Малките февруарчета са сладки великденски зайчета

• 17 025
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Честит имен ден на bibi2202!!!
Аз пък не само си оставих цветята, но от вчера са ми и с три повече Crazy!
Напоследък Елица се събужда всяка вечер и плаче дълго и силно, ужас! Откъде толкова сили, незнам. А беше толкова послушно и сънливо дете Thinking

# 196
За цветята ако не ги късат може да опаковате саксиите с пауър тиксо,  едно такова дебело сребристо и доста здраво в строителните магазини се продава. Ние тук нямаме саксии на земята освен една, но на нея съм и сложила един конус от цветен картон два пъти по-висок от самата саксия (но то кафето стига до тавана)и Стоян и да бръкне не може да стигне до почвата. Тиксото го използвахме в бг за саксиите на майка ми и като застъпваш всяка лента (с прехлупване) става като капак отгоре а около стъблото остават малки процепи за да се полива. Обаче ако е разклонено цвете с повече стъбла, като бегонии или орхидеи незнам как да стане, при нас са на прозореца. А иначе Стоян вече съм го научила че цветята не се късат удрят и дърпат, а се миришат и целуват, много е смешен като почне да се дупи по градинките, вчера така се беше прехласнал по едни незабравки че забучи нос в земята.
Да ви го похваля - току що напипал черния пипер и поръсил цялата маса   и маже с рацете и киха, интересно дали ще го опита Twisted Evil май по добре да не чакам да видя hahaha

# 197
Абе уча го,че се миришат обаче той сбръчка два пъти носа и се почва пак.Идеята ти за тиксото ще я пробвам.Още утре ще мина да взема.Благодаря ти за съвета!

# 198
къде се запиляхте момичета.. ? ех пустота в нашата февруарска темичка..
Ники вече бъбри.. най е очарован от леля си.. постоянно повтаря "йейаааа. ..тайаааа" и отиваме на заведение онзи ден и той обикаля по масите и се задява с готините какички "йейааа.. тайааа" .. днес цял ден  показва как прави магаренцето... и е добро куче.. кажеш му Ники дай топката и ти я носи.. ама най-смешен с един джип на половината от ръста му.. та на земята се търкалят една кола и джипа и аз му викам дай колата, а той мъкне джипа ама едвам.. едам стоварва го пред мен и силно въздиша"оххххх.. ".. заливам се от смях с него.. онзи ден си намери езика и се опитва да си го издърпа, ама му бяга и така 5 мин.. после реши да пробва с моя и явно ми е по сухичък, че като ми го ощипа.. не си го давам вече..

Честит рожден ден на AniPa.. много щастие и изобилие от любов да те следва!   bouquet

# 199
Честит Рожден Ден, Ани! Много щастие и успехи във всяко  начинание ти желая!

Да почерпя, днес имаме пета годишнина с Юли  Grinning

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНИ!!! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА

ЧЕСТИТО И НА МАКТУБ И ЮЛИ!!! ОЩЕ МНОГО ПЪТИ ПО 5 ВИ ПОЖЕЛАВАМ И ВСЕ ПО-СЛАДЪК ДА СТАВА БРАЧНИЯ ЖИВОТ!!!

# 201
Честит Рожден ден,Ани!Пожелаваме ти много здраве,щастие и любов,разбира се!                                                                                                              Честита ви годишнина,Мактуб!Продължавайте да се обичате и преоткривате!На Никола пъпките вече завяхват и мисля днес да го поискарам в детската градина на каката,така и така почиват и няма никой там.....направо се побърка това дете 6 дни вкъщи #Crazy...Приятен ден на всички Wink.

# 202
Благодаря за пожеланията Simple Smile

Изкарвай го  Peace

# 203
  • София
Честит рожден ден, Ани! С пожелания да си много щастлива !
Честита годишнина на Ели! Още дълги години да сте влюбени и щастливи заедно!

И сега малко на патерици  Blush Честит рожден ден Драги ми господине и честит имен ден на Биби!

# 204
Мерси бадемче, то май по празниците само аз кукувам във форума че не сме пътували никъде. 10-та страничка от няколко дена си я мъчим с който се сети да понапише нещо  Mr. Green

# 205
  • София
Уф, ние сме при свеки, тя гледа Данка, а аз гледам в точка  smile3502 и не мога да се добера до компютъра от тримата мъже в къщата  ooooh!

# 206
Ани, честит ти рожден ден! Бъди здрава и все така усмихната и позитивна!
Мак, честит семеен празник! Желая ви много обич, нежност и усмивки!
Ние също не сме заминали, но няма кой знае какво да кажа...
Скай, представям си го Ник все едно гледам Мартин у дома  Laughing. Онзи ден пак падна, ожулихме главата в "десетката", появи се жестока цицина  Crazy Малко закъснях с мазането на олио и лъжица, но се поскри- имали са ефект, все пак  Praynig
Днес бяхме на кръщене на една по-малка госпожица, беше много вълнуващо, а си припомних и кръщенето на Марти. Той беше послушен и нетърпелив да пипне и види всичко.
БадемчеJoy Joy Joy

# 207
  • София
Здравейте и от нас:)Честити празници на всички, с най-добри пожелания и всичко най, най..Трябваше да ходим на Смолян, пък работата отече, че нямало места там където искахме и накрая отидохме на Щъркелово гнездо в някакви луксозни бунгала JoyВ крайна с/ка се оказаха бившите соц.бунгала по лагерите/е малко по-лъскави де/както и да е, добре че бяхме все пак подготвени/нали сме с бебета, 2 семейства бяхме/Кати беше по цял ден навънка/сутрин от 8 вечер до 8/, такъв кеф кога й е падал...спеше по веднъж на ден...и търчане през цялото време, хвърляне на камъчета в язовира и въобще кеф...Там не валя едно, и второ вътре имаше 3 стаи и не беше кой знае колко чисто, та затова варианта навън беше по-добрия, нищо, че беше хладничко...Имаше доста кучета/домашни/ а Кати много харесва кучетата и ги гонихме, едно зайче и то домашно, люлки, пързалка и въобще беше купон...Само малко се притеснявам, че другото бебе беше болно/уж му било минало, но си кашляше/ и да не лепне на Кати нещо, но засега е оки...На Кати й беше добре, ама на мен ми излезе душичката с целодневното търчане след нея, но като цяло съм доволна...та това е от нас. Зъбите растат с пълна сила и тя е много доволна защото вече си ги усеща и като й кажеш...дъвчи и тя прави некви муцки и дъвчи със затворена уста....Там не падна, но за с/ка на това снощи след кикерчене по стола за храна най-накрая падна и се удари на радиатора, няма цицина, но се уплаши и поплака добре. Еми това е от нас...весело доизкарване на почивните дни!

# 208
  • София
Честит рожден ден Ани Да си здрава, весела и много щастлива и Дани много да те слушка.  bouquet
Честита годишнина и на Ели Винаги да има разбирателство в семейството  Hug
Ние вчера кръстихме малката в църквата Сретение Господне в Добърско. Да ви кажа съм очарована от мястото там, толкова е красиво, препоръчвам ви да го посетите. А кръщенето беше много хубаво и свещеника направи една дълга церемония, а дребната се разплака като я топна във водата, беше гола-голеничка Simple Smile Иначе се държа добре, искаше да докопа всичко.
Обаче се "разкраси" на бузата точно предния ден, не можах да я опазя от рани точно за кръщенето Sad
Скайче и Валето много бърбори особено на моменти, ама смислените думи все още са и много малко. Вчера за първи път се обърна към дядо си с деде и то на няколко пъти Simple Smile Иначе мама няма Sad, ама тати и баба си ги знае.

# 209
Здравейте, честито на всички празнуващи!
Нашето голямо пътешествие също приключи. С таткото едвам гледаме. Никол е на върха на щастието. Вече си ходи стабилно, и говори непрекъснато. Пътя и понесе, с изключение на спането, защото столчето не е много удобно за сън. Обиколихме всички баби и прабаби.
На сватбата съответно и се спеше и беше супер кисела. Мърмори в гражданското, като и казаха да мълчи се разрева, та голям зор беше Simple Smile Набързо я прибрахме после. Имаше две близначета, на година и 8 месеца, големи сладурки. С тях падна игра. Менкане на биберони. Освен това ми бягаше непрекъснато, и се смееше. Имаше и близки срещи с животни. Първо с една котка (на младоженците), която беше много стресирана милата, но Никол не  пропусна да я дръпне за опашката. Не знам как отърва одирането. А кумовете имат страхотен кокер с който падна голяма игра и взаимно близане по муцуните Simple Smile За първи път видяхме малкото кумче, на 7 месеца. Голям сладур, забравила съм колко са сладки бебетата, та мен много ме хареса детето, и се размечтах за мъжко. А от близначетата се размечтах за две  Twisted Evil  Въобще много съм доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт