Биби - д-р Стоименова. Работи в мц"Хирон".
За зъбите нищо не давам, но в книжката на Хана Лотроп за кърменето има няколко хомепатични варианта в зависимост от детето.
Бъди здрава, усмихната и много щастлива!
Нашата докторка Еми Янева (педиатър, хомеопат и кардиолог), от която съм изключително доволна, май ще заминава за Испания. Та затова търся друга. А Мариана познавам като много добър педиатър. Лекуваше испанчето, на което бях бавачка.
Мактуб благодаря за линка. За мерките ние сме 84см и 13кг.
Според нашата педиатърка, капките ще се отразят на нивото на желязото чак след два месеца редовен прием. Ама аз не съм много стриктна 

. Имаше едно местенце около Дърбан, ама му забравих името, дето летях с мотопланер над океана - най-страхотното ми изживяване досега.

Еми, на Компас сме от 28.07 до 3.08, дали няма да се засечем?
Айде, лека от мен, че гледам с едното око, другото вече спи. 
Хем ги темперирах и сложих сол във водата. Много ме доядя щото и без това ми беше много крив ден. От втората тенджера имаме здрави 8 от 10. Боядисах ги (по нощите), но нещо хич нямам празнично настроение
...Вчера боядисах яйцата(нямам счупени),направихме и курабиите снощи(трите жени в къщата се бяхме развихрили),така че сега скръствам ръце и ще си гледам кефа
браво на вас, изпълнили сте си задачките. Аз съм си оставила козунака за събота, ще ми е за първи път
, а как обичам курабии ..... 
и още тогава реших, че спирам с магиите (температури, тензух, сол и т.н). Варих по сложния начин, както обикновено, в една малка купичка по 6 яйца, директно от хладилника, в студена вода и на котлона.
Майка ми винаги поддържа запас от две-три бурканчета