Говорещи кърмачета

• 64 182
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
  • гр. Пловдив
Традиция за заспиване от месец някъде:
-Мамооо, наниии. - тропа по вратата на спалнята, за да влезнем там и да се приготвим за лягане.
Отива до нощното шкафче, взима подплънка /тези за еднократната употреба още ги използвам/ и ми я носи:
- Тцитци /демек ще цицала/ - пъха ми я в сутиена, качва се на спалнята и тупа по възглавницата да лягам до нея.
- Нани - казва клатейки главата.
Лягам до нея, гушвам я и тя блажено и примижавайки засуква като ме тупа леко по другата гърда и въздиша тееежко теееежко.  Joy

# 151
Много весели историйки  Joy
Ние сме още малки за да говориме  baby_neutral, но с нетърпение очавам това време  в което ще започне да говори  Heart Eyes

# 152
Много яка тема  Heart Eyes
Моя син е още много малък (6 месеца), но силно се надявам да имам подобни бисери от него. За сега се е научил къде са млекоцентралите и рови да ги намери. Ходихме на басейн в понеделник и ми рови в банския и дърпааа...наложи се да похапне във водата  Whistling

# 153
Много хубава темичка.

Малко ми е мъчно ,че аз не можах да кърмя моята принцеса поради здравословни проблеми.

Ще разкажа за детенцето на моя приятелка.

Бебето беше на 10 месеца и казваше само:

-баба,тата,дай,не,дедедеееее

а когато видеше майка си я наричаше : АМ-АМ ,и с устни прави ПА-ПА
започна да й казава МАМА,когато тя сама се отби,защото пресъхна млекоцентралата.

# 154
  • София
 Joy Joy Joy, Страхотна темичка и ние сме малки за бърборене, но ще идим какви ще ги измисли догодина Peace

# 155
  • Пловдив
Моето от 5 месеца не е кърмаче, но се присеща за "Цокитата" отвреме навреме и ги ръси едни.
Например ето такъв диалог
- "Икам цокам"
- "Любе, ти си вече голямо момченце, само бебенцата цокат"
- "Не, Упчо не гамо менце, Упчо бебе. Дай цоки"
- "Не може бе маме"
- "Икам само види"
Май защото беше мног пристрастен и често се сеща  Simple Smile

# 156
Моето от 5 месеца не е кърмаче, но се присеща за "Цокитата" отвреме навреме и ги ръси едни.
- "Икам цокам"
- "Не може бе маме"
- "Икам само види"
Laughing Много сладко!
И ние с дъщеря ми все ще се отбиваме и все не можем да се разделим с "цуките" - Като и кажа - "Стига вече, ти си голяма кака" - тя ми изстрелва  - "ииии,тига, аз съм бебе, цуките са мойти" - и ме гледа страшно  ooooh!
Как ще се разделяме с тях не знам  Laughing ?!

# 157
Вашите мъже не ревнуват ли от това дълго кърмене, момичета? Mr. GreenАз нямам деца, но като този момент дойде, времето ще покаже какво ще бъде кърменето/аз лично мисля, че до година си е в рамките на нормалното/.Щом все още можете да кърмите, давайте смело. Peace

# 158
- "Икам цокам"
- "Не може бе маме"
- "Икам само види"
Laughing Много сладко!
И ние с дъщеря ми все ще се отбиваме и все не можем да се разделим с "цуките" - Като и кажа - "Стига вече, ти си голяма кака" - тя ми изстрелва  - "ииии,тига, аз съм бебе, цуките са мойти" - и ме гледа страшно  ooooh!
Как ще се разделяме с тях не знам  Laughing ?!
Ние също се опитваме да се отбиваме и с таткото обясняваме на детенце, че понеже е вече голяма кака на малките бебета (тя самата така се нарича), трябва да остави "амите" на тях. Предната вечер не знам как така се съгласи и не си поиска да цока за заспиване (за първи път откакто е родена). Тази вечер, обаче като и казах същото, тя веднага ме контрира "мамо, аз вече не искам да съм голяма кака на малките бебета, искам си "амите". Аз не се отказвам и пак обяснявам, че ще дадем амите на малките бебета да цокат, а умницата веднага ме затапи: "малките бебета да цокат от нейните (техните) майки". Как да и откажеш, така за 2 години и 5 месеца имаме само една вечер без цокане  Simple Smile.

# 159
Момичета, страхотни истории.  bouquet Възхищавам ви се, че кърмите дълго.  HugДано и аз да успея. Praynig

# 160
Случка от преди час - кърмя щерката и гледам "Комиците", в което е включена кратка демонстрация по сумо. Сумистите, естествено, са едри мъжаги само по препаски. Ралица чува аплодисментите, обръща се към телевизора и констатира: "Батковците имат пампи и муци!"  Joy След това се обръща пак към "муцата" и продължаваме кърменето  Laughing

# 161
Баща и се прави, че ще и вземе муците и се състезават кой ще стигне първи. Сега всеки път преди да започне да суче го вика: Татее, мутите Simple Smile и доволно си ги засуква, че мутите са си за нея  Heart Eyes

# 162
Много сладки истории. Моят младеж вече е отбит, не издържах повече, признавам си, но още си спомня и постоянно иска да ме мачка по циците и понеже често съм с деколтета, посяга, бърка, стиска, а ако се докопа, даже и засмуква или захапва. Като някакъв страстен любовник се държи, много е смешен. Иначе още не е проговорил, само прави ам-ам.

Хубаво е, че кърмите дълго щом ви харесва. Аз се изморих. Събуждаше се по три пъти на нощ да го кърмя и вече не издържах. А и не може никъде да мръдне човек. Извинете за спама.

# 163
Най-любимата ми тема!

- Дай ми малко да си сукна, нали знаеш че веднага се успокоявам!  Mr. Green

Мери,това е велико!  Hug Hug Hug

И ние вече като бивши.
Скоро беше при мен като се преобличах.Започна да вика :"Мамо,аз папам,еми ме".
Взех го и той се прави че суче.  Laughing

# 164
  • София
lady di,  хубаво , че се обади, сещах се за вас... радвам се, че сте в редиците още Simple Smile толкова е сладко, как да се откаже човек....

Общи условия

Активация на акаунт