М & БИ - 65

• 28 984
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Е,бях на гинеколог- Sick-Сабинка Heart Eyes
след зъболекар,този преглед ми е втори по гадност-но няма начин-след три раждания-нищо не може да ме уплаши,нито да ми се стори неприятно...па камо ли да почна с глезотиите Mr. Green
както вече казах имам раничка,която трябва да се гори(Кате не се плаши) Mr. Green
-безболезнен и ефективен начин,освен това и някаква малка киста,следствие от раждането-нормално било Crazy

Кате-това с количката за тризнаци smile3544- nazemiata- НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ,ЩОТО В
ТАКЪВ СЛУЧАЙ,ВЯРНО ЩЕ МИ даваш от твоите хапченца newsm19 smile3540 bash tooth(това последното ще съм аз) hahaha
Катя-искаш ли да се състезаваме -кой по-бързо ще си върже шала Wink-победителя-ще черпи при другата среща Flowers Bouquet

Амалче -къде си- smile3525

Момичета,благодаря за проявеното съчувствие-хората,които са преживели такива неща обаче,стават силни-някак Бог алхамдулилла им дава сила за да продължат с нови по-уверени стъпки-ншаала
Само,че моят мъж много обичаше загиналия си баща-той е най-малък ,а баща му е умирал за него,не го е бил и мечтаеша да го види щастлив със съпруга и дечица-е не успя приживе-тогава бяхме само приятели-но сигурно щеше да ни обича много-всички това ни казват...Чувала съм година след смъртта на свекър ми как моя съпруг слуша касета с ъс запис на баща си и плаче от думите му-много е гадно ,но вече разбира се му е олекнало...
Свекър ми не е имал никакъв страх от войните,а е имал и една бяла кобила,заради която не заминал с другите за Бейрут,под претекст,че няма кой да се грижи за нея Sad-толкова е обичал тази кобила10 години не се разделял с нея,та останал-но като станало нетърпимо ,отишъл с неяи другите хора да се скрият в базата на оон-уж по-сигурно...
..но за врага-няма забрани-бомбардирали и всичко свършило...
та и кобилката си отишла заедно със свекър ми-така поне са заедно и на онзи свят... Flowers Rose Flowers Rose Flowers RoseАллаирхамон-на всеки,колкото му е писано-душата е вечна  bouquet

# 76
Ехо, как я карате днес?   bouquet  bouquet Ей ме на, тука съм, правя една презентация на великата ни фирма. Mr. Green

Малка почерпка и от мен.

Дуа
, гадничко си е, но няма начин. С какво ще ти я горят? Киста ли? Че от раждането получава ли се киста?  newsm78
Мерси за вкусната почерпка, ама да е истинска дееееее. Crossing Arms За родата на мъжа ти какво да кажа, без коментар, ситуацията ни е ясна отдавна.  Confused

Сабинка, я кажи Йоанка ли подкукуросва Теди да прави тия бели?  Hug Струва ми се, че тя е иницаторката. Joy Joy

Мароканско Кате, малко остана до пътуването, няма да се отказваш, проекти ще има и след това. Ще погледна шала как се връзва, ще се пробвам и аз. Ама няма да ви се показвам.  Mr. Green

Ей, Хари, хубавицата на випуска си ни. Нашия форумския. Затова са те искали.   bouquet Heart Eyes

На моята приятелка сестра й сама отгледа малката, сега е на 9 години почти, бащата не иска да признае, че детето е негово. А тя такава хубавица малката, но майка й си знае с какъв зор я отгледа, че и сега в Италия няма кой да й помага и тя се страхува, че ще й я отнемат задето я оставя сама, каза че не можела там така да се оставят децата сами.  newsm78

Лили, Асаля има хубав глас, но мъжо не е очарован от нея като човек.  newsm78

Момичета, къде ще ходите събота и неделя? Ние мислим ако е хубаво времето на езерото Ариана да покараме водно колело. Mr. Green А в неделята евентуално може и да почна да мия прозорци.... Crossing Arms

Самира, стискаме палци. Peace

Снеже, бързо в кревата.  Joy  Joy

Евадам, не беше писала отадвна, муцунката на малкия Адам липсва, да знаеш.   bouquet

# 77
  • Монреал
Ох, Дуа, съжалявам  Cry Вярно е, че такива неща те правят по-силен и усилват вярата. Не знам какво друго да кажа, то това си е трагедия  Hug

ТарикМам, забавна жено.... , ние взимаме най-симпатичните мароканци;

Че ти съмняваше ли се преди  Mr. Green

Магда, по принцип има не квартали а някак си концентрация на хора от определени националности. Но не са в един квартал, а разпръснати по целия град. Близо до нас има доста арабски магазини - за техника, месарски, кафенца и т.н. Най-много ми харесва факта, че хората са омешани - няма разделение. Само българите са си дръпнати малко, но нали сме супер-расата ooooh! абе кво да коментирам повече.

Кате - да в Квебек сме. По принцип се говори основно френски, но Монреал е по-космополитен град и се говори и английския наравно с френския, та засега сървайввам  Mr. Green При теб няма ли развръзка? Как е родата? Липсват ми бе  hahaha

Хари, то и аз само идеи черпя от този сайт. Особено шкафовете за тв - така хубаво са изрисувани, чудя се дали ще мога да направя нещо подобно  newsm78 Пък за скайпа - гледам да се записвам, ама последните дни пускам моето въшле да обикаля из стаята и съм като орлица да го гледам какво ще изобрети - тъй че не съм се записала да не се отплесна в разговори, голяма блейка съм. Днеска като заспи на обяд задължително съм на линия  Peace Ей го на сега се опитва да ми унищожи един тефтер с визитки  ooooh! Бягам..........

# 78
  • по пътеката
при нас е пясъ4на буря ,свистене и тракане, 4укане, веене! миенето на къщата не ми мърда тази ве4ер, затуй събирам сили! и ямммммммммммм! а това е тръстиков труд, идвайте вси4ки,ще раздавам 4етки и раклети на вси4ки! #Crazy #Cussing out ooooh! Tired

# 79
Марси -аз съм спец по миенето на плочки-и обичам щото си е вид спорт
как чистят в Ливан ежедневно-с този уред от снимката(ахата)-като преди това плочките са обилно намокрени с вода и хубав препарат,избутва се водата с бързи и сръчни движения,които аз съм усвоила до съвършенство, Mr. Green-ходи се на зад-а после се забърсва на две -на три със съвършено изстискан парцал Mr. Green Mr. Green
след тази полезна операция,ако е лято е добре да си вземете душ Mr. Green

а Линдичка ще топурка босичка по плочките,които ще скърцат от чистота,а ти ще направиш някой бъркоч за пиене-кафе,чай-каквото има Heart Eyes

# 80
Привет  Hug
Акиял Катя- за кой Иван Станчов говорите, че има един от дипломатически род, чиито корени са от моя град...  newsm78
За тези, които се интересуваха дали съм добре- благодаря  Hug При нас винаги емоциите са в изобилие- и хубавите, и не съвсем хубавите... Но си се обичкаме, това е важното, а и напоследък той се опитва да ми го доказва непрекъснато, успокоява ме, глези ме. Абе- стига вече разправии и да правим кеф на хората, които завиждат  Naughty Искам да забравя последните два месеца...и да си имам бебче  Praynig
Като заговорихте за зеленийка- и аз обичам копривка, хазяйката ми я правеше панирана, много вкусно беше. А вкъщи правим чудна чорбичка от треволяци- само копър, магданоз и джоджен, ама е голямо лакомство   chef Ама днес се изложих и погълнах цели три парчета козунак- ужасТ  #Cussing out Тъкмо ми се охлабиха гащите и...  Embarassed
Марси- ей сега яхвам метлата и пристигам  Wink
Лека вечер от мен, засега  Heart Eyes

# 81
  • Монреал
Марси, ще ти пратя моето хайванче  Laughing - връзваш му един парцал и го пускаш да ходи - за 5минути цялата ти къща ще е излъскана  Mr. Green

Нафасима, здрасти душа! Дано скоро да ви посети щъркелчето  Praynig

# 82
Нафасима, да, за ТОЗИ Иван Станчов става въпрос. Точно от твоя град са му корените.

ТарикМом, ми не знаех преди, но сега това - за най-симпатичните мароканци, е проверено от опит: важи и това, че те взимат най-чаровните българки .... абе не си оставят те живота неорганизиран.

От днес - пускам снимки - има много интересен и изкувашащ кулинарен фестивал - на Белгия в Хилтън и днес имаше прес-конференция и представяне - от Посолството бяха поканили и белгийски възпитаници - ето малко вкуснотии;

Използвам и момента да поканя няколки дами - може и господа - имам 4 куверта ПОДАРЪК за вечер на мароканската кухня в Хилтън на 10 юни 2008 от 19 часа. Днес ми дадоха тези куверти и аз няма да ходя сама я!! Който желае, да ми пише на лична. Единственият критерий е пръв по време. Масата е на "бюфет". Готвачът на Хилтън сега е грък. Това е част от кулинарните вечери на Средиземноморието. Като се запълнят местата, ще оповестя тук. ПОДАРЪК СА ми и на мен, търся компания за веселие.

ДУА, какво да кажа за трагедията от войната?

За шаловете - да, хайде да направим състезание....аз съм съгласна - заради почерпката и веселбата. Кой ще са реферите? Аз предлагам повече да са - ама да са приказвили, че защо ще са ни - ако по време на почерпката мъЛЬчат.       

СВЕАР от Варна: за децата, дааа, едното, на което свеки ще пее ще е спокойно и уравновесено дете, ще си хапва и шуаия шуаия, а другото, което ще е с нас, ще сънува и плаче на японски милото, понеже вече смесва френски, английски и арабски.

Аз съм си мислела, дано имам много деца и на всяко ще говорим на различен език, а те помежду си ще се учат.             

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 20:22 от akhyal_katya

# 83
Акиял Катя- искам аз, може ли аз?  Simple Smile Не заради манджорното, разбира се, а заради емоцията. А на теб кога съм ти казала откъде съм бе, пиле, или ти си ме разконспирирала някак си...щото избягвам да споменавам откъде съм, само на лични пиша подобни неща.
И аз си накупих разни шалчета-  най- различни цветове, форми и шарки. Чакам само някой специалист да дойде да ни тюрбанизира- готова съм.  Wink

# 84
Нафасима, аз знам Иван Станчов откъде е. За тебе не знам, но знам, че не искаш да се афишираш.
Нафасима, можеш да дойдеш за емоцията, разбира се, 10 ЮНИ е ВТОРНИК. Ако не си в София сега, ще спиш у нас.  За тюрбаните - съм готова да се разкрасим. Нафасима, за твоя град... болницата все още ми е тази голяма сграда, на 3 крила едва ли не и горните етажи не работеха?

Във вашата болница съм правила един предварителен одит по ISO 9001:2000, анестезиологът "бати Генчо" най е в час човека и шефката на инфекциозното, д-р Мартинова.      

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 20:35 от akhyal_katya

# 85
Марси,и аз идвам само ако има палачинки  Mr. Green

Амал  bouquet

ТарикМам ,и аз съм с лоши впечатления от българите в чужбина,в частност тези в Америка дето бяха в Хюстън.Що така всички нации така си помагат ,а ние сме толкова злобни и разединени newsm78 Сега да питам мамите дето сте в чужбина,как са българите около вас??

Ей,Мароканско Кате живот си живеете вие в София FlutterВсе някое събиране,скука няма....

# 86
Момичета  момичета   сладурани   bouquet  bouquet  bouquet

Докато ви метох до 2  стр  ми  иззгоря  харшата #Cussing out

Повече не рискувам и се разписвам

Кате   ,мароканското      newsm51много ти благодаря за  полезния  и  милия   отговор  

newsm44  значи  голямата ми щерка я  уредихме  Hug  Тя е 1995  но е вече в 8  клас  защото  започна на 5 и половина първи клас   Да  ми е живо  и  здраво   Вече  знае  френски и арабски  и  английски   Понеже е в частно  училище и сега  частен колеж  А и  с  руски и бг  се  оправя   Laughing   Иначе  като  домохазяйка  не е много   оправна  но  може еддин кекс да ти направи и омлет  и  хот дог  hahaha
А  със  строяването на  малки деца  няма грешка   Peace
Пожелавам ти   близначета   след  сватбата  че  едното да си го вземеш а другото  да го дадеш на свеки да го гледа и да му пее  И после   ГИ  разменяте сслед  година  Joy

Имам още  две   мароканки    Зейнаб на 1999 г         и  Салма   от 2000г  

Така че  за всеки ще има  Joy

Ева  ,  нищо че е Америка   ние имаме една леля  там  и  няма само тя да ни де фука с тази  Америка   а  и

до      Хари       ще е близичко и после като се връщам   от  гости на щерката   ще  продължаваме  заедно до  старата Варна  Laughing  bouquet

Тарик мам               нарлаво  ме  уби  с това  парцалче  hahaha hahaha hahaha

миндерите се казват    седдери  а дюшеците     мдадъб

# 87
Ха ха Светлето оправила родата и маршрута Laughing....супер ,чакам те. Hug То и ние като си вземем къщурето  в Мароканско ,и ние ще ти звънкаме..... Simple Smile (това за къщата е сериозно ,но има още малко време...то като му дойде времето  аз ще се похваля.)

Тарик и аз хич не съм очарована от бг тук.Имаме си няколко българи приятели ,които понеже са ни приятели са ок. Simple Smile ,но такива сноби и надути съм срещала ,че чак неприятно ти е да ги гледаш (или четеш  Simple Smile),кой е по по най....отврат просто. Други пък,не се виждат че от километри им личи че са си нашенци ,и пак  мълчат и ни гледат (слушат) какво си говорим с мъжа ми /нали сме интересна двойка Mr. Green /,ми като като не искаш да кажеш ''здравейте''не ни гледай толкова нахално бе човек...Аз преди в началото чуех ли бг реч ,веднага ги заговарях -а те все едно'' пари  ми дай ''   тип физиономия, отдавна  вече не ги заговарям ако те не се обадят.

Катя 2 ти ще видиш като хвана самолета на 10 ти....само 3 часа ни делят и стотина и нещо лири. Simple Smile

Амалке ,всички сме хубавици бе жена ,пък и ако някой си пада по мургаво и пищно..аз съм точно обратното. Simple Smile много съм зле от към пищноста на едно определено място....

# 88
Благодаря ви момичета за пожеланията,данооооо да имам резултат в близко време-за да се похваля  Peace
За шаловете-баща ми никога не ме е задължавал да ходя забрадена,но аз съм си слагала и да ви кажа много се харесвам Wink Ще кача снимки но да устискам до определения брой темички от вас.
Единственото разногласие с баща ми съм имала заради това че се омъжих за българин,той и до сега не може да свикне с тази мисъл,но любовввввв Mr. Green
От време на време се подсеща и пак почва неговата си песен,че не съм го послушала,ама аз не му се връзвам  Naughty.Но като цяло вече свиква малко по-малко с тази мисъл след толко години ,а и за децата умира направо Wink,т така стоят нещата при нас.
П.С -Отдолу под лентата излиза линка към моето форумче,направих го края на март,но има още неща да правя и не ми остава време,ако иска някой нека заповяда на гости там  Hug

# 89
Хари ,на кое място Wink-еее ти пък-много си си добре

Ей значи ,по-хубав сервиз от този не съм виждала-хайде мами,че почна Баб ал Хара(филм)налейте си ,нещо в тези чинийки и почивайти,че след като изчистихме къщата но Марси-заслужаваме-модераторче-не се сърди(за размера)-пийни кафенце с нас Wink

Общи условия

Активация на акаунт