Говорещи кърмачета

• 64 843
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
  • При децата ми
Мери, много е загрижена малката! Laughing
Рони, знае какво да ти каже Малия! Simple Smile
Шамс, има право ами как! Wink

Засега Николета ми казва само "Дай!" и се смее много, като и кажа, че е бебе! Crazy Simple Smile

# 661
Моят малчуган /др.мес.става на 2/ вече брои на майка си "наните" "но-де,де-но" като изцока едното - "вика" другото, "но"или"де"-безразборно  Laughing

# 662
Снощи в 12, след като успях да се изкъпя и бях убедена, ча малкия спи, той ме посрещна със заявката "Искам мамино мляко" и ме уведоми, ча "Маминото мляко е по-хубаво!" Викам - от кое е по-хубаво? А той - "От водата и от пицата" (не сме яли пица този ден, просто я обича)

# 663
  • София
 Laughing Най-големия комплимент, който получих на времето от дъщеря ми беше, че млякото ми е по-хубаво от шоколада и сладоледа, а това наистина са й най-любимите неща.
Тя се отби на 4 г. - преди 1/2 година, но все още понякога на шега казва, че трябва да провери дали има мляко. Simple Smile

# 664
  • Враца
Здравейте мами на говорещи кърмачета Heart Eyes
Чета темата още от времето когато бях бременна с моята малка принцеса.
Винаги искрено съм се забавлявала с вашите дечица и тайничко се надявах един ден и аз да се запиша.
Е този ден дойде.
Малката пухкавелка е на 1г и 7 месеца,но вече казва доста думички.От около седмица все ми повтаря нещо ,ама като е на бебешки аз не вдявам.Ходи след мен и казва„Мамоооооооо,точи,точи“Аз разбирам че ще скочи и вика „Ами скачай ,де“.А тя милата пак ме преследва ,след малко дойде вдигна ми блузата и с победоносна усмивка сочи гърдите ми казва „Точииии“
Та разбрах че тази думичка е за сучи.
Ами това е от мен за сега.Малко е и не е като другите бисери,но за мен е толкова сладко и мило

# 665
  • София
  При нас е почти същата думичка, а именно тучи.
  Основният разговор продължава да си е същият - Мамо, моля те дай тучи. Ако откажа в даденият момент продължава увещаването - пееет, тучиии пееет. Явно е решила че пет е нещо малко и ще ме навие ако каже че иска  - тучи пет. Мисля, че идва от мен, тъй като понякога и казвам, хайде но само пет минутки  и ставаш  Simple Smile

# 666
Ние все още не сме от говорещите, ама втрвим натам Simple Smile
Посреднощ когато се опитвам да му дам биберон вместо цица, се започва бурно недоволство придружено с думичките - не, не, не, не. И докато не стане неговата, не мирясва Simple Smile

Иначее вече много успешно ми вдига блузата и сочи нужните му атрибути Simple Smile   

# 667
 Laughing почти ще се запиша и аз в темата с едно "тцитцииииии" когато е много гладна и не й давам, придружено с дърпане/вдигане на блузата и почти змийско спускане, когато види целта  Laughing Laughing
Тани, посреднощ при нас обикновено се чува "бъже, бъже" демек бързо да давам, да не се услушвам  Joy

# 668
Мама има малки цицкииии (бурна радост), баба и тати нямат цици (досада, на кого му пука, просто го раздава информирана).  Wink

И още едни редовни разговори.
Аз: Мария, вече трябва да спреш с цокането.
Тя: Само още две години.
Нищо работа са му на детето периодите. В момента понеже винаги е на 5 и няколко месеца, та 2 години отгоре какъв проблем могат да бъдат?!  Grinning

# 669
  • София
Рони, аз май съм писала тук навремето за случая, когато дъщеря ми ме накара да се задавя с кафето, като ми заяви, че ще суче до "нюнюнайсе" - разбирай "единадесет" - най-голямата й позната цифра по онова време - на около 3 г. Laughing

# 670
  • При децата ми
Тани, посреднощ при нас обикновено се чува "бъже, бъже" демек бързо да давам, да не се услушвам  Joy

Joy При нас през ноща е "Дай папа! Дай папаааа!"

Много ми става приятно като прочета какво са казали дечицата! Heart Eyes

# 671
Преди да заспи Влади казва "Лека нощ ,мляко" и се обръща и заспива на мига .
И той така като иска да суче и ми казва "Може ли съвсем малко (звучи като след малко Wink) и сам си отговаря "Може" и  грейва с една дяволита усмивка .
Ако си трая обаче отива и пита и баща си и сестра си може ли мляко.
Те разбира се веднага му разрешават  Grinning

# 672
  • Пловдив
Ех, големи сладури има тук!
При нас искането започва със звук от типа "Ще плача" - "ъхъ, ъхъ, ъхъ..." после навиране в скута ми и придърпване към дивана.

# 673
Новото при нас е следното: "Имам нужда да суча, за да стана голям. Ти нали искаш да стана голям, а, мамо? Дай цоките тогава  Mr. Green

# 674
Ах,мамин хитрец сладък Heart EyesОтсега знае,кое лост4е да натисне Sunglasses
Последното от нас е:
Питам я:Маме,толкова ли е вкусно на мама млякото?
Тя: Yesssss,baby!

Общи условия

Активация на акаунт