Говорещи кърмачета

• 64 156
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Отново моята девойка - прясно-прясно, от тази вечер:
След обичайното "Ика лако, мама", се настанява у мен и ме изненадва с "Ко`ко сиадко лакото мама", изречено с блажена усмивка.
Много мило ми стана ... Simple Smile

# 241
  • Varna
Днес малката маймуна реши, че дясното е солено и сладичко , а лявото киселичко и си ги сменяше за разнообразие с доволна усмивка Simple Smile

# 242
Голям майтап!

Моето кърмаче още е далеч от говоренето, но напоследък забелязвам, че е станала някак много закачлива относно кърменето. Когато иска да суче започва да ми дърпа блузата. Като й покажа гърдата и на лицето й грейва широка усмивка. Засега само ме гали и потупва радостно.

# 243
  • FRANCE
Големи сладури са говорещите кърмачета. Еди от най-често използваните изрази на Алекс е: Мамо къде си? Малко цицика моля.
И това по н-пъти нощем (тя спи сама в стая от два месеца, преди спяхме заедно и не се налагаше да ме вика). И другото е: Последно цицика моля придружен с широка усмивка Simple Smile

# 244
Големи сладури са говорещите кърмачета. Един от най-често използваните изрази на Алекс е: Мамо къде си? Малко цицика моля.

Хохо, цицика Joy. При нас отначало беше "тита", а сега е "таца". Миналата седмица един ден прибирам сина ми от яслата и го нося на ръце. По някое време започна да ми рови в деколтето и да се глезоти - таца, та таца. Аз му обяснявам, че точно на "Ботевградско шосе" не е най-подходящото място да си покажа тацата. Както и да е, разсея се и се прибрахме благополучно. Тръгвам да се преобличам, а той много ентусиазирано започва да сочи и да пляска с ръце: "Таца! Ето гоо!". Измислил си е и даже и галено име: "Тацо, тацкоо".

# 245
   Joy Joy Joy 
Коки е невероятен!   Heart Eyes

# 246
Въпреки бедния все още речник на малчо от няколко дни при почти всяко кърмене се води следния диалог:

- Ко тооооуваааа? (какво е това), съпроводено с посочване на зърното
 - Това е цокито, маме
 - Оо оо оо - следват леки шамарчета представляващи идеята му за погалване.
 Joy Joy Joy

# 247
И моята още не говори, нито ми дърпа блузата, но на два пъти я забелязах как наднича в деколтетата на мои приятелки Simple Smile
А щом ме види с вдигната блуза, се заклатушква към мен с отворена човчица.
Да видим до къде ще я докараме с кърменето и дали ще имаме като вашите изказвания  Simple Smile

# 248
При нас моторното развитие е доста по-напред от говорното; думи нямаме никакви, но пък действия красноречиви Flutter
Отскоро се е научил да развива и завива капака на една кръгла кутийска с капак на винт. Многократно ме е виждал как цедя след като го кърма привечер (цедя на ръка от много месеци, откакто ходя на работа и му оставям за през деня, но ако не съм изцедила нужното през деня, вечер подъплвам контейнерите). През почивните дни обаче ме видя по сутиен, дойде с кутийкато отвори я и я подложи под едната гърда  Joy Joy

# 249
  • София

През почивните дни обаче ме видя по сутиен, дойде с кутийкато отвори я и я подложи под едната гърда  Joy Joy
newsm62 newsm62 newsm62

# 250
През почивните дни обаче ме видя по сутиен, дойде с кутийкато отвори я и я подложи под едната гърда  Joy Joy

Това ми напомни: преди няколко години детето на приятелка като видеше да кърмя моята дъщеря, искаше и то. Ам да, ама забравило как се цока (отбито беше преди поне половин година). И аз му изцедих веднъж малко в чашка. Страшно много и хареса  Laughing След това поне половин година като идех у тях на гости, малката вадеше чашка за посрещане  Mr. Green

# 251
  • сред маслини и портокалов цвят
Ох, много смешна тема! Да са ви живи и здрави дечицата!
Моя още не говори, само като  иска да си цокне идва и се гали като коте и вика: " Мами, оо-оо"
А вечер като се приспиваме си води компания за кърмене- Мечо, Бау-бау, 2 бр. смешници и т.н. Налага ми се да ги кърмя всички подред, много ми е щедър. Heart Eyes

# 252
Току що Тони изръси поредния бисер  Crazy - "Ти си моята машина за цокане"  Joy

# 253
Нещо ново от моята кукла, въпреки че вече не кърмя (с изключение на може би един път седмично нощем). На гости сме на новородено и мамата се приготвя да кърми. Ханна скача от дивана: Ииийй иска и на менннн! И се опитва да седне у нея  Joy 

# 254
Аз да споделя колко съм обидена на моя малчуган - вече 2 пъти съм принизявана до най-обикновено Папо (неговата дума за всякаква храна) - насажда се в скута ми и докато  чака да се разсъблека доволен се хили: "Папо"! Надявах се, че съм по-специална, ама не...

Общи условия

Активация на акаунт