Малките февруарчета са сладки великденски зайчета

• 17 498
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Ехааа, това малкото ме разби! Нищо де - имаме още някой и друг месец до 17 мес. възраст да ги научим. Ако престанем "да си губим времето" с разходки, спане и т.н. занимания, а се упражняваме  всяка свободна минута, вярвам, че ще ги научим не да четат, ами и стихове да пишат  newsm47
Гале, страхотни красоти си направило - браво! Аз всеки път се заричам, че нещо ще направя за благотворителните базари. Като усетя, че вече съм укъсняла си казвам, че поне ще ида и ще допринеса за хубавата инициатива, а накрая... все изпускам мероприятието Rolling Eyes
Еми, честит нов дом! Много топлина и уют да имате в него!
Бързо оздравяване на шарената Алина, разстроените Никол и Джоя, ако има и други болни дечица - и на тях!

# 76
Ванчо и той болен (незнам от какво-вероятно отит) два дни не можем да свалим Т - 38,5 след малко пак отиваме на преглед при педито да видим каква диагноза ще постави тя. Писна ми вече с тия болести една седмица здрав и 10 дни болен, а най ми е чудно от къде се заразява.
Това детенце ми взе акъла как чете. Аз на мъжо все му раззправям, че сме се забавили с развитието на малчо  Laughing.

# 77
  • насън...
зравейте,

леле, какви деца има по белия свят!!! на наште болничките - скорошно оздравявяне...
свате, мнооооооооооого са ти хубави цветята. разбрах, че съм изтървала базара, но все пак има ли начин да се сдобия с няколко? страшно ми харесаха!!!!
аврора, имаш ли линк на хотела?...и ние мислим да сме в албена таз година, но се чудехме за хотел...

# 78
здравейте
аз напоследък само ви чета и нямам време да пиша много-много Cry
станала съм много работна Whistling
Дари е голям бяс,избиха й всички кучешки зъбаци и е голяма разбойничка,беснее,закача се с всички луди,пенсионери...... Crazy
напоследък все хваща някакви микози от памперсите и вече карам лелята да й го маха,че ми писна от тези отвари от смрадлика и Клотримазол
миналата седмица я водихме до Истанбул,беше й толкова интересно всичко,че 3 дни кара само на хляб и вода Laughing,но после си навакса

# 79
Amen, нямам линк и сега не ми се рови, но напиши в гугъла Албена и сайта ще ти излезе, там има описание на всички хотели, цени, снимки. Ние се спряхме на Компас, защото само той предлага малки апартаменти, двойните им стаи са малки за четирима. Вие ще имате по-голям избор.  Wink

# 80
Нашето разстройство продължава, вече 3 ден.
Снощи цяла нощ се превива детето, и кътниците яко са напънали и не знам от кое се мъчи  newsm45
Пие много течности, ама почти нищо не яде, и сладкото и шкембенце е спаднало. Милото ми дете. Поне няма температура вече.
Аз също съм много уморена и чакам празниците с нетърпение. По цяла нощ нося Никол, а после по цял ден на работа  Sick
Искам ан море, но ще взема отпуска чак след 15 август, как ще издържа не знам.
Никол вече си ходи сама, ама ако не я гледаме и не и говорим. Обикаля из стаята и си говори нещо, като я погледна, сяда на дупе и протяга ръчичка, да я хвана да ходим.  А дупето и колко е възпалено от разстройството...не ми се говори  ooooh!
И лекарката я няма....снощи седях и си мислех, да не би детето да има дезинтерия, кво е това чудо  newsm78
Сега отивам да чета, кви са признаците.

# 81
  • Стара Загора
Джоя на твое място бих завела детето на друг лекар.3 дни с разстройство са много, пък и да не се обезводни... Sad А и празници са се задали и тогава още по-трудно ще намериш дежурен пекар не дай Боже. Praynig
Айде и чакаме добри новини за Никол  Peace

# 82
  • София
Здравейте да почерпя за рождения ден

ura Tada

# 83
Ох сега говорих с нашите, че нали съм на работа, и няма кой да ми даде болничен  newsm45
Леля ми дала едно рамо, тоест подарила един компот от дренки на детето, и май се е пресякло разстройството. От сутринта не е акала, била кукуряк и тичала напред назад. дано ми е оздравяло детенцето  Praynig
Това лято ще се правят компоти, то се е видяло. Явно домашните илачи, действат по-добре от лекарствата.Дано, само не сме малки за дренки, ама свършена работата вече.

# 84
  • София
Честит рожден ден! Да си жива, здрава и много, много щастлива Весело изкарване на празника!

# 85
  • русе
joya , дано бързо да оздравява малката Никол  Praynig

Анелка, честит рожден ден! Желая ти много слънце, усмивки и  добро настроение!

И да не забравите да натъркате бузките на децата с първото червено яйце за здраве! Аз ще изчакам да се наспи малката и заедно с майка ми / трите жени вкъщти  Wink / ще боядисаме яйчицата! То така или иначе днес не става за разходки!

# 86
Анелка, Честит Рожден Ден
Аз реших да червя яйцата докато спи, щото иначе щяхме да я направим една.........та вече ги очервих и сега като се събуди ще й намажа челцето и бузките.
Радостче, това за говорещото бебе не ми тръгва, обаче толкова ме заинтригува, че си смъкна Flash player  Simple Smile
Болните дечица да се оправят.  Peace

# 87
  • Стара Загора
Анелка, честит рожден ден !
Само прекрасни неща ти желая и много здраве. Simple Smile

# 88
Привет и от нас, ние се завърнахме от патуването, обаче аз после се разболях и се влачих 2 седмици. Кристиан прихвана от мен но в по-лека форма го изкара. Сега само хремата остана да му мине но съм в чуденка защото за първи път няма сополи въобще а носа му е запушен и като пие нещо се си отваря устата да си поеме въздух  newsm78 В Дърбан беше много красиво, ходихме на аквариум и делфинариум, возихме се на рикша и посетихме много други прекрасни места. То с дете на почивка нали се сещате каква почивка е, но самата смяна на обстановката много добре ни се отрази. Той там като по чудо спеше непробудно нощно време, а следобедния сън винаги беше или в количката или в колата. Като чета неволите със съседите и си спомних за мойта съседка в Младост, която живee над нашия апартамент. Редовно правеше купони и вдигаха такъв шум по цяла нощ че за сън и дума не може да става. Викали сме полиция но ефекта е никакъв. предупреждават ги и като си тръгнат се почва отново и този път музиката е придружена със скачане и блъскане за отмъщение. Тук така свикнах на спокоен живот в къща че не мисли като се приберем в БГ за известно време как ще е. За хомеопатията аз вече 3-та година така се лекувам и не само аз ами цялото семейство. Много съм доволна, дори и от тежки грипове се оправям за около 4-5 дена макс. На детето също добре му действа, дори с рефлукса ни помогна. Аз давам едни гранули за забите - Cаlc Carb се казват и ни помагат доста, успокояват го. Много ще съм благодарна ако някой ми препоръча добър изпитан хомеопат в София.   bouquet

# 89
  • Стара Загора
...В Дърбан беше много красиво, ходихме на аквариум и делфинариум, возихме се на рикша и посетихме много други прекрасни места.
Искаме снимкииииииииииииии   smile3509   newsm44 

Общи условия

Активация на акаунт