Малките февруарчета са сладки великденски зайчета

• 16 986
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте на всички и  от нас!Честит празник на всички лазарки и именници  на патерици!!!Ние  се позагубихме по празниците понеже обикаляхме насам натам!Вчера водихме бебока в зоопарка в Ловеч.Невероятен е!Много голям и много чист,а Симо беше толкова въодушовен от животните,че не можа да заспи след това.Не сме боледували много отдавна  да не се хвалим ,че да не почнем и ний.

# 61
  • София
Джоя, много гадно, дано Никол се оправи бързо!
Когато Ева беше с този вирус, мина изцяло на лечебна хумана, оризова вода и ORS 200 на Hipp , за който ме посъветва Радостче.
Много е важно да не се допусне обезводняване, наливайте я с течности, дори насила.

# 62
Галя, дай линк да видя красотите ти и ще ти кажа.  Hug  Имаше наистина страхотни неща, но доста останаха. Явно по Великден няма нагласа да се купуват сувенири. Все пак мисля, че беше добре, чакам инфо за събраните пари.

Да ви кажа водих Дани на двама ортопеди - д-р Алексиев, за който Еми даде линк и д-р Драганов. Диагнозата общо взето една и съща - вродено скъсено ахилесово сухожилие и приликите свършиха дотук, оттам нататък получих абсолютно противоположни мнения и съвети.  Crazy След лек размисъл съм склонна по-скоро да се съглася с Драганов и след 2 дни ще водя и Яско при него. В нашият случай се оказа, че прегледите при ортопед са много полезни. Очаквах Драганов да ми се накара, че съм закъсняла, а той дори ме успокои.

За съседите - аз наистина имам сериозен проблем и след празниците смятам да ходя при адвокат да се консултирам. На партера точно под нас има рекламна фирма, която се занимава с печатане на рекламни материали. Не знам какви химикали използват, но когато пуснат едната машина вони ужасно. Вчера бях отворила в спалнята и когато реших да приспивам Яско вътре смърдеше, а най-лошото е, че не мога и да проветря. Смятам да проверя нещата, не мога да повярвам, че такава печатарска дейност е нормално да се прави в жилищен блок.  #Cussing out

# 63
  • София
ето това успях да сътворя

# 64
Гале, страхотни са цветятя  Hug
Джоя, ние цялото сем. изкарахме този гаден вирус. Мартин обаче пиеше яко течности, не искаше да яде хуманата, нито да пие морковено- оризовата напитка на ХИП. Мина за около седмица, стискам палци да минава бързо на Николче!

# 65
A Aлина май е с варицела  Whistling 

Ти си прецени,но аз не къпах Сами и няма белези,а Мишо го миех на чешмата като се наака и все още има белези по дупето и краката
Не знам от водата ли, но и аз точно така направих - не къпах Дидка и няма никакви белези. А Мима миех на чешмата. Не мога да преценя, защото още не са се изчистили съвсем от телцето (тя имаше мнооооого... ooooh!), но на дупето остават белези... Sad

# 66
  • София
да,точно по дупето и крачетата все още са и пигментирани.

Сега се сещам,че им мажех лицата с крам на а-дерма и не останах белези и петна .горещо го препоръчвам.скъп е,но си струва

# 67
Гале, при нас на МОЛа имаше от кошничките със сини и розови цветя и май ги мернах като прибирахме. Бяха в другия край на масата, а там продаваха други момичета и не знам дали и колко са се продали. Но със сигурност знам, че са много, много красиви.    bouquet  Heart Eyes

Гледам обсъждате шарки и чревни вируси, дано ни подминат, че май сме планирали почивка.  Praynig Praynig С мъжо вече сме изплезили езици от умора и недоспиване и чакаме първи като манна небесна. Яско от 1 седмица съвсем се уля с нощното неспане, ставам по 6 пъти на нощ, а тази ще са повече щото съм сама.  ooooh! Зъби ли са, ваксина ли е, казва ли ти някой.  Mr. Green Иначе е голяма маймунка и повтаря всичко, което му показвам. Най - смешен е когато се опитва да намига, мижа с двете очи, прави муцунки и се смее. По повод почивките харесахме си и хотел за лятната - Компас в Албена. Тази година е реновиран, с климатик, all inclusive и тези дни ще плащаме за да ползваме отстъпката.  Wink

# 68
  • София
Здравейте...и ние се поизгубихме, но се преместихме в нов апартамент и докато се подредим, да вкараме нет и т.н. мина време...Очаквах Кати по трудно да приеме промяната, но като я гледам как се кефи и колко много нови места има за катерене...въобще не й липсва стария апартамент...явно децата по-бързо се приспособяват...Иначе нищо интересно..освен, че са тръгнали предкътници и кътници...напипвам 4 отдолу и 3 отгоре наболи...
Cvetelinka и Яс явно вече все по рядко ще се засичаме....но ако имате път към парка Гео Милев може пак да се виждаме...
Относно новите ни  съседите...щях да падна..в блок с един  вход със само 9 апартамента, нямат работещ домофон/всъщност изградена е системата, но неможеш да си отваряш външната врата, щото не е сложен автомат/....срещнах се с касиера на входа и питах "що така  бре " отговора беше, че нямало желаещи...и метат ключове от прозорците...просто нямам думи...а всичките се водят некви баровци,  с големи претенции и са много важни и..направо бляяяяя...

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 00:47 от EmiR

# 69
  • София
Гале, много са красиви кошничките  smile3501
Еми, честит нов дом   bouquet
Бързо да оздравяват всички болни  Praynig Данка изкара тридневна хрема, но зъб няма  Thinking
А, за съседите... миналата седмица свърши ремонта на тези долу вляво, вчера започнаха горе вдясно  ooooh!

# 70
Да се оплача от педиатърката. Обаждам й се и й казвам, че Алина е с варицела (вече е сигурно) и тя ми казва да я заведа при нея, а тя точно сега е заразна и й казвам, че така може да заразим другите чакащи, а тя каза, че и без това трябва да я изкарат  ooooh! (теоретично е така, само дето не е много умно да се зарази някое детенце, на което например ще му слагат ваксина след няколко дни... ) Естествено не отидохме, макар че една пъпка (първата) доста ме притеснява.... но ще й мине.... Иначе засега я кара леко, надявам се все така да е Praynig

Здраве ви желая на всички  Hug

# 71
Добро утро, някой вече да може да се похвали с такова постижение
http://zazz.bg/play:5759cda7

# 72
  • София
Ели  Hug леко и бързо преболедуване на Али, пък педито .... тя е една от добрите и разбраните  Wink прости й дребните прегрешения
Radostche, ние сме мнооого далеч  Joy

# 73
Здравейте  Hug
Никол успя да пребори температурата без лекарства, обаче разстройството е ужас, вода и малко слуз вътре. Вчера беше само на сухар, чай от джоджен и много вода. И през деня 10 пъти е акала, а през ноща още 3, почвам да се притеснявам. Педито каза 3х1/2 прахче ентерол и прахче хидрасек също 1/2. Днес ги почваме да видим. Добре че детето пие много течности. И аз съм с  разстройство и така ме боли корем, много ми е жал за детето, явно и него го боли. Цяла нощ се върти и мънка.
А педито ми точно пътуваше към летището, за конгрес в чужбина. Просто нямам думи за нашия късмет, вечно се разболяваме когато докторката не е ъвелиабъл  #Cussing out

Мактуб, дано детето изкара шарката без мъки. Аз като знам че не сме я карали с мъжа ми, чакаме включване, и ще се опъпчим всичките  Twisted Evil

# 74
ехаааа това бебе много добро..ние не сме му в категорията.. дори книжки не обичаме да разглеждаме..

Общи условия

Активация на акаунт