Димитровград,тема 5,да е на късмет!

• 16 660
  • 317
  •   1
Отговори
# 270
е не така де и аз не познавах никого

# 271
  • на правилното място, в точното време
Момичета, имаме промяна в графика.
БАЗАРА ЩЕ БЪДЕ:
на 15,16 И 17.12(ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И СРЯДА)

празника пред Билла ще бъде на 15.12. - понеделник от 17 часа

Промяната се налага поради това, че по старото време общината ще провежда подобни прояви на площада.
Вече е уговорено с Билла.

# 272
да се залавяме за работа тогава

# 273
  • Димитровград
Аз не се класирах Sad,много време ми отне фризьора и после имах спешно отиване до Хасково.

# 274
Хайде де, дайте малко повече подробности от срещата. Верно че работна е била, ама малко снимки не щракнахте ли? Кой в крайна сметка успя да присъства?

# 275
Извинявайте, за липсата на инфо- бяхме Тони, Татяна - dreamtex, една нейна приятелка, която доколкото разбрах, не пише тук и ние двамата с моя мъж. Снимки щракнах две, ама са ми на телефона, а блутут имам на другия комп. Ще ги кача днес там и ще ги пльосна после тука  Grinning
Оттървах се от глината Mr. Green Татянка ще твори с нея. А пък картичките на Тони са приказни! Hug Съжалявам, че така се разминахме с Петя, но така е докато се опознаем и на живо. Предлагам петък да се видим отново, за да съберем нещата, за да мога и да ги опаковам. Татяна и Николина мисля, се казваше другото момиче  newsm78 са ангажирани до по-късно с пазара, но с тях ще се уговаряме различно. В петък ще са готови и рекламните материали, който иска да разпространява, да се обажда. Ще слагаме на витрини на магазини, учреждения. Банките ги пропускайте, не дават съгласие. Информация за базара ще излезне и в Общински вестник. Това е, което се сещам. newsm78

# 276
Благодарности за инфото и писмено и устно Wink.
Включвам се в разпространяването.

# 277
Трябва утре да се видя с хората, които имат изработени нещо за базара. Пишете кой на кого кога му е удобно. Вени, дай ми оторизация на другия скайп , де  Peace

# 278
RAVIA, аз имам още няколко картички, но утре няма да съм в града. Ще ги донеса в понеделник направо на място, ако е удобно.

На 17-ти сигурно ще успея да дойда, но нямам транспорт - някой ще ме вземе ли под крилото си или по-скоро под покрива на колата си?  Laughing
И без това се срамувам да се появя там сама Blush

# 279
Тони, а и всички желаещи - пишете, ще ви вземем всички. От центъра ще са доволни и ще се зарадват. Peace Може и на базара да ги донесеш. Ще има сигурно и други неща, които ще се допълват на базара. Но основното да е донесено и прибрано преди това. Peace почвам днес да описвам и да пакетирам.

# 280
Натали, нямам никаква покана за оторизация.

# 281
Утре мога или между 11 и 12, или след 16 часа. Ориентировъчно. Защото при мен е когато мога, а не когато искам.Другият вариант е Наталка да мине през къщи да ги вземе newsm47
Ще взема и рекламни материали и ще пробягам по набелязаните местенца.
Къде е този център и от колко часа е тържеството?

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 18:02 от petu6ka63

# 282
Петя, ще ти звънна, но ще се видим следобяд, за да мога да ти оставя и материали.
Центъра е в бившата Марбас болница. Тържеството е от 10,30 в сряда. Вени, с теб ще се чуем сутринта.  ТТатяна и Николина вие? Кога  ви е удобно?

П.С. Някой да знае къде има дрян?

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 08:34 от RAVIA

# 283
натали утре ще се чуем с теб след обяда и ще се доуточним че имах доста задачки тия дни

# 284
О.к
Дрян има пред нашия блок smile3521

Общи условия

Активация на акаунт