Малките февруарчета са сладки великденски зайчета

• 17 006
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Хе хе Joya хормоните са заговорили в теб. Имаше даже една тема скоро във форума - Луда ли съм че искам второ? И аз на моменти като видя разни бебенца или като заразглеждам бебешките дрехи по магазините така ми се иска пак да имам бебенце, обаче като ревне Крис нощно време от зъбите и ми изстиват всички такива дерзания, че като си представя две врякащи човечета и косата ми настръхва. Но въпреки всичко много се радвам на майки които са били достатъчно силни и смели да родят две деца едно след друго. Аз пък си мечтая за едно малко кротичко момиченце, но бъдещето ще покаже. И аз много искам да кръстя Крис, но като си дойдем в БГ че тук има само гръцка църква, другите са католически. Аз много харесвам една малка църква в Бояна, братовчед ми там се жени и кръстиха децата пак там, та много ми хареса. Малка е но много топла и уютна.

# 211
  • София
Аз пък си мечтая за едно малко кротичко момиченце, но бъдещето ще покаже.
Биби, ако ти се падне едно като Валентинката - тя беснее за три палави момчета поне Simple Smile незнам какво ще правиш  Joy

# 212
Аз пък си мечтая за едно малко кротичко момиченце, но бъдещето ще покаже.
Биби, ако ти се падне едно като Валентинката - тя беснее за три палави момчета поне Simple Smile незнам какво ще правиш  Joy

Ще си я гледам с кеф, поне ще имам вече натрупан опит. Crazy

# 213
Аз преди да си отспя, друго бебе не искам.. Tired иначе са ми мили спомените, ама съм на мнение, че Ники трябва да си усети малките детски годинки, че да ме остави и на другото бебче да обърна такова внимание като на него.. с малка разлика кое по напред..

# 214
Ани, Честит Рожден Ден!!! с вчерашна дата.
При тия почивни дни и ние не можахме да се свъртим вкъщи, въпреки лошото време. Мъжо като не е на работа, ни хваща да ни разхожда насам натам. А миналата седмица при нас откриха Метро и ние решихме да отидем, в деня на откриването. Ми то детето направо се шашна, толкова много хора и толкова много неща за пипане  Mr. Green ,определено й беше интересно, дори се вози на количките за стока   Joy
 Ходим стабилно вече, даже потичваме  Grinning, а днес се опитвах да й обясня, че от спалнята не се слиза с главата напред, а с краката  Crazy, ще потренираме и утре пък ще видим.
Айде "лека и спокойна" нощ.  smile3524

# 215
Аз преди да си отспя, друго бебе не искам.. Tired иначе са ми мили спомените, ама съм на мнение, че Ники трябва да си усети малките детски годинки, че да ме остави и на другото бебче да обърна такова внимание като на него.. с малка разлика кое по напред..

Мхм и мен това ме спира, иначе съм се замислила сериозно, вече даже смятам по разни схеми кога трябва да почваме да го правим , за да е момиченце Crazy Пък мъж ми ме врънка да отбивам първо Стоян че да съм си направила малко почивка преди второто, така че май детето ще реши кога ще идва сестричката защото мисля да го оставя да си се отбие сам Laughing
А някой да знае рецепта за близнаци Twisted Evil

# 216
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !!!

За второ и дума не давам  да се каже още Grinning Определено е хубаво да са две,но нямам психическата нагласа затова .Имам си едно мъжле,ако имам второ пак искам да е момче незнам защо.

ХАЙДЕ ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ВСИЧКИ!!!  chef

# 217

Мхм и мен това ме спира, иначе съм се замислила сериозно, вече даже смятам по разни схеми кога трябва да почваме да го правим , за да е момиченце Crazy Пък мъж ми ме врънка да отбивам първо Стоян че да съм си направила малко почивка преди второто, така че май детето ще реши кога ще идва сестричката защото мисля да го оставя да си се отбие сам Laughing
А някой да знае рецепта за близнаци Twisted Evil

Mr. Green

Ела ни на гости в Cape Town  Hug Скоро се шегувахме с една жена в магазина че има нещо във водата тук, всяка втора майка бута количка с близнаци, направо е наплив ти казвам. И една моя позната българка роди близнаци края на миналата година. Много са сладки да ги изядеш направо, но там си трябва бая помощ. Баща ми и сестра му са близнаци между другото, а нали казват че се повтаряли след поколение, пък ще видим аз или сестра ми  Thinking

# 218
И на мен са ми казвали, че се повтарят през поколение близнаците. Баба ми има близнаци, но засега при нас няма - нито аз, нито сестра ми. Сега чакаме третата сестра да видим какви ще ги свърши  Laughing. Иначе и аз съм фен на близнаците - искам момче и момиче. Но това на теория, де. Иначе в момента хич не съм сигурна дали искам второ. Но ми се ще детето ми да не е само все пак  Thinking

# 219
Честит Гергьовден на всички, които имат повод да празнуват днес!
Честит да е именяка на Ясна- нека е здрав и късмета да го следва навсякъде!

Скай, съгласна съм за детството на мъниците, обаче като се замисля...Мартин винаги ще си е малкото ми момче. Днес извадих дрешките на Марти, че да ги давам евентуално на др. бебета...толкова мило ми стана, колко е бил мъничък...не мога да повярвам. А в същото време той не спираше да ми "помага", като разхвърляше всичко по земята и аз подреждах и сгъвах 100 пъти  ooooh!
Роро, айде и ние сме в групата за момиченце... Wink
Хубава празнична вечер ви желая!

# 220
  • София
Добро утро Hug,
Аз се позагубих малко. Нали вече и аз си имам ходещо камикадзе running, но повечето от вас знаят как.
Честит Рожден Ден на Ани   bouquet
Честита Годишнина на Мак
   bouquet
Ех, колко хубаво беше с толкова почивни дни и с тати по цял ден, но уви свършиха Rolling Eyes
Да се запишем и ние най-накрая в групата на падналите от спалнята. Ами крайно време беше Joy То го пазих, пазих, пазих Joy От един месец Ники се научи и сам си слизаше с дупето назад, но вчера реши да пробва нова тактика - странично слизане с троен аксел и опитът беше неуспешен  Tired.
Anim-че, как е Петето?

# 221
Рецепта за близнаци не знам дали има Simple Smile Аз бях сигурна, че ще имам близнаци, щото свеки и сестра и, са близначки, ама нито аз, нито етърва ми имаме. А от тия двете куклички, така се размечтах. Много сладко, 2 броя и така хубаво си играят. Майка им, им направи супа в една голяма купа, сложи ги двете на фотьоила едно до друго и ту в едната уста ту в другата Simple Smile  Никол и тя се нареди  hahaha В ресторанта, търчаха като луди, и едното не видя стъклото на вратата, и така се лепна, това го бях виждала само на филм  Twisted Evil  Малко ви досадих с тази история, ама съм толкова впечатлена, пу - пу ...големи сладури.

# 222
Привет и от нас след дългата ваканция.
Първо - честитките (на голеееееми патерици):
Честит рожден ден на Ани - да е здрава, обичана и все така усмихната!
Честита годишнина на Ели и Юли! Много хармония и обич да озарява семейството ви!
Цве, мерси и за тукашния поздрав за любимия Hug Честито, ако е имало и други именяци вчера!
Ние направихме едно сравнително кратко пътуване - за 2 нощувки гостувахме в едно село до В.Търново. През деня бяхме основно във Велико Търново и Арбанаси (Ели Матеева, сега ми направи впечатление, че живееш в Арбанаси Wink ) Ходихме няколко пъти в един комплекс там (Извора), където има малка менажерия с едно магаре, козички с яренца, овце с агънца, петлета, кокошки, заек, сърничка, която се разхожда по двора, както и 3 пауна - мъжкият беше невероятно красив с опашката си над метър дълга! Миа беше изключително впечатлена от толкова много животни и все провираше пръсти през мрежата да ги пипне, но поне сърничката си я погали (или по-скоро плашеше  Mr. Green) на воля.
Иначе Миа е станала голям дзвер  Confused Тръшка се все по-драматично, хленчи все по-дразнещо като не е на кеф... Надявам се да е било от прекалено много впечатления и умората от непрекъснатите излизания, които ни заформяше татито. Дано малко да миряса, че нервите ми са изпилени яко  Sick ...
Скай, все едно ми четеш мислите - и аз винаги съм смятала, че е хубаво първото дете да си има "свои детски години", защото малко или много, когато станат 2 (или 3) дечица по-малките винаги са ни глезкали, докато на по-големите им се е налагало да порастнат малко по-бързо. Първите години са толкова важни и да възпитаваш и учиш две човечета едновременно си е голямо предизвикателство. А и все още не усещам организмът ми да се е възстановил от бременността и кърменето. За съня да не говорим  Joy  И аз съм си мечтала като малка за близнаци момче и момиче, но Господ си знае работата - усетил е, че не е за мен това с два бебока на куп.

# 223
  • София
Привет на всички Hug
Пропуснала съм рожденни дни и имени такива....да са честити на всички Heart Eyes Много здраве и любов желая Hug
Петенцето е добре Grinning eleinbg, трогната съм Hug
В понеделник я заведох на хомеопат Laughing е за 2 часа изора кабинета Whistling Незнам колко ще помогне..т.е силно се надявам да има ефект Praynig , но на мен ми се отрази много добре, някак психически се успокоих. Според лекарката на детето му няма нищо, но аз съм имала огромна нужда от хомеопат Laughing ...явно ми личи, колко съм изтрещяла hahaha

Оставям ви, че имам доста работа Hug

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 12:17 от Anim

# 224
anim  Hug имай вяра!

Общи условия

Активация на акаунт