Димитровград,тема 5,да е на късмет!

• 16 669
  • 317
  •   1
Отговори
# 240
  • на правилното място, в точното време
Утре ме няма. Ако решите нещо за събота, неделя- следобяд, или пък през седмицата - но  тогава преди обяд. Peace

# 241
Ще се опитам да дойда. Кажете кога и къде? Тъкмо ще се запозная с повечето от вас.

# 242
Момичета, БИЛЛА ще финансират отпечатването на  рекламните материали  за базара и тържеството  newsm44  Не вярвах и се надявах на поне частично спонсориране, но те поемат всичко  Sunglasses

# 243
 Party Party Бравос!

# 244
Поздравления за Била smile3525!
Момичета, кога и къде ще събираме нещата? Аз само това успях да сътворя.
Ако има още време, ще продължа с напъните.

# 245
petu6ka63  като ти гледам творенията, моите съвсем ме е срам да ги покажа  Embarassed Embarassed!
Натали, а да не би Билла да се опитат да си припишат инициативата?

# 246
Вени, в какъв смисъл да си я припишат? newsm78

# 247
В никакъв. Остави, няма да те вкарвам във филми  Wink Peace

# 248
Вениииии, кажи де, ако имаш някакви съмнения, кажи да помислим, има още време.

# 249
озариха ме още няколко идеи в смисъл какво да направя , ако се получат добре ще ви покажа

# 250
Сутрин или следобяд е удобно да се виждаме. Знам,че Калоян спи следобяд, Ели, ти как си? Дайте идея за днес или утре? Peace

П.С. Момичета, трябва още една маса. И да помоля  тези,които имат желание да се включат в базара и тържеството като "жива " сила - т..е. като присъствие там. Уточнете кой кои дни и по колко време може да остане. Тържеството последно е от 17 часа на 16.12. - вторник.
На 17.12. сутринта има тържество и в Центъра за деца с увреждане. за  там също се чувствайте поканени. Hug

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 11:02 от RAVIA

# 251
Аз днес едва ли ще мога, но и да успея - не нося направените картички. Нека да е утре.

# 252
Здравейте, мили момичета!
Нека първо уточним кога и къде ще трябва да донеса нещата. #Crazy
Мога да поема дежурство следобед, когато сме приключили с процедурите в къщи и да се сменям с майка ми. Надявам се да сме по две, защото като започнат да грабят, няма да смогнем по сами newsm62
Имам рибарска маса - предполагам, че ще свърши работа.Кога и къде да я донеса?
Записвам се за тържеството на 16.12. Какво се иска от мен, освен присъствие?

# 253
Мен ме бройте за присъствие в центъра за деца, както и на самото тържество като "жива" сила пред Билла.
С Калоян ще ми е трудно да присъствам на някоя среща без значение по кое време е, така че си правете уговорки, без да се съобразявате с мен.

# 254
Утре следобяд кой може и къде?

Общи условия

Активация на акаунт