Малките февруарчета са сладки великденски зайчета

• 17 005
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!Ние спинкаме все по това време и мама гледа да си изпие кафето на спокойствие поне сутринта.Снимката с барикадата е много сладка Сиер  Joy.А така гедка все едно нищо не прави JoyНие вече се качваме ама навсякъде.Бях спокойна само като е в леглото си до вчера,вече и там не може.Вдига крака и се качва на мястото на повивалника.Сега ще смъквам леглото по надолу Mr. GreenНяма да му хареса !

# 256
На нас вчера ни биха имунизацията за детския паралич беше.На нас ни казаха да си купим другата която се бие на 1г.и 6 месеца понеже сме почнали не с тия в гръбчето а от новите ,които се бият  в крачето.При нас те не са белзплатни.Почти не сме надали на кг.,но сме пораснали с 5 см.А как пищи вече не е истина.

# 257
  • София
Едно здравейте и от мен,

Ние по празниците си изкарахме много хубаво - ходихме на гости на другата баба в Добрич. Малко времето не беше с нас ама ние пак се отдадохме на шматкане - Албена, Балчик, В градината на Двореца в Балчик, Марти беше неспасяема хуна, но не само той. Той късаше цветятата, а едно момиченце след него вадеше табелките с латинските наименования и ги слагаше на други места.
Вечерта на един клип на Кайли Миноуг, гледа я, гледа я и накрая взе да й раздава целувки...
Лошото е, че се разболяхме - слава Богъ, Марти имаше малко сополки, но за един ден ги махнах с капките "физиологичен разтвор-адреналин", но аз още си подсмърчам... Дано да се пооправя по-бързо.
Хубав уикенд на всички - при мен ще е доста усилено работен.

# 258
Добрутро!

# 259
Добро утро Simple Smile
Как сте в тази прекрасна слънчева сутрин   bouquet
Днес съм в много добро настроение.
Пожелавам и на вас много слънчице и разходки днес.

# 260
Добро утро !
Щом сте сервирали кафето, аз ще "донеса" малко бисквитки Simple Smile

# 261
нещо ме тревожи Никсън... сутринта памперса му имаше миризма на амоняк.. остра и пареща.. не мога да се свържа с личната, а е следобяд на смяна, пък ще изтървем лабораториите.. иска ми се да му пусна изследвания на урина, но какви.. съвети?

# 262
  • Стара Загора
Как сте в тази прекрасна слънчева сутрин   bouquet
Дайте малко слънце и насам  Hug
Тук се е намръщило и всеки момент ще завали Sad

# 263
  • София
пак темата за гърнето ей...  Rolling Eyes
Е то ако не "гърнясаме" всяка тема ще ни забранят да пишем във форума  Mr. Green
  newsm78 не разрбрах какво имате против темата? Това е тема, която ме вълнува и затова питам. Захранването мина, прохождането също, повечето ваксини също, малко или много се поизпекохме за 1 година като мами...така че лафа си тече предъвквайки почти едни и същи теми ми се струва. Та и аз да се включа с кафенцето, вече пийвам по едно кофеиново и като гледам на Кати не й се отразява и ми е много гот, щото вече почнах да пия нормално кафе. Simple Smile

# 264
sky измиваш пишката с риванол, слагаш му едно пликче продават се в аптеката за урина. След като се изпишка занасяш в лабораторията и искаш да пуснат всичко най важно (обясни им твоите притеснения) за съжаление ще трябва да си платиш. Аз най-редовно му пускам изследвания за урина на моя хубавец.

# 265
  • София
Тук се е намръщило и всеки момент ще завали Sad
И тук вече е така, а освен това ще ни отвее и вятъра Cry
EmiR, за гърнето си имаме закачка и просто се шегуваме Mr. Green, нищо лично  Hug
sky*, Siana ме е изпреварила. Дано всичко е  Peace

# 266
И аз за гърнето да се включа. Малчо стои, но само с дрехите вътре. Голия си гъз нийде не го дава. Едвам успявам да го сменя вече.
Станал е ужасен инат, ако не е на неговото са едни истерични писъци, сълзи, блъскане, ритане един малък ад.
Спря да говори какво му стана незнам казваше - мама, тата(тати) деде, баба, дай, опа, папа, нее, няня (на бибата) и  др. такива сега въобще нищо. Бъбри си ги някакви негови несвързани. Още не съм направила прощъпулник. Ходи, но не стабилно и все трябва да го придържам лекичко, че в нас е толкова тясно, където и да падне ще си разбие главата.

# 267
  • София
sky*, амоняк или ацетон?

Петя пак е с хрема и ларингит....аман Sad

# 268
амоняк определено.. аним ако сте почнали хомеопатично лечение може би са ви обяснили за лечебната криза.. повече инфо има в подфорум хомеопатия в темата за хомеопатията информативно.. а защо да мия пишето с риванол преди да взема урина.. няма ли да повлияе на резултата. до сега като взимах урина за стандартните изследвания само измих хубаво с вода и сапунче..и така..

# 269
Sky аз също бих пуснала изследване на частно, за мое успокоение. Сигурна съм, че на Никсън нищо му няма  Hug
Прегръдки и за Петя, данос е оправя по-бързо.
Аз да кажа че е слънчево, и то пак се скофти. Никол пак я напъня някой зъб, вече не знам кой  newsm78
Най-важното е, че поне през деня е в добро настроение.
И ние си има гаже вече  hahaha
Никол вчера се е запознала с едно момченце на година и един месец, и са се гушкали и целували. Диването на мен неще да дава целувка, ама на ергените дава. Баща ми каза, че били много смешни, играят, гонят се, гушкат се и гушнати падат заедно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт