Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са рисковете от заразяване с варицела по време на бременност?
Какви са рисковете от контакт с деца, заразени с инфекциозни заболявания, по време на бременност?
Какви са народните средства за лечение на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са рисковете от заразяване с варицела по време на бременност?
Рисковете от заразяване с варицела по време на бременност включват възможността за предаване на инфекцията на бебето, което може да доведе до сериозни усложнения. Важно е да се консултирате със здравен специалист, тъй като варицелата може да представлява значителен риск както за бременната жена, така и за нейното бебе.
-
Какви са рисковете от контакт с деца, заразени с инфекциозни заболявания, по време на бременност?
-
Какви са народните средства за лечение на бременност?
-
Какви са мненията относно анестезията при раждане?
-
Какви са методите за успокояване преди раждането?

Аз живея в Лозенец, срещу Кемпински ама май няма мами от там
. Лек и спорен ден на работещите, а на тези които ще се разхождат блаженно им завиждам. 

. А от доматите нищо ми няма. От няколко дни закусвам и вечерям домати, сирене и хляб и съм много добре. 
хайде сега отиваме да поспииииииииииим,че ние сме от ранобудните и използвам намалението като легне дететооооо
Отидох в хола да гледам телевизия, че да не будя мъжа ми, ама той като видя че ставам нанякъде се притеснил че ми има нещо. Абе луда работа, явно дълбокият сън ми бяга вече.
В сряда и без това трябва да й звънна да й напомня да ми продължи болничния, дано не забравя да питам пак. Вие до кога ще пиете Утрогестан/Дуфастон, ако са ви изписали разбира се?