Малките февруарчета са сладки великденски зайчета

• 17 498
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден, Анелка!   bouquet

Биби - д-р Стоименова. Работи в мц"Хирон".

За зъбите нищо не давам, но в книжката на Хана Лотроп за кърменето има няколко хомепатични варианта в зависимост от детето.

# 91
  • София
Честит рожден ден, Анелка !

AvrorA, ние също ще сме в хотел Компас в Албена  Wink

# 92
  • София
ЧРД, Анелка! bouquet Бъди здрава, усмихната и много щастлива!
За хомеопат: и аз скоро ще се насоча към Мариана Стоименова Simple Smile Нашата докторка Еми Янева (педиатър, хомеопат и кардиолог), от която съм изключително доволна, май ще заминава за Испания. Та затова търся друга. А Мариана познавам като много добър педиатър. Лекуваше испанчето, на което бях бавачка.
Бързо оздравяване на всички болни сладури!

# 93
Пак сме ние, днес си говорих с моя док и той ми каза че причината Крис да яде постоянно пясък и камъни и други подобни глупости е че има недостиг на желязо. И през ум не ми беше минало, но ми даде едни капки да му давам по един път на ден. Ще започнем от другата седмица пък дано се откаже от тези си кулинарни предпочитания  Crazy  Мактуб благодаря за линка. За мерките ние сме 84см и 13кг.

# 94
  • София
Биби, Дани е с нисък хемоглобин, но пък не налита на камънак  Thinking Според нашата педиатърка, капките ще се отразят на нивото на желязото чак след два месеца редовен прием. Ама аз не съм много стриктна  Blush
Преди малко приключих с боядисването на яйцата и за първи път от 30бр няма нито едно счупено или пукнато 

# 95
  • София
Честит рожден ден Анелка   bouquet
Желая много здраве, щастие и любов
Биби, като те чета и се връщам 4 години назад, когато и аз бях в ЮАР. И на мен много ми хареса Дърбан и по-скоро повече околностите му и тамошните забележителности, ама Кейп Таун по- ми хареса  Wink. Имаше едно местенце около Дърбан, ама му забравих името, дето летях с мотопланер над океана - най-страхотното ми изживяване досега.
На Валето й е даже висок хемоглобина, ама тя пък обича да си хапва пръст от саксиите, така че няма много вярно за това какво ядат децата и какво им липсва.
Ние пък ще боядисваме яйцата в събота.

# 96
Анелка, Честит Рожден Ден!   bouquet  bouquet

Днес платихме лятната почивка.  Grinning Еми, на Компас сме от 28.07 до 3.08, дали няма да се засечем?

Аз боядисвам яйца в събота и отсега подозирам, че ще е голямо изпитание, защото Дани ще се включи.  Rolling Eyes
Днес водих Яско при Драганов, похвали го че е прав и здрав мъж. Успокои ме за асиметрията на ребрата, че е нормална и се оправя с времето, и въобще съм много доволна. За тази асиметрия педито предложи изследване за рахит и взимане кръв от вената. Абе тези хора няма ли да заработят като хората.  #Cussing out Айде, лека от мен, че гледам с едното око, другото вече спи.  smile3524

# 97
Честит рожден ден (вече със закъснение) на Анелка! Много здраве и щастие!

Преди малко приключих с боядисването на яйцата и за първи път от 30бр няма нито едно счупено или пукнато 

Е, аз пък да се "похваля" - първата тенджера от 10 яйца имаше ДВЕ здрави  Crazy Хем ги темперирах и сложих сол във водата. Много ме доядя щото и без това ми беше много крив ден. От втората тенджера имаме здрави 8 от 10. Боядисах ги (по нощите), но нещо хич нямам празнично настроение  Rolling Eyes Гледам хората правят украси, сладки, красоти, а аз... едни яйца едва се прежалих да боядисам.

# 98
Аз пък досега правих козуначени кифлички  chef и за моя изненада имат много приличен вид и са вкусни Crazy

# 99
Здравейте,момичета!Честит рожден ден на патерица на Анелка,много здраве и любов ти желая!Относно приготовленията за Великден,ние пък сме много изпълнителни Wink...Вчера боядисах яйцата(нямам счупени),направихме и курабиите снощи(трите жени в къщата се бяхме развихрили),така че сега скръствам ръце и ще си гледам кефа Laughing.Яс,много неприятно това с яйцата,как ги правиш- аз направо в студена подсолена  вода ги слагам да ги варя и от години не съм имала напукани?

# 100
Нашето фиаско с яйцата също приключи. Голямо боядисване и миене, и детенце цялото в боя  Twisted Evil
Получи едно пластмасово яйце, уж да не пречи, ама истинските са по интересни....
Мисля, че разсройството на малката се оправи, изкара една сравнително спокойна нощ. И срам не срам правих разни бабини рецепти. Освен дренките, които според мен са основен виновник за затягането, разтрих на два пъти краката на детето, с няколко капки ракия, разтворени в вода и аспирин, загря я много добре и спя като къпана  Twisted Evil
Сега обаче, аз съм на същото дередже. Май има истина в това, че децата по бързо оздравяват. Аз вече цяла седмица се влача и едвам гледам, нямам никакви признаци освен диария, вирус ли е натровени ли сме нещо .. незнам.
На всички болнички, да оздравяват Simple Smile
При нас горните два кучешки са надути, та скоро очаквам пак включване Sick

# 101
  • София
.... така че сега скръствам ръце и ще си гледам кефа Laughing
  smile3501 браво на вас, изпълнили сте си задачките. Аз съм си оставила козунака за събота, ще ми е за първи път  smile3506, а как обичам курабии ..... Heart Eyes
За яйцата - миналата година имах около 10 здрави  ooooh! и още тогава реших, че спирам с магиите (температури, тензух, сол и т.н). Варих по сложния начин, както обикновено, в една малка купичка по 6 яйца, директно от хладилника, в студена вода и на котлона.
joya, дренките са си супер в такива случаи  Peace Майка ми винаги поддържа запас от две-три бурканчета  Laughing Добре, че се оправя Никол, наблягай без срам на бабините рецепти и бързо оздравявай  Hug

# 102
  • София
БЛАГОДАРЯ ВИ за всичките пожелания  bouquet

# 103
И ние боядисхаме яицата от 25 дали има 5 здрави не знам .  Ама карай - и  така ще ги изядем Simple Smile

# 104
Качих малко снимки от Дърбан  Simple Smile Още сме със запушен нос  #Cussing out но не сме сами като гледам. Аз ще боядисвам яйца в Събота мисля и постна питка да умеся.

Общи условия

Активация на акаунт