73те немски клоШарки....много сме, силни сме

• 20 363
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Деси, пу машаала, страхотни момчета си имаш! Peace
Ей го наш зайо - http://www.flickr.com/photos/arwen-abendstern/2144089096/in/set- … 2157603362312290/
Моите природни бедствия се виждат в подписа ми hahaha

# 91
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Мъжът ми съЩо харесва zайци... с кльоzе и роткоол  hahaha

ужас  Sick
когато свеки готви заек предварително ме предупреждава да не слизам, за да не виждам Бъни  Confused
после им натяквам как са изяли Бъни...не че им пречи на апетита де  Sunglasses
ама пред мен не се коментира вкуса и качествата на месото, защото съм с лабилни нерви Confused

незнам като забременея и хормони се разбушуват какво л**** ще съм  ooooh!

dezita, големи сладури  Laughing
малкия има страшна клошарска прическа hahaha, върви по утъпкани пътеки

аууу Вечи, Шнупи е супер и как е докаран само Hug

# 92
Ася,май трябва6е да уточня,че това бе6е в кръга на майтапа. От 8.5 год.сме zаедно и никога не е ял zаек. Ако наистина обича6е все Ще6е да си направи. Това му е майтапът,като чуе,че някой има zайци  Laughing
Вечи,аz ако гледам zаек Ще се zамисля zа ангорски,предполагам така се каzва.Такъв видяхме в ОБИ,с дълъг мек косъм. Красавец голям.

# 93
  • Germany
Ася, той е най-видния клошар в нас сега  hahaha

Аз заешко не съм яла никога и не смятам и да опитвам. Просто не мога да си представя да си сложа месо от тия сладури в устата и да го сдъвча, че и да го глътна...не мога  Confused

# 94
  • Germany
Чико, майтапа настрани, но има хора които обичат много заешко месо  Confused Даже в буркани си го слагат за зимата  Sick Sick

# 95
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Чико, майтапа настрани, но има хора които обичат много заешко месо  Confused Даже в буркани си го слагат за зимата  Sick Sick

може ли да приключим темата? Rolling Eyes

# 96

Вечи,аz ако гледам zаек Ще се zамисля zа ангорски,предполагам така се каzва.Такъв видяхме в ОБИ,с дълъг мек косъм. Красавец голям.
Не купувайте от строителни базари! Намерете от обяви приватцюхтер и от него купете.
Причина първа - цената е безумно висока в пазарите. Причина две - там животните са ужасно стресирани, а зайчетата са много чувствителни и после трудно се приспособяват.
Давам само пример. Ние нямаме Оби, имаме Хела - там гледах ангорски - 39 евро. На приват са по 15. Нормалните породи са по 10 евро.

# 97
Аз заешко не съм яла никога и не смятам и да опитвам. Просто не мога да си представя да си сложа месо от тия сладури в устата и да го сдъвча, че и да го глътна...не мога  Confused

Оуу, не знаеш колко губиш. То и агънцата и малките феркели са супер сладки, но във фурна нямат грешка...както и Бънита, Бамбита и т.н.

Чика, ма Чико много пораснал Shocked. Или заради косата така изглежда...

# 98
Аz много обичам zаешко, но виж, в буркани не слагам...И не мисля, че можеш да делиш животните на сладки и не сладки, ако това ще е нещото,л което ще ги спаси от фурната.

# 99
Ееее, пиленца, прасенца и теленца не са ли сладки? А патенцата? Wink
Сякаш само зайчетата са сладки Simple Smile Аз заешко не съм яла от мноого години, но то е защото няма кой да ми го сготви Wink
Асе, а ти като обичаш животните, защо им ядеш от храната?  Mr. Green (лигавя се, не ми обръщай внимание Wink Hug)

# 100
  • Germany
Ами моето неядене на заешко си има предистория - като бях първи клас лятната ваканция имах една приятелка, която имаха зайче в къщи и всеки ден ходех в тях да си играем с него, докато един ден като отидохме го намерихме одрано в тава, подготвено за печене и от тогава нещо ми стана, тази история толкова ярко си я спомням... Confused Rolling Eyes

Друг въпрос - от къде да купя едни неща, които се слагат на дънки на коленете, за скъсани колене - вече месеци наред купувам всяка седмица!!!! дънки Rolling Eyes Rolling Eyes и в края на седмицата са скъсани, направо ми писна, явно голяма игра пада в градината - първо бяха обувките, сега са панталоните. И как се казват тези лепенки на немски? Ох, дано сте разбрали какво питам Praynig

# 101
Деzита, кръпки? Не zнам, някъде по кауфхойzер може би...Купи му анцуг, може да държи повече.

# 102

Друг въпрос - от къде да купя едни неща, които се слагат на дънки на коленете, за скъсани колене - вече месеци наред купувам всяка седмица!!!!

Карщат!!! За съдрани колене не ми се говори просто ooooh!.

# 103
Хората са му измислили цаката - книшонер. Нямаше по-хубаво нещо от тях, докато каката откри рокличките.
Малкия много се пази пък, на него досега протрити колене не съм видяла.

# 104
  • Germany
Абе с анцуг нещо не ме кефи да се помъкне Rolling Eyes Rolling Eyes
Иначе панталони и дънки, които не ходи с тях на градината са си съвсем здрави, но там какво става, какво правят - питах учителката тя каза, че "много хубаво си играели с другите деца да не се притеснявам"  Thinking

Ооо Сърфи, още утре ще се паркирам в Карщат и докато не намеря такова чудо няма да изляза  Peace

Общи условия

Активация на акаунт