Говорещи кърмачета

• 64 822
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
  • StZ
чета  Joy и чакам bowuu малчо да се изкаже

# 526
Дребното още не говори. Само показва... Както кротко си вечеряше с лъжицата, изведнъж човекът скочи и ме поведе към хола. Там включи телевизора и ме натисна да седна на дивана - да ми е удобно Wink. После просто се хвърли отгоре ми, вдигна ми блузите и си довърши вечерята...

# 527
Ние имаме продължение на случката с каката от рекламите - вече освен Како-Мако! Казва и Дайййй! И се опитва да й свали сутиена от монитора. Кога ли ще нападне някоя истинска кака с такива намерения!?

# 528
Преди няколко дена, вечерта, като залягахме (приспиваме се с цок), той ми вика :"Ама", аз му казвам - "Не съм "Ама", а "мама"", а той: "Ама мама"Wink) Аз съм подлогът в първото му изречение;-))

# 529
легнали сме с Емата да се приспиваме

- Икам ньо-ньо!
- Хайде утре сутринта, току що ти измих зъбите
- Га! (сега)
- Е как така, ще ти се развалят зъбите и чичко зъболекар ще се кара..
- Никам зъби!! (не искам зъби)

# 530
# 531
имам още едно малко по старо.. от преди 2-3 месеца
Ема тъжна пуска цицето, обръща се към сестра си и казва..
- Няма ньо-ньо!
Виктория разбиращо я успокоява:
- Не се тревожи Еми, като се роди бебето ще има за всички по много, за теб, за мен, за бебето, за Кари... като дойде на гости... Whistling

Сетих се за този бисер докато четях в съседната тема че децата трябвало да се отбият като вземат да си канят другарчета за бързо хапване от мама.. добре че Виктория вече ме търси само да и капя по бойните рани:)))

# 532
 Joy

То при нас много бисери няма, основното е : "Мама тук - тотси тук /мляс и усмивка до ушите/!"

Най-редовно командори къде да седна/легна /на дивана, леглото, стола/, за да "тотам"  Crazy. Или пък "тотам  п'ав" /цоцам прав/ или "като бебеее" / да го гушна легнал в мен като бебе/ и вдига крачето да се настани  ooooh!.

Бяхме в един мебелен магазин, седнах да пробвам един диван, той почна да вдига блузата да тотси  Crazy.

# 533
# 534
"Мамо, черпи ме едно мляко!" придружено със самообслужващо повдигане на блузата ми.

Иначе ми обясняваше преди дни как като станел голям ще му пораснат титите и ще имал мляко за бебетата....готов човекът да кърми. Joy

# 535
Моята щерка си има едно любимо агънце и винаги суче заедно с него. Обаче каква е работата - тя го слага на гърдата и в следващата секунда започва да го налага дето й пипало цицето. Но пък много любезно го кани. Онзи ден казва: "цицето дебело" /супер доволна./ После пита агънцето: "Агънце искаш дебело цици?!"  Joy
Или натиква агънцето в цицето, после си го слага на бузката и като усети, че е мокро казва : "Ммм мокичко, май сукало"  Crazy
По едно време редовно ми предлагаше и на мен да суча. Аз съответно леко се навеждам напред и се правя, че мляскам. Тя обаче не е доволна - дърпа зърното към устата ми и вика : Не. Това, това", т.е. не суча правилно.  hahaha После известно време й обяснявам, че мамите не сучат, само бебетата. Сега като й хрумне да ме кара да суча в следващия момент се сеща и казва "Мама не сучи, само бебета".
А редовно кака й като я вика да играят, нащо отговаря : "Како, сега суча".

# 536
При нас също  е много голяма. Иска си цицата и като я види почва да пляска с ръце да се върти от радост да се кикоти и накрая се хвърля в обятията ми  Hug

# 537
- Сега ми  дай другото, голямото тити пак!
- Ама нали го изпи преди малко?
- Не бе, има още 5 минути мляко  Laughing

# 538
- Сега ми  дай другото, голямото тити пак!
- Ама нали го изпи преди малко?
- Не бе, има още 5 минути мляко  Laughing

Joy

# 539
Мерии, имаш уникални умници Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт