Димитровград,тема 5,да е на късмет!

• 16 678
  • 317
  •   1
Отговори
# 225
В яслата днес ми казаха че трябва да направим шапка на джудже украсена за базара моя син е в 5-та ясла а на щерката в "Приказка " засега нищо не са поискали май те сами ще си правят нещо.

# 226
какво искате да се сътвори от глината?  newsm78
Каквото можеш ! Peace Аз правих опити за свещници, мъжа ми каза ,че приличали на кладенчета  hahaha Каквото можеш и имаш идея.
до преди месец имах и сладкарница справям се с пастата за моделиране на фигурки освен да се пробвам през почивните дни та да видя какво ще излезе  Blush

# 227
  • Димитровград
Аз пък се радвам,че са откраднали идеята за базара! Crossing Arms А като минат празниците да му занесем една папка с идеи,дано и от тях да"открадне" нещо.На който и да са решили да помагат,все е добре.Лошото е,че са започнали да искат от децата и родителите по "нещичко" и то задължително. Naughty няма да дам пък.

# 228
Натали, за кои спрени проекти пишеш? Нещо общо с вашия има ли?

# 229
Не знам... Тъпо е...
Ще е прекрасно да се помогне на това дете - и Дани каза, че е за дете в кома.
Но начина, по който се прави, е просто безумен. Каква е тази благотворителност със задължителен елемент?!

Наталка, трябва да се видим, за да ти дам и направеното от мен. Удобно ли ще е да минеш някъде край мен в работно време или да мислим друг вариант?

Ето последните картички:

# 230
  • на правилното място, в точното време
Тони, ще опитам да мина в петък, ако не успея - другата седмица. Peace Картичките ти са прекрасни! Heart Eyes
Относно каузата - супер е, че се е навил да помогне на детенцето на Бистра.
Вени, спрял е проект на една хасковска НПО - "Център за обществена подкрепа и Кризисен център " на стойност 130 00 евро. Проекта е бил поръчан от старото ръководство. Общината е трябвало да дофинансира 18 000 евро и той е казал "Не ме занимавайте" #Crazy Нашия проект няма как да спре, първо защото още не е спечелен Mr. Green, но и мисля, че няма кой знае колко възможности, тъй като те не са ни партньор в изпълнението. Ама знам ли, то човек ако  реши да лее помия, какво ли няма да измисли.
Ели, и аз писах в Димитровградския форум, да му занеса едно листче с идеи, да спре да ни копира Mr. Green

# 231
  • DE
Пожелавам ви да имате супер успешен базар!! Simple Smile
Аз нищо не мога да направя, освен да си купя нещичко от нашия тук.
Нашите мами имат подкрепата на кмета ни. Даже самият той ходи и си купува по нещо от базара!!

# 232
Здравейте,чета ви и си мисля защо само  по  празници се сещат за нуждаещи нашите управници.Тук в училището на Иво(а ние тук се водим село)има деца със синдрома на Даунт на инвалидни колички и с различни увреждания .В часовете влиза заедно с Иво и психолог.Тук нонстоп мислят за децата си.
А за базара ви ще изпратя родата да си купи по нещо:peace:
Пожелавам ви успех  bouquet

# 233
Момичета, дайте идея кога да се видим - почивните дни ли ви е удобно или през седмицата. Peace

# 234
за мен няма проблем всеки ден ми е удобно

# 235
  • Димитровград
По-добре през седмицата.

# 236
Ако е през седмицата, шансът да съм сама е почти нулев, но все пак ще се опитам да се присъединя, макар и за малко.
Натали, празникът в дневния център е на 17.12 от 10.30ч.

# 237
Вени, Янева ми каза за празника, но пред Била празника също сме го планували за 17 и няма да се справим с двете. Освен да сложим празника пред Била на 16, тъкмо ще е в началото на базара newsm78 Какво ще кажете?
И за мен е без значение кога ще е срещата. Ели, ти заради пазара ли? Ако го направим в следобедните часове newsm78 Устройва ли те?

Тони, искам малко повече обяснения и подробности за красотата, която твориш Hug Но май е най-добре да мина през теб newsm78

Носете ми, моля ви изгорели крушки, който ми събира. Ще нося глината. Peace

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 09:10 от RAVIA

# 238
  • Димитровград
Определете ден и час за среща и ще се уточним.Пък той пазара е в петък вечер и събота и неделя.
Предлагам среща на Форума.Има място за децата,ако има някой с детенце.Не е задимено през деня.Ако се разберем за кой ден е срещата аз мога да се освободя предварително.

# 239
ще следя за срещата Ravia моля те ако не те затруднява да ми пуснеш едно sms- че за срещата че петък и събот аще съм все в движение и незнам дали ще  прочета навреме кога и къде. Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт