М & БИ - 65

• 28 993
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Хари, това се казва класна дама - един полет за вечеря.

А за къща в Мароко, и ние и ние ще работим попрограмата "свободно движение на пари" - един от приоритетите на ЕС - ще инвестираме в имот в Агадир! Радвам се, че ставаме все повече приятни хора, а ТарикМом ще ни е дизайнер.  То аз си мечтая моите деца .... да изрисуват дизайнерски стените.   

# 91
Кате ,скица ....за какво си мечатаела Simple Smile,то моите стени тъкмо от това сега страдат от дизайн рисунки на моята поничка  Whistling,НО ти го пожелавам от сърце да знаеш! Peace Peace Peace

Иначе аз миналия месец бях за 1 седмица до Бг,кво'  ми пречи да видя как е и за 1 ден. Grinning

Тарик с парцалчето ...я го дайте и насам да полъска Heart Eyes ,че моите много ми цапат нещо....

Дуа ти за такъв сервиз  ли си мечтаеш? Flutter 

# 92
здравейте момичета!
хоп и аз в новата тема и то вече в варна. завърнахме се на бързо- само 1 седмица гостувахме и така бързо свърши че не усетх как мина. а уж щяхме да поостанем още малко, но ни взеха по-раничко....
почти не съм чела от новата тема и утре с кафенце в ръка ще наваксвам! а сега ще лягам, че съм гроги- цял ден осмирявам Ивка в колата и направо нямам сили да гледам.....

# 93

по един принц в съня на всяка арабелка.....   bouquet   bouquet   bouquet
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 94
Ох,заболяха ме очите докато ви изчетох Simple Smile

Амал-кажи някоя клюка за тая Ассала де!Нещо да не е анти-сирийски настроена,щом казва,че Египет и е втора родина и сърцето и е там:thinking:

Емадам-ами папкат си арабките и освен ливанките,не знам другите да са много много по диетите...В Египет ме мислеха за ученичка(какъв комплимент само Flutter),защото женените с деца са далеч над 60 кг...Направо много са затластелите млади жени.То така е като само руз(ориз) и фатир хапват...Но младото поколение вече не харесват толкова пищните форми-а такива като на Нансито,Хаифчето и другите певачки...

Шиланке-как пък все по теб скачт разни птици бе LaughingКакъв късмет само имаш Joy
За копривата:суши я,претрий я-и в буркан!После вариш с малко олио,малко размито брашно с вода,сол,пипер,суха чушка,чесън и натрошено сирене-и става най-вкусната каша от коприва на света BlushМоята за съжаление въшляса,но скоро пак ще съм снабдена Party

Марси-когато казваш,че при вас има буря-и при нас вее!Близо сме май ThinkingЕдин вятър ни вее Laughing

Стойте сега да ви кажа за брака според Исляма:точно тези дни с една от новите потребителки си говорим за това.Ами свидетелите са задължителни,имама не е..Най-важното е брака да се оповести(разчуе),иначе не е валиден!
Такива неща като брак,за който знаем само аз и ти-няма!
За Ал Фатиха-та няма да го коментирам-то е ясно,че е глупост,измислена от някой натаралянкан.Обаче преди ,,лягане,,съпрузите е хубаво да кажат следната дуа(молба):
Бисмила!Аллахумма дженибнаш-шейтан
уа дженнибиш-шейтани ма разекетена.
В името на Алла!О,Алла дръж настрана шейтана от нас
и дръж шейтана настрана от онова,с което си ни дарил!
   Не знам дали знаете,но джинчетата имат свойството да се вселяват в телата на хората,когато те са голи....та запомнете тази дуа Wink

Дуа-и аз имам ужасни спомени от тогава..Колко сълзи изплакахме с приятелката ми тогава SadТя се стопи милата..Аллах да даде покой на душата на свекър ти и всички загинали!

Българките тук не са по-различни,в смисъл по-свестни.Злоба и надпревара коя е по-маркова и на коя мъжа и е по-богат...Има изключения разбира се и те са моите приятелки Wink

Дала-моя принц вече заспа-та аз ще съм на коня,а той-полегнал GrinningКога ще започваш работа и Раянчо къде ще го дадеш?

# 95
ммм Дала, снощи да ти кажа вече сънувах един принц, ама арабски принц - като ме заведе в оная къща, ама обзаведена точно по моделите от на Тарик мом линкчето... (сигурно защото го разглеждах преди да си легна и очите ми останаха там)... Странното беше само, че ме настаниха в една стая, която се оказа в близост до тази на брат му, и в съня си аз не успях да видя мъжа си, а брат му.... ммм  Heart Eyes Crazy Heart Eyes много хубав беше...

Я аз да питам египетските мами и кандидатки в БГ - купихте ли си извънредния брой на National geographic?? Целия е посветен на Египет, помествам линк (на английски), свързан с темата - тук можете да си изпишете името с древноегипетски символи, да свалите уоллпейпъри, има видео файлове към картинките - на който му е интересно:

http://ngm.nationalgeographic.com/ngm/egypt/

Добавям го в подписа си, за който му е интересно - да си разглежда...   bouquet

За историята с Ал Фатиха и аз се смях много, но както знаете всяко нещо си има 2 страни...въпросът е кой от коя ще го погледне... нещо като с операциите на носовете на ливанките - харам е да променяш външния си вид, НО - когато е необходимост - не е харам!! Е много ясно, че всяка арабка го прави "от необходимост"... Така и с Ал Фатиха - на който както му отърва...  Crazy

Дуа, много е лошо да преживяваш отново и отново... то не че някога ще забравиш, но четох някъде, че мозъка не прави разлика между фантазия и реалност. Той го приема като едно... затова човек реагира при спомена или представата така, както ако е "на живо"... Опитвай се леко по леко да не се тормозиш... Натоварваш се излишно...   Hug  bouquet 
Сервизчето е невероятно, абе напоследък все с разни красоти изкушавате във форума... Аз пък се вдъхнових от Дала  Hug и снимах един китайски магазин в София... баш китайски-намира се в една от преките на Пиротска. Утре ще сложа и аз като нея малко снимки за кратко да разгледате (на който му е интересно), та там снимах някакви сервизи, чашки...  Wink
А, Дала, гледам сложила си нови снимки - много сте хубави пу пу машала!!! 
Hug Party Flutter

Кате 2, и твоя албум разгледах - видях как се увива шала... Много ми беше полезно - аз знаех само един начин на усукване, и то на хиджаб (като този, който съм засукала в моя албум). Една иранка ме научи - покрай работата ми в стария офис се сприятелихме, та ми показа...

# 96
Добро утро, милички!

Как сте, как сте? Засега само нафасима е изявила желание да украси вечерта на мароканската кухня с присъствието си... да не излезе, че ще идем там и ще хапваме за 5-тима? На нея й се улабили гащите, аз съм "забележителна" жена .... Ето оправдание - храна не се хвърля! Ще ядем тогава, ако не се появи още някой желаещ.

Вчера покрай фестивала на белгийската кухня, се сетих за нещо друго: белгийската бира: е, тук темата за алкохола не е подходяща, а и ние вкъщи не пием, но по принцип, най-известната и скъпа бира - изкупува се предварително и потребители от Австрия, Германия, Швейцария пътуват до Белгия, за да си я получат, се прави от ТРАПИСТКИ монаси. Единствено в 7 от 171 трапистки братства, се произвежда тази бира. Пускам линк.

Вчера също рекламираха няколко вида бири, които се произвеждат в манастири.
Сещам се как един мой колега от Германия ме питаше с какво се занимават нашите монаси и монахини по манастирите.

http://en.wikipedia.org/wiki/Trappist_beer

http://www.trappistbeer.net/

http://www.bellaonline.com/articles/art39251.asp 

При мене няма още 9 часа в събота, а аз започвам деня с разговори за бира! Срамота! Правя го с опознавателна цел.

Лек ден, мили дами. 

# 97

Добро утро момичета,как сте
Дуа-разкошен сервиз,къде ги намираш тия красоти. Hug
Амал ,аз ти писах,дано си го получила.
Магда и аз бих се заглеждала по бебешките роклички,защото са много сладки,но ако можеше да избирам бих предпочела момче.
Водна лилия-аз ще ти кажа клюки за Асала-единият и крак беше по дълъг с 5 сантиметра,но  стария президент и направил операция на негова сметка в чужбина.Сега вече е преуспяла и доста богата-миналата година си прави лифтинг и маъ е решила,че е станала много хубава,защото се разведе. newsm78
 Ясминке  bouquet

# 98
Добро утро момичета , заповядайте кафенцето и лека закуска за гладничките  Party
Приятна събота   bouquet

# 99
  • In a surreal moment!
Добро утро и от моя милост !

Акиял Кате - с най-голямо удоволствие бих попътувала с БДЖ за да съм с теб и момичетата на една маса ...и да хапваме тажин , нооооооооо..... за жалост ми е работен ден , а и нямам какво да си облека  Embarassed Embarassed Embarassed Confused   Не , че ходя гола , но за Хилтъна не ставам ....пу и късмета мууу - не мога да се преборя с вечния женски проблем , а не съм по модите и дрехите . Много се изнервям в магазин за дрехалаци ....повечето от вас нямат този проблем и това е хубаво , при мен е патология - мразя дрехи и пазаруването им и все си патя от това .

При нас е Лазарица - чакам дечурлигите да дайдат за яйца - весел ден и на вас !

Дуа - показах на шефа сервиза - пита от къде да го купи   Laughing  много му хареса !

# 100
Здравейте момичета, бих искала да попитам коя е най-възрастната майка на бебе, която познавате. Знам, че в арабския свят възрастта на жената няма значение и тя ражда докато може, но ми е интересно да знам истории, които вие лично сте видели или чули. Между другото много ми харесва и този факт, че на времето в арабския свят никой не се е интересувал на колко години е жената, а как изглежда Wink де да беше и сега така  Joy

# 101
Другарче-като напише Шай(чай)на арабски ще му излезе-
شا ي
ето така- Laughing

само някой да направи чая,че аз работа имам
приятен ден

# 102
Дру-гар-че! Дру-гар-че! Да, жалко, че не става въпрос за неделен брънч...ахххх, ами за тематична вторник-вечер и малко с работата зор. Иначе и на мене ходенето в Хилтън не ми е ежедневно занимание, че "на път", нито съм влюбена в такива места, пък и най-обичам с мъжа да си готвим, но да тади мароканска вечеря, посланика реши да изчетка "мароканските снахи". В Хилтън ходя с обикновени дрехи - риза и панталон,  само мятам по една по-така кърпа. Виж сега, Хари ще дойде със самолет, нафасима - с лодка и пеш, а ти като класна дама /не класна ръководителка/ си вземи отпуска за една вечеря, че не знам вътрешните полети в Бг как са.
Ама какво пък - някой път в неделя ще се сберем на марокански ресторант.

Надя
,   аз сега питам мъжа ми коя роднина на колко години е - най-малкото за подаръците да не се изложа, а той казва "не знам, това не е важно, не съм питал". Даже майката на съседското бебе Райън не знам на колко години е  newsm78 newsm78.

Аза най-голяма майка на години - казвал ми е на 40 е родила, но не знам повече за детенцето.

Друго знам - обсъдихте го и в кувейтската тема. Казвала съм тук за по-голямата сестра - тя не е омъжена, а е много мила и талантлива, работи, но прекалено скромна и направо някои основни неща за взаимоотношенията не са й ясни ... та тя не е родна сестра, а майка му я е отгледала. Това го разбрах като започнах да питам "къде е....." и ми казват "при баща си на гости" и аз мислех, че не съм чула, но няколко пъти така и вече попитах... каза ми, че за тях тя е сестра, но не е осиновена, авсе едно както при нас има "приемни семейства" - детето се отглежда от хора, които знаят и му казват за биологичните родители, то поддържа връзка с тях. С тази разлика, че тук дори и да са част от "разширеното семейство" -роднини, приемните родители попадат под такава бясна и здрава проверка от социалните служби, че дори и да си добър и честен и съвестен човек, по средата можеш да се откажеш и да "вдигнеш ръце", понеже те побъркват, а и част от социалните работници не знаят какво да правят, а в арабските страни явно "приемната грижа" е на преценка на родителите и честна дума и чест...     

# 103
 Привет и от мен,прогнозите бяха днес времето да се оправи,ама като гледам...Аз току що се връщам от открит урок по англ. език на Махмуд,представи се блестящо и съм много щастлива.Наде,най-възрастната майка която аз познавам е на 42г.;виж татковци има и на по 60г.Но при жените наистина гледам как изглеждат ,а не на колко са и затова може и да има по-големи,ама да не съм разбрала.Дуа,много съжалявам за близките които сте изгубили в тези безмислени войни.В нашия край няма толкова жертви.Но като ходя в Южен  Ливан тръпки ме побиват.Особено в затвора Хием- (поправи ме за името,ако бъркам) откакто се запознах седин бивш затворник-какви ужасии ми разказа-как са ги мъчили.Как изгубил всички близки,изкарахме цял ден с него и аз като се вживях после три дена плаках.А такъв мил човек,накрая отказа дори и помоща която му предложихме,а я пусна в общата касичка за помощи.Амал,и ние мислехме да ходим на Ариана и в зоопарка,ама днес след малко тръгвам по задачи,а утре е цветница и племенницата Далия има И.д.Деси,като гледам снимките дето си пуснала и се сещам как със свеки и майка ми се изгубихме на сук Хамедии(поправи ме,ако греша) и се прибрахме с такси до границата.А половината рода се беше събрала да ни чака в 2през нощта.А ние като видяхме ,че не можем да се открием с девера който оставихме да ни чака в 16часа и като почнахме един луд пазар и накрая на ресторант.А родата акъла си изкарали.Дала,радвам се ,че малчо е добре.А нашата шарка се оказа фалшива тревога.Мароканското Кате,с най-голямо удоволствие бих те придружила,ама не мога да си планирам времето толкова напред.Наскоро празнувах Рождения ден на Яси в мароканския ресторант и имаше големи вкуснотии,ама табулето в сравнение с ливанското не струваше.Аз нали напоследък на салатите наблягам ..Ох така бързам,че бая несвързано го написах и ви моля да ме извините.
Прегръщам Ви всички и поздрави.

# 104
  • по пътеката
добро утро!
благодарско за помощта Hug, оставихме пясъка да се събира, кариерата днес ще раз4истваме, то не спря да духа!  #Crazyдано нама и днес ,4е да можем да се поразходим с линда!и толкова рано станах, едни пак кошмари, от пълнолунието е изглежда! Tired ooooh!
4ай4е, кафенца, bowuu тука едни вкусни4ки наоколо, ами давайте ги насам, станах в 7, в събота си е кощунство!красиво сервизи! днес не знам какво ми става на косъм мих съдовете и да потроша кухнята, нещо не  е сръ4ков ден явно!ама в4ера гоялмо далулстване следобед, пред тв! гледах за кой ли път "гордост и предрасъдъци"!после като минах на детективските сериали и стана сутрин!
за пръв път, снощи на едно предаване пуснах линда да гледа инвалиди и за семействата им! исках да й видя реакцията и да я заинтересувам,за види другата страна на живота ,където има много болка!предаването е по тф1-какво е това любов!дала, гледаШ ли го?в на4алото тя запо4на с присмех, защото гледа анимации , там има какви ли не пози, мутри и смешни физиономии, говор! но аз обясних и тя задълбо4ено остана да гледа сама! дано има поука!
кате2, искам и аз в хилтън, тука съм ходила в ш?ратон в тунис  на едни представяния на сименс и едни в гамарт, с преспиване! е, супер си изкарахме! аз нали съм си на 4ужда територия и не ми пука,4ак им харесах с въпросите на представителите! нищо, 4е не съм активна ве4е в областта на мъжа ми!да паля ли камилата? Crazy
наде, има на 48, сега ще ражда август, таткото е на 70(той си има големи деца) и бебето беше нежелано от него, но за нея е първо, сега една комшийка се мъ4и на 44, свеки е говорила за 52! но те не са като нас, нещо допълнително арсенал имат и рядко има жени с ранна менопауза! ами те на 43  като са девствени? и сега тепърва заработват май4ински!и как си работят до последно ,ей това направо ме хвърля в гъбите, днес на работа ,утре в родилното! след 2 м пак на работа!туй за работещите майки!тука поне няма срам, жената  да е бременна! има и по-фрапираш слу4ай! жената по4ина на деня на изписването на линда, приятелка на свеки беше, мъжът й беше искал развод, но тя умря преди края, той наследи вси4ко заедно с щерката на 22 г! тя се ожени и имаш? бебе, баща й също стана баща малко след нейното раждане от новата си жена! парадокси, той беше на 60 г!
айде стига за бебета и бремености, 4е да прихвана и аз! Whistling ooooh!
кате2, кога заминаваш за мароко? newsm78
цвете ,ти кога заминаваш за алжир? newsm78
ами дала? дайте малко календар, да не се притесним от липсите ви! Hug

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 11:40 от marsy

Общи условия

Активация на акаунт