ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 41)

• 10 315
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мамчета!
Ох,да ви се оплача,моя Калоян от вчера е с Т!Прибрах го от градината към13ч.,водихме го на лекар и пак-вирусна инфекция.Цяла нощ сме спали на пресекулка,ама така е.
Гледам,че сте обсъждали щори и мухарници-ние си сменихме дограмата  мин.лято-рвц-имитация на дърво-много съм домолна.Мухарниците не са подмижни,но моето мъжле е майсторче и ако се наложи миене ,ще ги смънке Laughing!
Хайде ,наспинкайте се и на разходка-днес денят ще е супер!

# 121
днес е Лазаровден, утре е Цветница. Другата седмица е Великден, и ако има някой свободен за разходки освен мен, ще бъда изключително изненадана Simple Smile

# 122
Ооо, вярно, хич не съм в час.
Тити, сама ли си пак, бе? Ела у нас на Великден Simple Smile
Срещата викам да я оставим за след дъъългите празници, значи към 10-ти или 11- май се пада newsm78

# 123
  • Варна
Белинда, честита племенница   bouquet.
Гледам пак списък. Защо е по- добре кошарката да е 140- 70, а не 120- 60 ?
Аз направих сладкиш. Пече се, още не е много сигурно дали ще стане  Wink.
Времето е чудно  Grinning.

# 124
  • София
Аз п
Аз направих сладкиш. Пече се, още не е много сигурно дали ще стане  Wink.

Аз пък съм решила да правя бишкоти, че мъжа много ги обича и вече се разорих да купувам от магазина. Още не съм търсила рецептата, но съм сигурна, че в нета ще намеря такава.   Wink

# 125
  • София
Честит имен ден на всички именици - ако имаме такива или на бъдещите Лазар и Лазарина  Joy   bouquet
Ако има моми като мен - днес е денят за лов на мъже  Joy  smile3533 smile3532
"Лазаруването -   Цялата обредност има посветителен характер за момичетата-участнички. От този момент те влизат в групата на момите и вече са готови за женитба и продължение на рода. Народът казва, че мома, която не е лазарувала не може да се ожени. Пролетните празници Лазаровден и Великден са сред най-поетичните и красиви момински празници, посветени на цветята, любовта и плодородието. Те са част от Великденския обреден цикъл, посветен на обновяването на природата и възкръсването на живота."
 smile3508 сега отивам да си оплета венец от върбви клонки и моят да му мисли  Laughing
И аз да се отчета като си говорим за хапване- сутринта правих бухтички - цяла седмица си мечтая за тях и преядох.  Blush

# 126
днес е Лазаровден, утре е Цветница. Другата седмица е Великден...
Ами да, естественно, че е така. А аз с моя заблуден бременен мозък какво се бях заблудила. newsm78 Извинявам се ако съм ви объркала.
Инка и Сакси, вие големи готвачки сте май. Браво!!! Моя мъж завъртя една тава баничка и аз на готово си похапвам. Ами така де, преди 2 седмици повторих 2-3 пъти как на една приятелка-бременна и поднасят закуската в леглото и той сега повтаря. Добре, че е умен, та да се сети.  hahaha hahaha

# 127
  • София
Благодаря на всички ви Hug
А, Маги не ми е точно племеница, защото майка й не ми е сестра, но почти Wink
Сега се чухме, зор е било...над 12 часа, много разкъсвания, бебето е с хематом на главичката поради удължен престой в родовия канал.
Но всичко се забравя като го гушнеш Heart Eyes

# 128
Благодаря на всички ви Hug
А, Маги не ми е точно племеница, защото майка й не ми е сестра, но почти Wink
Сега се чухме, зор е било...над 12 часа, много разкъсвания, бебето е с хематом на главичката поради удължен престой в родовия канал.
Но всичко се забравя като го гушнеш Heart Eyes
Честито бебе. Да е живо и здраво, много щастливо и обичано.
Милата мама, измъчила се е горката. Дано бързо да се възстанови и тя и бебораната.

# 129
Честит празник на всички именици   bouquet

Ине, ама и ти една разчуствена реч дръпна  Flowers Bouquet  Heart Eyes обожавам празниците (най-много пролетните) с изключение на рождения си ден!

ray, списъчето ти ми допадна, аз моето съм го направила и вече го изпълнявам. Нанесох го на Екселски файл с калкулации и така е супер удобно  Grinning!

# 130
  • Варна
Незнам дали ще го бъде, вече 1 час се пече, мацката при Ути каза, че ставал за 20 мин.  Praynig
Днес се чистело, основно преди Великден.
Аз имам огромна купчина за гладене  Rolling Eyes.

# 131
  • София
Сакси намери ли си рецепта - ето ти една http://bgkulinar.net/recepti.php?id=1248   chef

# 132
Белинда, честито на кумата ти!

Гледам пак списък. Защо е по- добре кошарката да е 140- 70, а не 120- 60 ?

Тук са само 140x70. По принцип ги водят, че после стават и на детско легло - затова е по-хубаво малко по-дълго. Не знам и матраците как са в бг - но тук и техния стандарт е 70x140. Ето моето за ориентир.

Така като бебешко

а така - като детско вече

# 133
Майра, много е красиво. Това на каката ли е?

Незнам дали ще го бъде, вече 1 час се пече, мацката при Ути каза, че ставал за 20 мин.  Praynig
Днес се чистело, основно преди Великден.
Аз имам огромна купчина за гладене  Rolling Eyes.
Хахах, аз също имам разни неволи с печенето на нещо в момента hahaha

Снощи като някоя луда търках банята в 11.30, влезнах да си сложа един душ и нещо ми прищрака. Обаче нито клекнала можех да седя, нито на колене Laughing Май друг трябва да ме замести в основното чистене.

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 11:21 от Дуци

# 134
Майра, много е красиво. Това на каката ли е?

Да, на каката Wink Сега ще го преотстъпи на бебето, пък тя ще получи двуетажното дето преди бях показвала - или не съм newsm78

Комбинация от тези двете - със стълба, пързалка и стена

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 11:31 от Майра

Общи условия

Активация на акаунт