy Joy   

# 71
Седя и се чудя какви шикалки да ям... newsm78 Ако изпадна в некоя диета (както казва една колежка) мъж ми ше умре от глад.... а имам да свалям още 6 кг от раждането....  Thinking

# 72
      Здравейте момичета!
Кажете ефикасни какви диети правите,че аз нямам никакъв успех до тук.

Bubitka пиши повече за теб къде си учила как се казваш от кое село си.
Аз най-после започнах работа след дълго боледуване на моето Ангелче.
Петя как е Криси ?

# 73
ioni79 казвам се Боряна.Учила съм в Бойчиновци(аз съм от там) средното си образование,а висшето си във Велико Търново.От 2г.и половина живея в Монтана,в Пъстренците.Имам 2 момиченца-близначки,на 5 месеца и 2 дни.Това е засега,което мога да кажа за мен.Ако нещо друго те интересува питай.

# 74
Здравейте мами!
Аз съм също от Монтана, но вече 8 години живея в София.
Родих на 17.02.2008 година едно малко слънчице - Таня.Няма по- голямо щастие от това да гушнеш детенцето си!
Приятен ден на всички !и ще се радвам  в този форум да срещна някоя моя съученичка Hug

Общи условия

Активация на акаунт