Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са участниците в темата и от къде са?
Какво представлява албумът и как може да се получи достъп до него?
Какви са темите за дискусия във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са участниците в темата и от къде са?
Участниците в темата са от различни страни като България, Сирия, Мароко, Ливан, ОАЕ, Италия, Канада, Франция , Тунис , Алжир , САЩ и Обединеното кралство. Някои от тях включват Amal-BG/Сирия , akhyal_katya-BG/Марокко , Другарче-BG , DUA-BG/Ливан, Jaismin-BG/Сирия, Iman - BG / ОАЕ, Mama*Mia - BG / Ливан, snejnatamar - Сирия и Ta hmine - BG.
-
Какво представлява албумът и как може да се получи достъп до него?
-
Какви са темите за дискусия във форума?
-
Какви са някои от темите на дискусиите във форума?
-
Какви са трамваите в Кайро?
-

-
- НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ,ЩОТО В
(това последното ще съм аз) 
-победителя-ще черпи при другата среща 

-толкова е обичал тази кобила10 години не се разделял с нея,та останал-но като станало нетърпимо ,отишъл с неяи другите хора да се скрият в базата на оон-уж по-сигурно...

За родата на мъжа ти какво да кажа, без коментар, ситуацията ни е ясна отдавна.
Струва ми се, че тя е иницаторката.

Вярно е, че такива неща те правят по-силен и усилват вярата. Не знам какво друго да кажа, то това си е трагедия
абе кво да коментирам повече.
Искам да забравя последните два месеца...и да си имам бебче 
Ама днес се изложих и погълнах цели три парчета козунак- ужасТ
Не заради манджорното, разбира се, а заради емоцията. А на теб кога съм ти казала откъде съм бе, пиле, или ти си ме разконспирирала някак си...щото избягвам да споменавам откъде съм, само на лични пиша подобни неща.
Все някое събиране,скука няма....
много ти благодаря за полезния и милия отговор
значи голямата ми щерка я уредихме