Димитровград,тема 5,да е на късмет!

• 16 692
  • 317
  •   1
Отговори
# 195
Сега се сетих, че не съм ви показвала моите "произведения" Laughing

Ето последните:

[     

Коледни:

Всъщност с коледните ще се залавям тепърва...
Наталка, а има ли смисъл да дам и от другите картички - не-коледни имам предвид?

# 196
Трябват ми изгорели крушки. Моля ви, не ги изхвърляите  Praynig
вече има една

# 197
момичета хрумна ми една идея . тъй като имам шивашка фирма ми дойде на ум коледни декоративни възглавнички , как мислите вписват ли се за базара ? Thinking

# 198
  • на правилното място, в точното време

Наде, честит рожден ден! Все така сияйна и лъчезарна бъди!
  - Честит Рожден ден на Еди! Здрава и много усмихната бъди,малка палавнице!

-Честит първи рожден ден и на Явор и Алекс! Малките борбени човечета станаха на една годинка! Браво на тях, на мама и тати! С много здраве, усмивки и любов да е пълна винаги къщата ви!

Тонииииии, картичките са страхотни. Стават и неколедни, само да няма цветя на тях, макар че може да има хора , които и тях ще си харесат, знам ли. newsm78
dreamtex, идеята за възглавнички е страхотна. Ще потърся разни идеи  и ще пусна линкове, но следобяд.

# 199
  • Димитровград
Ей,мина още една година!Много ми е приповдигнато днес!Още 20 минути и Едита е "родена" вече!
Само хубави неща на днешните рожденици!
Наде,да си жива и здрава и успехи във всички начинания,колкото и банално да звучи!
На Явор и Али-честит първи рожден ден!!!Да са живи и здрави!!!Много щастливо детство!
И още двама рожденици познавам,но те не списват във форума newsm78.

# 200

Честито на всички рожденници!!!Да сте живи и здрави ,много усмихнати и хубави!!!
{Тони}  Картичките са невероятни!

# 201
Честито на всички рожденици! Пожелавам от сърце да са винаги с грейнали от щастие лица!    bouquet  bouquet  bouquet

# 202
честито и от мен на рождениците ,много здраве и късмет .

ravia дадох да ми набродират на машина нещо  надявам се в понеделник да е готово ще снимам и ще покажа . само да ми остане малко повечко свободно време имам доста платове които не използваме предимно в червено заради празника може да се получат много неща ( възглавнички , ръкохватки , чорапчета ) говорих с моята приятелка каза да я броим и нея в помощниците за базара .

# 203
dreamtex  bouquet Ако бродирането струва пари- т.е плащаш за него, по-добре да бъде по-малко или ако може да мине и без него. Оскъпява се допълнително, което не си заслужава. По-добре да се ушият чорапчета, върху тях може да се налепят разни украси, пак става красиво. Сега ми е трудно да открия идейки, но ще потърся и ще пусна линкчета. Благодаря и на приятелката за желанието! Hug

# 204
Здравейте, момичета!
Честит празник на всички рожденници и хората, които ги обичат! smile3525
Тони, прекрасни картички!!! Като ги видях и пак ме досрамя от моите.
 За 12.12 ще гледам да приключа с нещата и да ги предам (като разбера къде). На 16.12. също се надявам да се включа (живот и здраве). Като се видим, ще се разберем кога ще застъпя на вахта. Майка също е решила да помогне като ни отменя в магазина.
Чао и хубав ден!

# 205
Благодаря за отзивите за картичките ми. Радвам се, че ви харесват.
Петюшка, сигурна съм, че и твоите са много хубави   bouquet

Снощи направих още шест, но не стават толкова бързо, колкото ми се иска.
Имам общо около 20 коледни, но колкото - толкова. Наталка, няма да ги върнеш, защото са твърде малко, нали Laughing

# 206
petu6ka63,{Тони}  Hug Нищо не връщам!

# 207
      Честит първи рожден ден на сладките Александра и Явор Heart Eyes Мариянка, пожелавам ти да ги отгледаш големи, красиви и достойни хора Hug Здраве и благоденствие на цялата къща  bouquet

Честито и на другия ми астрален близнак- Едита Heart Eyes Помня, когато се роди колко мъничка и борбена беше, а сега е от аватара на майка й ме гледа един истински оперен стрелец Hug Здраве и късмет ви желая от сърце, Ели  bouquet

Благодаря ви, момичета, трогната съм от поздравите Heart Eyes

Тони, вълшебни картички Flutter

Приятни събота и неделя Heart Eyes

# 208
  • DE
Наде, честит рожден ден и от мен!
Да си жива и здрава и много обичана!!!

# 209
Наде,честито и от мен (на патерица),винаги да си усмихната,борбена,здраве и много радост на цялото семейство от нас   bouquet bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт