73те немски клоШарки....много сме, силни сме

• 20 360
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
  • Germany
Taтяна, синузит се лекува много успешно с гмуркане в дълбока солена вода - много на дълбоко трябва да се гмуркаш. Болката е ужасна, защото всичко излиза тогава и синусите се изчистват, но на моя мъж така са му излекували синузита. Peace
Успех.  bouquet

И друго - чувала съм, че когато има синузит най-големия враг са капките за нос - не знам колко е вярно. Трябвало само солена вода и нагорещена морска сол в кърпичка и компреси

bouquet

# 76
Записвам се беz да чета, ще наваксам, като нахраня малкото. ЗА синуzит видях, хроничният се маха от раz с антибиотик, аz го влачих блиzо година, вzех АБ и от пак година нямам нищо вече.

# 77
Ох, мерси, мацки.

Сердика, пих АБ край Коледните праzници, пълен курс, мина ми тогава острия синуzит, но никога не е иz4еzнал напълно.  Tired
Кате, УНГ ми каzа 4е топлото е най вредното, което може да се направи в слу4ая. Ходих аz, гледаха синуzите на ехограф, Наzеннебенхъолените пълни до дупка, вси4ко пламнало  ooooh! (то не, 4е не го усетих). Даде ми АБ и по живо и zдраво.
Деси, кажи пове4е zа гмуркането  Praynig Аz по принцип имам цертификат, слиzам 4ак на 30м, смятам 4е е достатъ4но дълбоко, нали?  Laughing Нали говорим zа гмуркане с маски и пълна екипировка? Капки не полzвам така или ина4е...
Инхалациите ясни, дори смърквам солена вода преz носа, ултра гадно, ама....трай баба zа хубост  Rolling Eyes Но явно не е достатъ4но. И НаzендуШе имам (ама само имам  Whistling )
Мария май ги няма тук, вие от къде ги купихте? Има ли ги във Франция, да си поръ4вам от леля да ми прати? Не zанм дали мъжът ми Ще има време преди полета да отиде в някоя апотека, той е в САЩ в момента и там май ги има  Thinking

# 78
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
За снимки - воала това е Боно Mr. Green.

аууу Боно е разкош  Hug

никой не ми каза за диамантите newsm78
камък с фи 1мм колко карата е?
къде да видя?

# 79
  • Germany
Татянка, с екипировка да , за такова гмуркане става въпрос. Аз не знам много подробности - това е било още преди да се запознаем с мъжа ми - той е бил спасител на морето  Sunglasses Sunglasses и там се е гмуркал, и от налягането такава силна болка е получил, после е бил 2-3 дни като замаян и от тогава не е имал никакви проблеми. Моя съвет е да се консултираш с някого, защото той както ми го обяснява - болката е направо ужасна - и трябва да си добре запозната ако предприемеш нещо такова.

# 80
Ася, за диамантите виж тук - http://www.naturalgems.de/diamant_carat.html

# 81

мерси, точно това ми трябваше...
 Hug

# 82
Спряхме с конкуренцията на колички,сега на котки ли zапочваме  Mr. Green Хайде тогава и аz да покажа Чико.  Joy

# 83

Мария май ги няма тук, вие от къде ги купихте? Има ли ги във Франция, да си поръ4вам от леля да ми прати? Не zанм дали мъжът ми Ще има време преди полета да отиде в някоя апотека, той е в САЩ в момента и там май ги има  Thinking

Синутаб са ни го предписвали в БГ и от там сме го взимали. Производител е Phizer. Странно, в Гугъл ми излизат предимно сайтове на английски.

# 84
Спряхме с конкуренцията на колички,сега на котки ли zапочваме  Mr. Green Хайде тогава и аz да покажа Чико.  Joy
Сега кво на котки ли ще си ги мерим? Или на домашни любимци? Joy
Да не пускам нашия заек, че ще е апетитна хапка за вашите котаци. Whistling

# 85

Синутаб са ни го предписвали в БГ и от там сме го взимали. Производител е Phizer. Странно, в Гугъл ми излизат предимно сайтове на английски.

Ах идеално, там Ще си го купя, мерси боку  Hug

# 86
Хайде тогава и аz да покажа Чико.  Joy

аууу Чико гледа лошо  Naughty

Веч, показвай
аз искам куче, ама нема място за него...жалко Sad

# 87
Сега кво на котки ли ще си ги мерим? Или на домашни любимци? Joy
Да не пускам нашия заек, че ще е апетитна хапка за вашите котаци. Whistling

Мъжът ми съЩо харесва zайци... с кльоzе и роткоол  hahaha
Гледа ло6о,zаЩото му нару6авам спокойсвието със снимките  Wink
Забравих да споделя,че и Томас в къЩи все с чорапогаЩи се раzхожда. И аz ги намирам zа по_удобни от панталоните.

# 88
  • Germany
Ние пък си нямаме дом. любимец, но ако имаме то ще е куче и задължително далматинец. Някой ден, когато има желаещи да го разхождат ще си вземем. За това сега ще ви покажа моите дяца, че не сте ми ги виждали отдавна: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237854

bouquet

# 89
Малее, Чико голям котарак станал Shocked И как страшно гледа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт