КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 19

• 21 574
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър вечер , момичета и бабетки!   bouquet

В предишният си живот Вие сте били
МЪЖ 

Родили сте се някъде в земите около
Австралия

приблизително около
1750 -та година.

Вашата професия е била
драматург, ръководител, музикант, бард

Вашият психологически профил за предния ви живот:
Обичате постоянно да пътувате, търсите, изследвате - идеален сте за детектив или шпионин!

Урока, който сте получили в предходния Ви живот:
Вашият урок - да узаптите ревността и ада в себе си и след това в тези, които ще ви изберат за свой водач. Ще трябва да разберете, че тези слабости се дължат на страха и самосъжалението.

А снимков материал няма , марката не го е снимала.  Blush Е , и утре е ден.  Hug
Млада баба , предавам се без бой , ха сега предай се и ти.  Joy Joy Joy

# 106
                              Млада баба сещам се за една "баба" на 35-36 години дето чакаше бебе от дъщеря си и се притесняваше,че вуйчото ще е по-малък с 2-3 месеца.Ти ли си ??? Ако си ти черпиш значи внучето се е родило!!! Laughing Ако не предавам се  Embarassed

# 107
  • Кубрат/ Пишурка

И аз си мисля,че е същата!През март щеше да има внуче.И мисля,че се казваше Маселена.Ако греша нека веднага се разкрие,защотоооо!
 Момичета,благодаря ви за помощта /за тортите/, аз така и не се научих да намирам и изпращам такива огромни вкусотии.Но...що е дни, пред нас са! Мастерчето се опита да ме научи,но или аз съм безнадежден случай,или компа ми е виновен!

# 108
             Ей,Янченце, по съм баба от теб  Laughing не се сетих за нейма.Точно така Масалена.Сега ще ровна да видя писала ли е на друго място.

# 109
Не е Масалена , а една друга бабка , но не се сещам за ника й.  newsm78 Да се предава , че нямам търпение. Crazy

# 110
               Янчеееее,не е Маселена.Тя е на 53.Другата бабка дето си мисля за нея беше на 35-36 год и Жабче я успокояваше ,че и тя е малко по-голяма и горе долу по същото време е станала баба.

# 111
              Ехооооооо! Млада бабке,не ни поставяй задача за домашно през почивката.Показвай се.Да не ровим всички теми отначалото,че като влезнах в една взе да ме обзема носталгия. Sad

# 112
Почвам да рова , дано не ме Фане нервата.  Joy Joy Но , трябва да я разконсперираме.  hahaha

# 113
Мисля , че е Velina_70.  newsm78 Ето и линк към старата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=255208.msg6212375#msg6212375

# 114
  • Кубрат/ Пишурка
 Която и да е е добре дошла!И да си казва! Веднага!

Тъй! Аз съм била мъж,роден в земите край Бирма!Около 1475 -та.
Професия в миналия живот: артист,магьосник,гадател.
Псих.профил: Истински,естествен психолог,вие знаете как да използвате създалите се ситуации. /и днес/Хладнокръвен и спокоен във всяка ситуация. / и днес е така/
Научен урок в миналото:Да се научите на решителност и упорство.Всяко нещастие може да прекърши волята ви!

Жабче,май наистина беше Велина!Я да си признава и да не ни държи в напрежение!

# 115
  • София
    Добър вечер и от мен!Почти 1ч. чета-до като мина през всички задачи.Ето какъв плъх съм на български:След малко ще ме видите и на латиница,че не знам как да пусна две снимки.Преди това само да кажа,че не е честно-остана ли си в къщи и си говоря само с Мастерчето и чат- пат някой друг.А днес ,като ме нямаше- тук е било голям купон!

# 116
  • София
    Ето ме и на латински:
    В предния живот-жена
    Мексико-1725г.
    Странстващ танциор ,певец и артист.
    Имате научна мисъл,винаги търсещ и експериментиращ.Хората около вас често не ви разбират,но са респектирани от знаничта ви.
    Магията е навсякъде около теб,а много често и в обикновени случки.
    Урокът ви-да разберете магията и да помогнете на хората да я видят ясно.Вие сте магъосник!
    Това е.Янче, давай да работиме в тандем-нали си гадателка.Сега тези професии много се котират...
   Обаче,оня ден когато ми беше гадно и цял ден ми се плачеше , съм била в критичен емоционален ден./според биоритмите/

# 117
Ей,спрете се бе,от един 4ас smile3529 smile3529.Ама то няма как другоя4е да е,като цял следобед миткосвам по бебешките магазини newsm30,но съм доволна от себе си,4е най-накрая купих на мойто Габ4е лятна коли4ка.За утре съм запланувала цял ден да миткосвам из морската градина.Сега отивам да се 4ерпя от вашите вкусотии.

# 118
Габи със здраве да си ползвате количката.  bouquet

# 119
  • Видин
Ехооо, влизам набързо да кажа ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК БАБО ЯНЧЕ!Да ти е жива и здрава дъщерята!
ето и едно букетче!

Аз се пошлях из магазините и успях да си купя едно сако- много свежо и пролетно.
Сега ше ходя да се издокарам да се покажа на мъжо Mr. Green
Лека вечер и прятни сънища luvbed

Общи условия

Активация на акаунт