Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за пътуване с дете под 2 години?
Какви са препоръките за пазаруване на дрехи и играчки за бебета в САЩ?
Какви са изискванията за училищата в САЩ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за пътуване с дете под 2 години?
-
Какви са препоръките за пазаруване на дрехи и играчки за бебета в САЩ?
-
Какви са изискванията за училищата в САЩ?
-
Какви са страничните ефекти на ваксината MMR и какви документи са необходими за пътуване с дете под 2 години?
-
Какво е мнението за карате за деца?
И аз съм за " тормоза" в училище, защото след това се отплаща. Не съм с болни амбиции за знаене заради знаенето, а просто за развиване на потенциала на децата. Няма нищо лошо да са представени нещата като игра и да не се товарят, но не виждам това с какво ще им помогне за по-нататъшното развитие. За съжаление живота не ти предлага възглавница като падаш на земята, така че ми се струва, че има смисъл да си подготвен да си натъртиш четирибуквието малко.
.Уж обича баба си но откак си тръгна тя изобщо не е питала за нея,явно всяко малко гардже си търси мама и татко.
.Аз успях само веднъж да се срещна със съфорумка и представихме цял куп фотоси и аз и тя 
. И математика и статистика и счетоводство съм учила
. Подкрепям мненията, че развиват логическото мислене
Ако до 3 дена не се подобри състоянието му пак ще ходим.