Малките февруарчета са сладки великденски зайчета

• 17 030
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Анимче за хомеопат не ти е нужен нито секрет нито да е болна.. върви на първичен преглед и сподели за нестихващата хрема тя ще ти зададе и много други въпроси.. след това като ви хване пак хремата обаждаш се и веднага действате.. само че не трябва да прибягваш към стандартната медицина дори да и се влоши хремата.. в смисъл малко е трудничко да се довериш на сляпо в началото...дано се оправи Петух.. и хрема да не я среща вече!!

# 181
rnpn, aми с нищо не съм я мазала. Само й давах първите три вечери рескю есенция на Бах, а след като спряха да излизат другата есенция за изчистване на организма и възстановяване. Тя сама си направи и гладолечение дори, не яде три дни почти нищо. Не съм я къпала.
Аним, аз водя Алина при д-р Стоименова в мц Хирон (скоро бях пуснала линк на Биби), тя е мисля и педиатър, но е и доста натоварена. В центъра работят няколко хомеопата, така че може и към друг да се обърнете. Аз така записах час за мъжа ми - просто поисках час за някого, че има нещо като псороазис на ръцете от години и засега е значително по-добре, пу пу  Praynig.

# 182
  • София
Анимче за хомеопат не ти е нужен нито секрет нито да е болна..!

Усъмних се аз, че съм в голяма заблуда Blush и звъннах на приятелката и тя ме прати директно да звъня на хомеопатката. Но тя, както казах, не приема нови пациенти ...та до първичен преглед не стигнах...то не успях да кажа, че става въпрос за малко дете Sad ....сега ще се разтърся за координати на д-ката на Мак, пък дано след празниците я приеме Praynig

Благодаря ви много и на двете Hug

# 183
Eх, че хубавец тоя Никсън бре!  Laughing Пу-пу-пу! Вдъхнови ме да кача и аз малко снимки на наша Миа Wink А тя между другото се поразболя - май я простудихме тия дни  Rolling Eyes И сега е хремясала, кисела и струва ми се с Т. макар термометъра няколко пъти да показва нормална Т. Баш за дългата почивка се разболя  Confused

# 184
да същите са Коралгол,но явно при вас не действат иначе са добри.Дава ги първо виброцил и след 5-10 мин и коралгола.едните били да отпуши а другите да лекуват

# 185
И Габи пак е с хрема  #Cussing out . Писна ми вече , а секрета е чист. Един път сме слагали Коларгол и добре й подейства.
Хубав ден от мен  Hug

# 186
Коларгола зверски изсушава лигавицата на носа... много лекари вече не го изписват.. при обикновена хрема виброцил или олинт 0,05%.. за по тежки случаи търсете алтернатива.. на нас добре ни действаха адреналиновите капки .. пробвали сме всичко посочено, но ефекта е идентичен при всички.. три безсънни нощи и една седмица до 10 дни Ники едвам диша..
Яс нали знаеш че хората дето се обичали ги боляло на едно и също место.. да напомня и за Пулмекс бебето при настинка добре действа..

# 187
  • София
Здравейте и от нас!
Отдавна не сме се включвали. За съжаление и ние бяхме в отбора на болните. Нашите симптоми са много упорита кашлица и хрема. Аз прихванах от Симонката и вече 10 дена кашлям като магаре въпреки  Мукосулвана и Геломиртол форте и не смея да доближа малко дете.
При Симона помогна виброцил, пулмекс, АЦЦ сироп.
Интересно ми е дали болните дечица от варицела са били ваксинирани. Последната ваксина не беше ли за варицела, заушка и рубеола  newsm78.
Нашата педи ме посъветва да я направим, защото имало доста случаи на заушка в последно време.
Да оздравяват всички болнички дечица  бързо, бързо.

Симончето е голямо зверче  #Onfire. Днес я водихме на вилата и почти през цялото време, когато не гонеше котетата, обикаляше с метла и лопата на мама чистницата newsm75 . Да и се чуди човек на ентусиазма при положение , че аз тези инструменти не ги долюбвам и използвам много.
Вече си имаме и разбит нос на люлките по много банален начин, макар да правим какви ли не магарии там  от типа на качване на люлката при това права и то като си залюлява люлката, прескача облегалката и се прехвърля на другата седалка  1swing.

# 188
Искам да питам как опазвате цветята ?Имам 2 големи саксий ,които немога да качвам .Вече не се издържам това ровене!

# 189
Хехе  оказа се че днес имам имен ден..ами освен да почерпя друго не остава

# 190
Искам да питам как опазвате цветята ?Имам 2 големи саксий ,които немога да качвам .Вече не се издържам това ровене!

Подарих си всички цветя, когато се роди Виктор. Тогава не ми оставаше време да се грижа за тях  Rolling Eyes

# 191
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!Да си жива,здрава и много щастлива  bouquet!

Ох,сърце не ми дава да ги подаря-отглеждам ги от мали клончета от много години!Сега са вече големи и много им се радвам.Драцената ми стана почти колкото мен Cry.

# 192
кои днес имат имен ден.познавам едно боби и то ли има?

# 193
Честит Имен Ден на празнуващите днес! Нека само с хубаво ви се споменава името!

Дейзи, ваксината е за морбили, заушка и рубеола. Варицелата е различна, но всъщност е лека болест, по-скоро досадна, отколкото опасна. Виж скарлатината е по-гадна, пък за нея също няма ваксини (май newsm78 ). Нашите цветя са на балкона и в стаята на майка ми, където рядко влиза Ангел.

Форума е много пуст...

# 194
Борис, Боряна, Борислав/а и от този род - Борисов ден е.  HugИ аз това си мислех тези дни, нещо никакви ни няма и едвам крета темичката.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт