Говорещи кърмачета

• 64 174
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Айде,доживях и аз да се включа Laughing
Мойта маймунка вече почва да бърбори по малко...На гърдите ми казва Нани-нани... Laughing
Когато се събличам, и тя ме види почва да крещи, Нани-нани, дай-дай Joy
Скоро се научи и да целува.И така,когато не й се цока,а ме види гола идва и ме целува по гърдите Grinning
Ох,става все по-хубаво.А как ще се отбиваме, идея нямам Crazy

# 166
"Хубаавооо цицее,
 Вкуууснооо цицее
 Дай цок цоооок
 напълни ми мляяякооо..." и т.н.
Зачатка я като мечкадарска  Laughing още пее...

# 167
Я да се отчета и аз  Grinning
"Мамо моля още цицииии"
"Не тази, тази, одамата (голямата)"
"Али папа цициииии" произнесено с широка усмивка на уста
"Али има цици, тати има цици, мама има одами (големи) цици"  Mr. Green не е вярно

# 168
  • FRANCE
Здравейте и от нас,
Вече и ние може да се включим в редиците на говорещите кърмачета Simple Smile
Последният бисер беше: Алексчето паче мама цици (Алексчето плаче за на мама циците) Simple SmileSimple Smile

# 169
Извинете ме, че само възклицавам (по принцип не го правя) но вие просто ме разтапяте  Heart Eyes Страхотни са мъниците  Hug

# 170
  • София, Младост 2
Как я търсих тази тема преди няколко дни, за да ви разкажа моята маймуна с какво ме застреля (нищо, че се отбихме от около 3-4 месеца вече) Laughing
Къпем се двете с нея и като се оправяме да се обличаме, Евата започва да ме гали по гърдите с една нежно-съсредоточена физиономия. Аз с надежда я питам - спомняш си как мучкаше ли (това е нейната дума за сукане). А тя ме поправя - не, спомням си колко много те обичах... Tired Питам я аз сега по-малко ли ме обича и тя казва - да, сега си ми само приятелка Confused
Туйто - мама бях, докато сучехме, сега съм принизена в просто приятелка Laughing Да си знаете какво ви чака Whistling

# 171
мале hedra, как можа да ми притчиниш това!
ние уж се отбихме преди около седмица (пак сука в понеделник де) и сега направо ми заседна буца на гърлото с твоя пост Sad то не ми стига че като се роди Ема искаше да ме сменя с друга майка.. ако ми изтърси нещо такова пак по повод отбиването не знам Rolling Eyes

# 172
  • София, Младост 2
Абе и аз така... хем ми е смешно от една страна, хем от друга ми е кофти (чак взех да си мисля дали не съм я окуражавала малко повече от нужното и да се е отбила не съвсем по своя воля... макар че тя съвсем сама си отсече, че нямало да мучка мимки повече, защото била голяма и спяла на голямо легло с голяма възглавница и досега ако я подкача нещо по темата, възмутено заявява, че не е бебе).
Хич не ща да ти виждам лентичката, че малката е на 6 месеца... кога стана на толкова, все едно вчера чакаше да родиш във ваната...

# 173
Как я търсих тази тема преди няколко дни, за да ви разкажа моята маймуна с какво ме застреля (нищо, че се отбихме от около 3-4 месеца вече) Laughing
Къпем се двете с нея и като се оправяме да се обличаме, Евата започва да ме гали по гърдите с една нежно-съсредоточена физиономия. Аз с надежда я питам - спомняш си как мучкаше ли (това е нейната дума за сукане). А тя ме поправя - не, спомням си колко много те обичах... Tired Питам я аз сега по-малко ли ме обича и тя казва - да, сега си ми само приятелка Confused
Туйто - мама бях, докато сучехме, сега съм принизена в просто приятелка Laughing Да си знаете какво ви чака Whistling

Ayyyyy!
 Rolling Eyes

# 174
  • Германия
Мен вчера една от възпитателките на Мартин пак ме заговори за неговата изцепка, че "понякога пие при мама цица". Тя го питала, дали не ме хапе, а той възмутено отговорил, че Фаб хапе повече, а той внимавал... Така и не разбрах, искаше да знае, дали той наистина е още кърмаче или по-скоро я вълнуваше думата "цица", но нейсе.

# 175
 Joy
А моят син си ги менка постоянно / явно доста ми е намаляла кърмата/ и си говори - "Тази биам, дай тази тита!" т.е. Тази я прибирам / и я набутва в сутиена/, дай тази цица / сочи другата/! или пък "Не тази, не, дай дугата тита!" и винаги като се нацока ги прибира в сутиена и ми дърпа блузата надолу и ги потупва доволно  Mr. Green.

# 176
  • София
Моето тепърва почва да говори, тоест срича де Laughing Та тази вечер преди лягане, докато го преобувах, той посочи с пръстче гърдите ми и каза "бай", което на неговия език значи "дай"  Laughing

# 177
  • София
Абе и аз така... хем ми е смешно от една страна, хем от друга ми е кофти (чак взех да си мисля дали не съм я окуражавала малко повече от нужното и да се е отбила не съвсем по своя воля... макар че тя съвсем сама си отсече, че нямало да мучка мимки повече, защото била голяма и спяла на голямо легло с голяма възглавница и досега ако я подкача нещо по темата, възмутено заявява, че не е бебе).
Хич не ща да ти виждам лентичката, че малката е на 6 месеца... кога стана на толкова, все едно вчера чакаше да родиш във ваната...

smile3518

# 178
Хрис  Shocked Отклонявам все повече набезите на Ива, ама ме караш да се замисля, дали да не изчакам още малко да се пообичаме преди да си останем приятели  Mr. Green
Леле страшни са тия момичета!

# 179
  • До хладилника, който обичам
Година и осем месеца след като се отби сама (постепенно спря да търси и да се интересува изобщо), още се обичаме с Мая Laughing Да не се притеснявате. Ева може просто така да го е казала...пък и не е никак лошо човек да е приятел с децата си.
Иначе съвсем забравят как се суче, в повечето случаи. Няколкото пъти, с които е искала да суче уж, след като се отби, само се долепяше и почваше да се хили, не знаеше даже как да засуче.

За сметка на това е пръв професор да съветва другите хора как да си гледат бебетата. Когато сестра ми роди, много настояваше да говори с нея по телефона и й обясняваше:
- И ако заплаче бебето, ти веднага му дай да суче, за него е много добре.

Дето се вика, подковахме следващото поколение Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт