Димитровград,тема 5,да е на късмет!

• 16 694
  • 317
  •   1
Отговори
# 180
доста съм ангажирана но ще ви помогна стига да имате нужда от това , за направата на сувенири много много не ме бива но за другото съм на линия стига да знам предварително поне ден какво ще се прави имам автомобил ако нещо трябва да се извози до някъде , а този базар къде се провежда ? от коя дата ?

# 181
  • на правилното място, в точното време
Минавам набързо, че съм на едно обучение. Идеята за детските градини може да отпадне, с изключение на една може би . Работим по вариант да раздаваме подаръци пред Била. За сега е проект, трябва да говоря с Касев и тогава ще кажа със сигурност кога и какво. Ще пиша повече довечера или утре.

# 182
Подробности: Базара ще се проведе в БИЛЛА . Датите са 16,17 и 18 .12. 2008 г.
 Базара ще работи с работното време на магазина  от 8.00 до 21 часа, мисля че беше.
В един от тези три дни, ще има организиран детски празник - поканихме група от МИКЦ /клуб Юнеско/ - Хасково, които ще изнесат малко представление, след това ще раздаваме кутии за децата, които са дошли на празника. Празника ще се проведе пред Била, по всяка вероятност от 17 часа. За тогава ще са необходими доста хора  - за доставката на кутиите , както и за раздаването. Ще помоля желаещите да се включат в това, да се обадят по-рано, за да организираме една среща ,на която да уточним  подробностите. За сувенирите и нещата, изработени за базара предлагам да се събират до 12, най късно 13.12.2008 г., за да могат да бъдат опаковани. Всеки, който е изработил нещо, моля да си направи опис, както и да посочи някаква примерна цена - поне като себестойност на вложени материали.

# 183
за доставката на кутиите мога да се включа с товарна кола съм ( пикап )  хваща едно евро пале

# 184
  • Димитровград
И аз,и аз,каквото трябва по моята част ще се включа. Mr. Green

# 185
 Hug Благодаря! Ако има и други желаещи, ваши познати - добре дошли са.

# 186
Трябват ми изгорели крушки. Моля ви, не ги изхвърляите  Praynig

# 187
Zdraveite momicheta ot veche studena Ispania newsm51
izviniavam se za latinicata ama pisha ot internet zala
Cheta vi i na men mi se iska da se vklucha v bazara ama niama kak Sad.Nadiavam se dogodina da sme na linia. Peace
Chao za sega i shte prodaljavam da vi cheta Hug

# 188
  • Димитровград
Oхо,много се радвам да те видя! Hug
Пиши повече как сте?Как е Иво?Много поздрави и целувки от нас!
Изобщо не се притеснявай от латиницата,важното е да чуваме добри новини от вас!

# 189
betz, привет! Не знаех, че сте заминали за Испания... Как сте? Пиши, когато имаш възможност  bouquet

RAVIA, аз очевидно ще се включа само в изработването на картички. Какво значи обаче да им направя опис newsm78
И задължително ли е да посочвам примерна цена? Абсурд е да посоча дори приблизителна. Всички материали ги пазарувам онлайн, при това не един по един, плащам доставка и т.н. Никога не бих могла да преценя колко струва конкретно нещо.
Ще ти предоставя възможност ти да прецениш Flutter

# 190
betz Hug И аз  не знаех,че ви няма.
 Тони, описваш си картичките,ако са само картичките. Примерно - изработила си 20 картички - това и пишеш - Тони - 20 картички, ако има нещо друго освен картичките, се описва и то и бройките. А като пазаруваш онлайн, няма ли единична цена на артикулите. Съвсем ще ме хвърлиш в размисъл  newsm78 Не ми причинявай това  Praynig

# 191
Здравейте на всички и от мен. Чета ви редовно. Надявам се да успея да се включа в базара.
Ето един линк за превод на текст от латиница на кирилица: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

До скоро!

# 192
betz, аз също незнаех, че сте заминали. Надявам се сте добре, че сега гледам доста хора се връщат оттам.

# 193
Честит Рожден Ден на Едита на  kanesta ! Безброй подаръци и безгрижни игри желая.

Честит Рожден Ден на Надето!

АЗ на бързо да ви почерпя по случай рожденния ден на близнаците, повече снимки ще покажа следващия път от партито,
, снимката е линк към албума.

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 08:51 от estrella

# 194
Еstrella, какви са тези торти рано-рано сутринта. Сега кафето не ми е толкова вкусно... Ех, да имаше и една тортичка Joy

Освен да отида на гости при някой от рождениците Whistling

Честит рожден ден на трите красавици - мъничките и прекрасната ни морска сирена  bouquet
Наденце, не се оглеждай дали имаш опашка, за теб се отнася Mr. Green
Специален честит рожден ден и на мъжа в компанията - Явор!
На всички от сърце им пожелавам да са здрави и усмихнати! Много късмет и щастие!
Прекрасен ден днес и хубави емоции  bouquet

Тони, описваш си картичките,ако са само картичките. Примерно - изработила си 20 картички - това и пишеш - Тони - 20 картички, ако има нещо друго освен картичките, се описва и то и бройките. А като пазаруваш онлайн, няма ли единична цена на артикулите. Съвсем ще ме хвърлиш в размисъл  newsm78 Не ми причинявай това  Praynig

Е, описването тогава е лесна работа. Но наистина не мога да ти кажа цена.
В повечето случаи ги купувам като комплект от материали и наистина не знам колко струва всяко отделно нещо. Да не говорим, че често доставката е колкото стойността на материалите.
Така че няма никакво значение колко пари съм дала аз - направила съм го, защото ми доставя удоволствие, а ако по този начин, мога и да помогна на някого - още по добре.

Общи условия

Активация на акаунт