ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 41)

• 10 347
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
П.С. Пърли, добави ми Шейново, ако обичаш Praynig. Знам, че помоли да ти пишем на ЛС кой къде ще ражда, но мисля че е по-добре да пишем тук в темата. Така може пак да заформим някоя дискусия Wink, а и предполагам, че не всички разглеждат първата страничка редовно.

Нямах това предвид. Исках да кажа, ако някой вече е казал и не е бил вписан от недоглеждане, да си каже на лични, да не пише само напомняне тук, ако няма нещо друго да казва.

Катинче, мерси за инфото. 

Аз досега спах, сега ще видя дали нещо съм изпуснала дето трябва да правя.

# 91
аз пък харесах комплектчето потник и зелени гащи Simple Smile особено харесах гащите Simple Smile чак след около месец първо ще извадя и сортирам подходящите стари дрешки, и тогава ще пазарувам нови.

# 92
Снимах, ето, вижда се как се е извадило и съответно мрежата се е изкривила и не се сваля до долу, което я обезсмисля:
http://images25.snimka.bg/005634284.jpg
http://images25.snimka.bg/005634285.jpg

аз пък харесах комплектчето потник и зелени гащи Simple Smile особено харесах гащите Simple Smile чак след около месец първо ще извадя и сортирам подходящите стари дрешки, и тогава ще пазарувам нови.
Тити, аз също мислех така да направя, а и да видя сестра ми какво ще ми даде още, но не се стърпях и пуснах една поръчка от Олд Нейви с БГ шопър. И понеже бях обещала да пусна сайта онзи ден като се видяхме на срещата на Еврофутбол с другите мами - ето го http://www.bgshopper.com/

# 93
Малеееее, тези в кой свят живеят, ПОТРЕСЕНА съм   #Shocked

Сакси, точно това е комплектът, който NBM хареса и и дадох инфо (12 части с одеало , което е 80% памук и 20% високоза има такива и с пелена, на bebetto са, 60 лв.). Почти навсякъде можеш да ги намериш! А в комплекта има дори две памучни кърпички за сополки и лигички (ама и аз едни снимки направих).
Аз зтова казах, че се замислям дали да не взема още два комплекта (подобни), но с пелена и по разголени дрешки (те са и по-евтини, пък и коплектите са по на сметка) и да приключа с парцалите!

Астарта, хвлийката е пак на bebetto - 12 лв. от Пигис Хаус, аз от там купих почти всичко и си взех и отстъпката от 10%, когато магазинът имаше рожден ден   Party

Дуци, моите прозорци са чисти, свеки свърши тази работа, аз зтова ви показах комарниците  moresmile

тити, гащите са действително много сладки, водят се за памперс, но комплекта е за бебе от 3-6 (тогава нямах идея от размери)  Embarassed и струва 6 лв.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 18:57 от Katinche

# 94
  • София
И на мен много ми харесаха "парцалките", които Катина е приготвила за бебчето  Laughing Още някоя и друга седмица и аз вече ще мога да пазарувам, нямам търпение вече!
Сакси, тези родители и "съпрузи" са направо за затвора!  Close Нямам думи просто!
Pea®ly, ще ме пишеш ли и мен, че смятам да раждам във Вита  Peace Благодаря - и за поредната тема, която пускаш!   bouquet

# 95
  • София
Станах леля Hug
Кумата ми роди нощес бебе Магдалена. Още не съм я видяла, но съм убедена че е по-красива от майка си и баща си взети заедно Mr. Green Черпя вас витруално cheers, а след малко отивам у тях да ме почерпят съвсем реално Mr. Green Таткото не е на себе си от щастие и така и трябва Hug

# 96
Честито, Белинда Flowers Bouquet
Бързо възстановяване на мама и успешно кърмене  breastfeeding

# 97
belinda честито   bouquet
А аз изключих одеве да кажа ,че за сега в Токуда си оставам за раждане.Pearly, ако може да ме пъхнеш  в списъчето ,за което благодаря предварително   bouquet

# 98
честито Белинда   bouquet живо и здраво бебенце и бързо възстановяване на мама

# 99
Белибда, честито, да са ти живи и здрави  baloni

Ах, как блазя на тези, които има кой да им дава, аз единствено имам племеница на 2 години (мъжа ми е едно дете), ама брат ми плануват второ и няма как, намазах бременни дрехи, де  Blush

А мъжа ми като видя, че съм купила сини ританки с блузка за момиче и онемя  smile3532, ама на мен не ми пука, харесва ми това синьо, какво да направя  Crossing Arms

Кажете къде има хубави обиколници!

# 100
Благодаря за комплиментите, момичета, ама ако знаете какъв целулит ме е погнал по краката!  #CrazyЕ те таквоз нещо не съм имала! Embarassed Ако някой знае нещо ефикасно против него, моля да сподели!
Аз ще раждам може би в Майчин дом. Терминът ми беше определен за 18 юли, последно ми казаха на 12 юли, ама май ще съм планово секцио, така, че сигурно ще е още по-рано. Ще се радвам да се засечем с някои от вас!
Белинда, честита бебка! Да е жива и здрава и мноого послушна! smile3525
Katinche,  дрешките са супер!Дай повече инфо за комарници, може и на лични!Ние имаме много комари, трябва ми нещо подходящо за балконска врата към хол. Цени, фирма? Благодаря!

# 101
Белинда, честито Бебче!!! И бързо възстановяване на майката   bouquet

# 102
  • София
Нашите комарници са на панти,но незнаех,4е мога да ги свалям и да ги пера,така става супер Grinning За фирма оба4е не мога да кажа,слагаха ни ги преди около седмица,заедно с дограмата и не си спомням фирмата,4е мъжа ми се занимаваше,но ще попитам.
Аз мисля да раждам във 2-ра градска,има ли някой за там?
А сега отивам на рожден ден,ама нещо никак нямам настроение и ми е едно такова нервнооо

# 103
  • София
Katinche аз имам същия леген /но син/ и много си го харесвам.  От къде го купи? Имаше ли големи Hug Търся ги от 3-4 години Laughing

Белинда честита бебка  Heart Eyes

Pea®ly А защо на Майчин дом си писала Университетска болница newsm78, тя си се води МБАЛ /поне така ми пише в документите от предишното раждане newsm786/

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 21:21 от ketito

# 104
Pea®ly А защо на Майчин дом си писала Университетска болница newsm78, тя си се води МБАЛ /поне така ми пише в документите от предишното раждане newsm786/

Защото всяка болница си има сайт и от там гледам точното наименование, а на Майчин дом не намерих сайт и като знам, че е университетска болница го сложих така, докато някой със сигурност ми каже как е.

Порових малко повече, все пак - и е СБАЛ “Майчин дом”. Не, че има някакво значение, просто обичам да ми е всичко както си трябва Simple Smile http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=4692

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 21:50 от Pea®ly

Общи условия

Активация на акаунт