54-та Американска

• 16 783
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
Забравих да допълня че ходих да търся актрисата Ваня Ц. и говорих със шефката и -все още работи във Вегас ,много ме хвана яд че не работеше точно тези 2 дни в които можех да я видя,кофти работно време има ( 4ам-12 обед)  Confused

Снимките са във подписа-последното е клипче от фонтаните пред Венишън,невероятни са ...никога не мога да им се наситя.

пс...забравих да кажа на Индиана че специално за нея съм снимала снимка 17та  Laughing

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 06:17 от victoria

# 181
  • Boston, MA
А, сега разбрах... Да, явно проблемът не е, че няма предлагане на обучение по точни науки, а че няма интерес от страна на децата.

Има много странни неща, които са напълно социално приемливи - примерно моя колежка, на коледния Янки Суоп ми вика - ти четеш (you are a reader), аз не, искаш ли тая гифт карта за Барнс & Ноубъл? Не разбирам как е ОК да кажеш, че не четеш книги, ама на, чувам го.

Или е ОК по сто пъти да питаш едно и също нещо на работа...

# 182
  • Чикаго / София
Вики, снимките са супер!

Ето, това е мястото което искам да видя! Мрън! Crossing Arms

# 183
Вики, т'ва не са ли фонтаните пред Беладжио? Я, кажи за оръжието, ти беше доста притеснена как ще летите, дъра-бъра...
  Чшшшш. алоууу, нърдките-математички  Mr. Green, не ми давайте кошмари, плииизззз  Laughing
Вики, т'ва за мъжа ти Laughing

# 184
Бубка ще пооспамя малко темата,но ще ти отговоря.Родителите ми са българи (от двете страни на барикадата),  но майка ми е завършила в Германия двете си висши образования (преди това, не безизвестната езикова гимназия в Ловеч, в далечната 1957). Та, когато съм се пръкнала на бял свят(1963),  родителите ми са ми наели т. нар. "tante", т.е детегледачка с немски език.  Била съм на около година и половина. Преди това са ме гледали баба ми и дядо ми (в София, недалече от апартамента на родителие ми). Мама и татко (бог да го прости) са работохолици (и аз също). Та, танте Фрида беше австрийка, женена за българин. Така и не научила български. С нея бях до започване на у-ще. След това живях в Германия, докато мама завършваше второ висше. И до сега имам (за мой голям яд) немски акцент в англ. език  Sick
Голямата щерка "вървеше" по моя път в БГ.  Частно немско у-ще до 7. клас с перспективи за Германия,Авсрия или Швейцария., малката също... ама спечелих от лотария green card. И се отзовахме вкупом в САЩ.
И за да запълна инфото на тема немски език, бабата на съпруга ми е германка  bouquet

# 185
  • Boston, MA
Много интересно, Деси!

Беладжио е това, като гледам Вегас не е мръднал, още ни чака да идем на среща там.  Laughing

Ади лека нощ, утре ще ходя на Ст. Луис.  Rolling Eyes

# 186
Така де Белажио,пардон!
С оръжието без проблем,хората си летяли с  хладнокръвни а ние и хабер си нямаме.Една леля се опули на връщане де  щото Дан по принцип трябва да го извади от кейса и да покаже че няма патрони вътре и за тази цел пистолета прави кликащ шум,и лелята дето се чекваше до нас буквално се изблещи.Иначе ние един цял ден заделихме  и постреляхме - трудна работа но за в момента като нищо ще гътна някой ако ме нападне Laughing

ирка...пожелавам ти от все сърце да може скоро да отидеш,и на всички тук които не са ходили-заслужава си...честна дума,постарали са се хората.
тина...хаха голяма смешка е видеото

# 187
вики, страхотни снимки Heart Eyes
 снимката за индиана е трепач Wink

МВК, да му минава на сладък пухкавелко Hug

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 07:20 от benson10

# 188
И на мене ми беше много интересно, Деси!
Чуден разказ четох току-що, за сбъднатите мечти на ИТ емиграцията и техните съпруги да се върнеш в родината (в случая Русия), където е толкова перспективно, и високо платено, и хората не са повърхностни, и е възвишено, и с идеали, и имаш жилище, и приятели ... и изобщо, разказът е с много фино чувство за хумор и съмнителен хепи енд. Simple Smile
http://www.newyorker.com/fiction/features/2008/04/21/080421fi_fi … ov?printable=true

# 189
ууупс ...забравих да поясня за 1вата снимка,ако сте забелязали че е $1000 само за едно завъртане -та тази същата машинка я ползваха 2 корейки и си играха около 15 мин ,сещате се колко пъти я завъртяха за това време.На мен само ченето дето не ми изпадна.Като нищо си опукаха м-у $30.000-60.000 за бъзик Shocked

бенс..мерси ,и ти ли се фъкаш сама -аз тотално сама се подстригвам ,дори и на черта- луда съм знам,отнема ми 2 часа и ръцете ми окапват ама не се доверявам на непознати фризьори и това е,и кичури си правя сама и се боядисвам сама... Crazy

# 190
  • usa
Миз, все се каня да ти кажа за тези твоите шкафчета, пробва ли със шмиргел- има приставка за шкурене, ще ти спести много време! Аз си мислех да почвам нашите, ама се отказах, защото няма да станат добре, не са дървени а някакви плоскости и ще е драма и може да трябва да ги хвърлям после.  Peace

о, с машина шкуря, разбира се! както имам време за тази дейност само през уикендите, на ръка щеше да ми отнеме до следващата коледа... те и моите шкафчета не са изцяло дървени, някои от плоскостите са шперплат или както там се нарича, та при тях не наблягам много, че ще ги изтъркам изцяло. и понеже не мога да ги "обезцветя" качествено, се отказах от първоначалната си идея да им сменя цвета основно - щеше ми се да ги освежа в зеленикаво или бледожълто, но се примирих с една идея по-светъл от стария лак. при което щерката ме заби с изказването "и за какво е целият този ефърт като кухнята ще изглежда по абсолютно същия начин???" с 15 думи направо уби всичко детско у мен... еееееех, тези тийнове и цялото ми всезнание ooooh!....

# 191
Аууу Вики и на мен ми се пристреля. Simple Smile В гимназията редовно ходех след часовете, ама само с пушка съм стреляла, че беше най-ефтино. Обаче много разтоварващо ми действа, ще трябва да проуча тук дали има къде да се ходи.

# 192
  • WA, USA
С температура сме вече цял ден - давала съм Ацетомнофен около 4 пъти, сега пак я мерих - 102.5 и пак му дадох една доза. Ако и утре е с темп мога ли да продължавам да го тъпча с ацетоминофена? Няма други симптоми - явно прави реакция от ваксината:(

# 193
Benson благодаря.
dessivl , абе той е страхотен малкия палавник Hug. Ще си призная без бой, че и другите снимки видях.
а за тази ваксина MMR  за която се шашках толкова много, се оказа, че са му я били преди 3 месеца. патка голяма съм, да забравя. Да чукна на дърво нямаше му нищо, друг е въпроса че аз настоявам повече от 2 ваксини да не получи, ако трябва ще отидем пак но не повече от 2.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237917
парола 6306
Ето, малко снимки и от нас

# 194
  • София
Благодаря на всички, които са ми дали съвети за изкупуването на магазини в ликвидация.
Оказа се, че идеята е подхвърлена на шефа ми от една колежка, която била абонирана за някакъв сайт, който и дава информация периодично за разни намаления и разпродажби, нещо от рода на "къде е  най-голямата далавера днес". Та тя ще ми обяснява точно какво да търся.

Общи условия

Активация на акаунт