Димитровград,тема 5,да е на късмет!

• 16 686
  • 317
  •   1
Отговори
# 210
ravia няма проблем аз ще платя за бродериите не искам пари , по важното е да се помогне на нуждаещите се . мисля че ще се получи добре

# 211
  • на правилното място, в точното време
Момичета, някой може ли да уреди стойка за картичките?  Praynig Такива каквито има по книжарниците и по РЕП-овете. Мястото на масата е твърде ограничено.  Купих бяла глина, ако някой е по-сръчен, мога да му дам повече от половината е пакета, да сътвори нещо, че моите творения не са сполучливи особено.  Embarassed Дайте идея за среща!

# 212
Наталка, и аз тази вечер си мислих за същото newsm78. Затова си мислих да отчупя няколко клончета, да ги напръскам с изкуствен сняг и да ги окича с картички(на повечето от моите има панделки).
Или да опънем въженца и със щипчици да ги защипем(като прани гащи). Joy
А колкото до сръчността - аз съм с две леви и затова ако някой ме пита, деца са ми изработвали картичките. Само ние ще си знаем и се надявам да не ми се смеете много-така smile3532

# 213
Много се извинявам, но абонатът не е ли подлог в изречението?
 И като такъв трябва да се членува с пълен член.(Аз мога да ви кажа и кой е пълният член, но да няма деца във форума...)

# 214
Че е подлог подлог е,  че трябва да е членувано, трябва и аз съм за пълния член  , но който е правил  аватара е бил неграмотен.
Иначе за въженцето, няма къде да го опънем в Била. Mr. Green

# 215
какво искате да се сътвори от глината?  newsm78

# 216
какво искате да се сътвори от глината?  newsm78
Каквото можеш ! Peace Аз правих опити за свещници, мъжа ми каза ,че приличали на кладенчета  hahaha Каквото можеш и имаш идея.

# 217
Току що ми звънна Дани - "Мамо, трябва да направим по един сувенир - предмет, който да занесем в училище за базара "под елхата".

Наталка, за тази "инициатива" на кмета ли говореше?
Никак не ми хареса това "трябва", ама никак...
Каква е тази благотворителност на гърба на децата и родителите ooooh!

# 218
Дани е ученик вече. Да не са натоварили и учениците? Натали не спомена ли, че само детските градини са натоварени с откраднатата идея?
 ooooh!

# 219
Дани е ученик вече. Да не са натоварили и учениците? Натали не спомена ли, че само детските градини са натоварени с откраднатата идея?
 ooooh!

Вени, точно такова чувство имам.
Дано се лъжа, но си мисля, че са спуснали указания всяко дете да направи по един предмет, който да бъде предложен за продажба на благотворителен базар, организиран от общината - "под елхата" Laughing

# 220
Извинявам се за забележката-професионално изкривяване!
Дали едно изправено кашонче с процепи за ъгълчетата на картички няма да свърши работа?
На кои дати е кметският базар?
По принцип идеята учениците да изработват подаръци не е лоша, но според мен Стефчо трябваше даде гласност на нашия и да го подкрепи. Така е в цял свят-неправителствените организации се занимават с такива, несвойствени за правителствените. Но нали в нашата мила татковина всеки гради имидж, прецаквайки останалите...

# 221
Здравейте момичета!  bouquet
(благодаря за адреса за превод)
Честито на патерици на всички рожденици. newsm51.Да са живи и здрави и много да слушат!
Вече 5месеца сме тук даже Иво ходи на училище,тук е предучилшна.Той се адаптира много бързо,а на мен още ми е криво може би защото стоя бездейна и като ви чета ми става много готино.При вас настроението е доста приповдигнато и пред коледно.Пожелавам ви успешен базар Peace
Когато мога ще ви пиша пак  Hug

# 222
Не знаех, че и училищата са "мобилизирани".  Иначе вчера е събрал временно изпълняващите директори на детските градини и е наредил да започват да изработват сувенири за базара. Разбрах за дати 12-16 декември.  Тони, както Великденския базар - децата и учителките изработиха сувенири, после родителите минаха и си купиха изработените неща на децата.  Mr. Green Простете му на човечеца - толкова може, толкова прави. Така е, като няма никой в 14 етажната сграда , дето да роди една идея за благотворителност и той краде идеи, проси идеи за благотворителност .  Спира спечелени проекти ....4 министерства вече са го взели на мушка Ами да е жив и здрав. Това ще му е. Mr. Green
petu6ka63, не е лоша идеята, макар че не се събират много така, още повече и си губят ефекта.

# 223
Тази вечер като взимах малката от градината- "Слънце", госпожата ми сервира най- учтиво   Laughing. Казаха ни всички родители да направят това и това и по 1 сувенир може и от 1 лев да се купи. В първия момен си помислих, че става въпрос за един и същи базар и датите са от 12 - 16 декември, но явно НЕ. Събраните средства щели да ги дарят на дете което от доста време е в кома.

# 224
Аха, за детето на Бистра явно ще събират паричките. Сменили са бенефициента - не са децата от СУПЗ.
Вече имам една пратка неща за базара- много са ми сладки. Ще ги снимам по-късно и ще гледам утре да кача снимки. Щастлива съм поради помощта и подкрепата ви! Hug Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт