Говорещи кърмачета

• 65 110
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
Joy киджи е кажи  Joy както и моджи е може, офо е какво, а зъбите са дзъби  Mr. Green  не знам защо така ги казва. Иначе сложни думи като анцуг и кукумявка ги казва напълно правилно. Избива рибата обаче с "катеричката=>  а-а-риката' , докато разбера че иска Ледена епоха да и пусна голям зор падна  Joy

# 346
Скреч, на мен Емма ми е фаворитката от трите Мерини деца.

Тино като иска да суче и казва "Мутам тити" - муцам цици. ние използваме глагола муцкаме, по - миличко ми звучи някак. А като го питам какво дават циците - мако, какво е млякото - садко, /сладко/, топо /топло/, убаво е и такива усмивки раздава. А най -редовния номер - суче от едната и после пуска и командва: "Дугата"/другата/.

И най- редовно ми носи всякакви мечки, камиони и колички да муцкат - вдига ми блузата и ги слага на гърдата.

# 347
  • Варна
gotika80 и ние използваме "муцкаме", паролата е "иска дадеме муц", придружено с мазно кимане на глава.  Heart Eyes Или като е седнала в мен, почва да рови "ммм, къде си муц, къде си крило, Иска това " - и посочва победоносно коя си е избрала.  Laughing

# 348
Много е мило муцкането. Като се сети - не прощава - където го свари вдъхновение, че трябва да муцка, почва да ме разсъблича и ако нещо се забавя да крещи: "Муткааааам, Тино Муткааааааааааа". Няма спирачки.... и винаги избира гърдата, и винаги сменя с "Дугата".

# 349
  • ВАРНА
"Мамо, мойа дуго нани, мойа"  мойа= моля дуго=другото
или "Мамо, дуго нани мойа. Туй" и посочва другата гърда.
Когато се прибирам от работа ме посреща на вратата и започва "Мамо, нанииии, мамо, нании" с 24 каратова усмивка  Grinning

# 350
  • София
... Избива рибата обаче с "катеричката=>  а-а-риката' , докато разбера че иска Ледена епоха да и пусна голям зор падна  Joy[/color]
Ааа, има и по-тежки случаи, моето дете се мъчи веднъж половин час с "бората...мамо...бората..." докато разбера, че иска Гена и Чебурашка. Laughing

# 351
Невероятни истории, смях се от сърце Joy
Моят син също има подобни бисери.Имаме гости и аз започвам да го разпитвам: "Как се казва баба?"-"Гиге"=Гинка, "Как се казва деди?"-„ Тети"= Стефан, "Как се казва мама?"-"Цице" Laughing.А когато вечер оправя леглото за сън и го попитам какво ще правим, отговора е винаги един и същ-"Цице" Laughing

# 352
  • София
Снощи казвам на дъщеря ми, че ми се спи и да лягаме веднага и да не суче, а тя ме убеждава "Айде, мамо - бърз ам". Laughing

# 353
Разговор с тригодишната ми щерка  Laughing :
- Мамо, ела тук да седнеш.
- Защо?
- Искам да ти кажа нещо.
- Какво?
- Искам да ти кажа, че имам важна работа.
- Каква работа?
- Ще муцам!

# 354
Joy м'чи важна е

# 355
  • благоевград
Страхотна тема   bouquet

Моето кърмаче е само на 4 месеца и не приказва но ве4е си знае 4е циците са си негови   Peace

Влизам в холя след баня и си свалям хавлията и пред погледа му се появяват двете млекоцентрали и  като ми тегли една блаженна усмивка Grinning сякаш слънцето е изгряло  Heart Eyes

Любимо ми е като докато цока си слага едната ръчичка върху цицата .... да не избяга  Wink

# 356
Моята Милана казва: "ааа..мамо дай дуга титка" LaughingТитка означава цицка..... Joy

# 357
  • София
Племенникът ми съобщава когато млякото е свършило - "нама" с вдигане на рамене и разперени длани. А моя е с 8 месеца е по-голям и не ми казва. Ако го накарам да суче от празната гърда,  изобщо няма да се дърпа. Ще си чака ако трябва и половин час за следваща доза мляко.

# 358
  • София
Моята, не само не се дърпа, ами и спори с мен - на моето "Няма вече, хайде стига си сукала" отговаря възмутено "Има, оче има..." Simple Smile

# 359
  • на плажа
Племенникът ми съобщава когато млякото е свършило - "нама" с вдигане на рамене и разперени длани. А моя е с 8 месеца е по-голям и не ми казва. Ако го накарам да суче от празната гърда,  изобщо няма да се дърпа. Ще си чака ако трябва и половин час за следваща доза мляко.
И моят е такъв. Питам го има ли мляко - той казва " намаааа"  и се лепва отново с една хитра усмивчица. Последната му изцепка беше преди седмица. Седя си кротко на дивана, той идва и започва да ми дърпа блузата.
- Мирче, какво искаш, мамо? ( с леееко възмутен тон)
- Дай мако цика цици, беее мамооо. ( Дай малко да посуча от цицето, бе мамо  Joy. цикам = суча ( предполагам си го е сглобил от цокам цици).

Общи условия

Активация на акаунт