Малките февруарчета са сладки великденски зайчета

• 16 992
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
sky мен винаги така са ми казвали и в болницата като бяхме и педито така ми казва. Предполагам, че за да се махнат всички мръсотийки, които може да са попаднали по кожата, за да не повлияят на резултата. Даже веднъж за малко да ни вкарат пак в болница заради такава грешка в резултата и един лекър се съгласи та му взе урина директно от п. мехур с катетър и всичко беше наред.

# 271
  • София
амоняк определено.. аним ако сте почнали хомеопатично лечение може би са ви обяснили за лечебната криза.. повече инфо има в подфорум хомеопатия в темата за хомеопатията информативно....

Изчетох я, благодаря за инфото Hug Може и това да е, лекарката каза, че й дава лекарство, което ще изкара симптомите на повърхността, за да и определи нейното си лекарство. В този смисъл може и да е точно такава криза, ...като се замисля това й е грубо 5 или 6 ларингит Thinking от които само два са били сериозни с лаеща кашлица, ....вече ги хващам с начале ooooh!
Купих й небет шекер, мисля, че няма да повлияе на хомеопатичното лечение newsm78.

За амоняк нищо не знам Sad дано да е нещо инцидентно...от памперса например Praynig

Сори, че няма да се включа по другите "гърнести теми" Laughing ...за сега съм пас

# 272
Maдами да питам освен чайче от лайка,какво давате за гърло?От днес му е малко дрезгав гласът и предполагам,че е от гърлото?

# 273
Maдами да питам освен чайче от лайка,какво давате за гърло?От днес му е малко дрезгав гласът и предполагам,че е от гърлото?
Шипка за гърло! Много добре действа  Peace

# 274
  • София
Аз съм с предубеждение към лайката, когато говорим за дрезгав глас

Инхалации с морска сол, правя аз ...топли течности, чай от шипка в момента й давам

# 275
Аз съм с предубеждение към лайката, когато говорим за дрезгав глас

Инхалации с морска сол, правя аз ...топли течности, чай от шипка в момента й давам
Шипката не запича ли?

# 276
Не знам, ама да ти кажа, като ме боли гърло, запекът ми е последна грижа  hahaha
Сериозно, не съм забелязала, Никол като пие шипка, да се запича повече.

# 277
Мерси сменям чая.Той и без това ходи по 3 пъти така,че запека ще го мисля после.

# 278
Гледам, че има полетели с парапланер - супер, и аз съм от бившите парапланерести, но от наколко години не съм се качвала.
Яна е невероятно мрънкало напоследък, а тръшкането го усвоява все по-добре. Скоро ще постигне съвършенство в тази област  Tired
На гърне още не я уча, използваме го само за игра.
За даването на играчки - средна работа е..ужким дава, но и се опитва да измъква от ръцете на другите. И мен ме учудват по-големите деца как си пазят играчките от бебетата. Имаше изказвания от рода "Да не ми го пипне!". А пък едно 2 годишно дете на нашата площадка, така бие всички наред, че съм се видяла в чудо. Майка му му се кара, но то - никакво внимание.
Напоследък забелязвам една неприятна тенденция - Яна става все по-прилепчива за мен. До скоро не беше такова дете, можех да я оставя дори при непознати и да изляза от стаята, но вече не е така....Държи ме за крачола и реве та се къса, за да я взема на ръце - независимо дали мия чинии, говоря по телефона и т.н. Непрекъснато търчи по мене.  Confused Май влиза в някакъв такъв период - дано не е за дълго.

# 279
Здравейте на всички.При нас времето е страхотно днес,но не съм сигурна дали да го изкарвам,уууф.
 roverandom сигурно много ти се пуска с парапланер Simple Smile.Чувала съм че е голяма тръпка.

Тези които свалят памперсите  да питам какви гащички ползвате понеже искам да го почвам тия дни,но килима ще пострада от това ако е само по пликче.Имаме напредък голям с тоалетната.По 1 памперс на ден ако не сме на вън.

# 280
Добро утро и от мен, ей това слънчице така хубаво действа на настроението Simple Smile Да идва по скоро лятото  Peace
И аз се интересувам за гащички. На нас за обрива преди, кожнат ани беше казала, вече да махаме постепенно пампите. Купих 7 чифта гащи и тензух. Слагам тензух, гащи и отгоре обличам. Тя като се изпишка, всичко е във вода, да не говорим, че стигнах до извода, че тензуха спарва повече от памперсите  Naughty И сега сме пак на памперси. Никол уж показва като и се пишка. Носи си гърнето, и почва да си стиска чурката. Ама аз обикновенно гледам тъпо, и се чудя кво иска да ми каже това дете. Докато зацепя, тя вече се е изпишкала  Twisted Evil
За лепенето, ние сме така от месеци, общо взето от както тръгнах на работа. И май детето разбира, какво си говорим. Като бяхме на сватба, я оставих при баба и, и беше спокойна, седи, спи, играе, яде. На следващия ден, стягам багажа и си говорим с мъжа ми, от къде да минем, а тя седи и ме държи за крачола и не се отделя за секунда. Баба и посяга да я гушне, то се дърпа и реве. И непрекъснато протяга ръчички и мрън-мрън. Чак в колата се успокои и ме пусна  Twisted Evil

# 281
Привет и от нас. При нас слънчице няма, но аз се радвам на вашето. Да се похваля снощи с мъжо ходихме на ресторант  Party Изкъпах Крис сложих го да спи и оставих една жена която идва да помага от време на време от както се е родил, да го наблюдава. Не се беше сабуждал въобще, но разбира се се сабуди точно като реших да си легна блажено и пак го местихме при нас  Tired Ние вече имаме един пробил кучешки, сега на път е втория и дано скоро пробие и той че голям зор. На гърне го слагам от време на време но той става и ми го дава на мен. Аз обикновено сядам на тоалетната докато той е на гърнето и се правя че пишкам та да разбере ужким, но ефект за сега няма май. Играчките няма проблем да му ги взимат, но и той взима на другите деца, те сега така си играят, като поотраснат още малко ще започнат да играят заедно. Ние също имаме едно момченце на една приятелка тук, което е много нервно и постоянно крещи по децата и ги блъска всеки път като вземат играчка. Той е на 18 месеца, но Крис е доста по-едър от него и понякога да ви кажа така ми се иска да му фрасне една  #Cussing out ама той само го погледне и ходи и си вземе друга играчка. Мен ме е яд на майка му че не прави забележка, защото според нея така трябвало да се научат сами да се оправят и го оставя да крещи като луд и да бие другите деца, а като и направя забележка казва - ми той си е такъв  Thinking Както и да е всеки сам си знае как да възпитава децата си, аз да приключвам че май се отплеснах. Прекрасен ден ви пожелавам. Аз съм правила баница днес и мога с това да ви почерпя към кафето.

# 282
Биби, пощади ни, тука има хора на диета  Mr. Green

# 283
споделям за амоняка в урината.. говорих с личната - според нея е от обезводняване.. малко ме озадачи, защото въпросния памперс беше доста пълен.. аз настоях за изследване, каза да пусна, но не можах да събера урина от Никсън днес..та въпроса остава висящ.. ще пробвам пак в понеделник.. повече не сме имали такива миризливи памперси и пишлето не е зачервено вече.. тъй че може и да е нещо инцидентно..
joya нас Никсън имам чувството че от бебе ни разбира.. уговоря се с някой да излизам и той почне да се тръшка на заспиване да скимти и да се буди и никъде не мога да ида.. за туй почнах да се уговарям тайно и така се спасявам от набези... ко ще кажете а, дете чудо.. чиста случайност е според мен ама верно се уговарям вече в негово отсъствие..
шипката запича ама не чак толкова според мен.. плод от шипка сдържа много витами Ц, макар че какво Ц при 100градуса температура може да оцелее..

# 284
  • София
sky* според мен личната е решила, че си объркала миризмите Laughing При миризма на ацетон /дъх или урина/ причините са глад, обезводняване и висока кръвна захар. Криси като малка имаше често дъх на ацетон и то 1-2 часа след ядене вечер. Тогава бях в страхотна чуденка и изпаднах в паника...та си пишех с едно майче тук от форума и тя тогава ме успокои, че може да се получи и от ферментацията на цитросов плод, а Криси пиеше много портокалов сок на вечеря. Та помисли си дали не си му давала тогава нещо цитросово. При Петя също ми се е случвало при обезводняване и глад...ама лъха от далече дъх и памперс. Пусни му урина за твое успокоение, но ако е било инцидентно мисля, че не е тревожно.Hug
И понеже съм сигурна, че не си объркала миризмите виж това мнение http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261480.msg6321772

Петя най-накрая започна да се подобрява... следващият път ще получа инфаркт..това учестено дишане, което го прави ме побърква, имам чувството, че ще се сгромоляса в ръцете ми Sad Тоя път Т не беше висока само 38,8, ама още вдига отвреме на време Tired
Сори, че пак се оплаквам...но вече съм една торба с кокали, ужасно съм отслабнала.Чак ме е срам, всичко ми виси Tired

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 13:31 от Anim

Общи условия

Активация на акаунт