Говорещи кърмачета

• 64 185
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Момичета искрено ме развеселихте! Joy Joy Joy
Много са ви сладки малките манипулаторчета!  Heart Eyes
Надявам се като проговорим да има и ние какво да кажем по въпроса  Simple Smile

# 136
...ходя си без сутиен из къщи за да съм по удобна за сукане и идва една приятелка на гости с детето си(което доскоро беше сукалче).Та гледа ме детето  и умозаключава"Лельо,Янче,какви дълги цици имаш"

hahaha  Mr. Green

# 137
  • София
Не давам от известно време да суче, заради лекарства, които пия и обяснявам, че цокито е развалено. След кратък размисъл ми обявява: "Трябва дядо дойде оправи цокито" (дядо е този, който ремонтира като се повреди нещо в къщи)

# 138
Макар че историите които става е 3месеца след  периода ни на кърмене, но реших да ги споделя с вас. Една сутрин, в автобуса сме и пътуваме към автогара, а слънцето едно силно и всички прозорци на тоз пусти автобус затворени и топло. Моя малък мъж вече неиздържа на топлината и на времето прекарано в автобуса и по едно време поопипва циците дали са на място и вика, ама със силен глас: "Мамо циците топли", и аз с един тих тон казвам: "Добре мамо, само не викай!", а той с още по силен глас крещи: "Неее само цицитеее" и така няколко пъти. Направо умрях от срам, хубаво е че веднага след това слязохме.
А винаги като ме види без сутиен и си ги гали и гушка и вика: "Обичам те цицеее, обичам те!"

# 139
Няколко пъти вече се прави, че пада и се удря, идва при мен и "Дай да си цокна да ми мине. Ударих се."

--------
Ухилена до ушите след доволно нацокване: Много вкусно това цице, бе мамо  Grinning

# 140
Няколко пъти вече се прави, че пада и се удря, идва при мен и "Дай да си цокна да ми мине. Ударих се."

--------
Ухилена до ушите след доволно нацокване: Много вкусно това цице, бе мамо  Grinning
Joy Joy Joy
Аз пак да кажа, че моя още не говори много, но вчера идва забързан от другата стая, носейки сутиена ми в протегнатата си напред ръчичка и вика: Цице, цице  hahaha!

# 141
  • България
Да се запиша и аз в темата с моето проговарящо кърмаче. За сега само казва "титаа, титааа"(цица) , но очаквам бисери в скоро време, каквато е пристрастена ...

# 142
...с моето проговарящо кърмаче. За сега само казва "титаа, титааа"(цица) , но очаквам бисери в скоро време, каквато е пристрастена ...

Ние сме на ТУТААааа!  hahaha

# 143
Да повдигна веселата темичка.

Дъщеря ми "Мамо, на тази блузка и сложи тук едно ципче (сочи гърдите ми). Ще си го отварям и ще си цокам, цокам..."

# 144
  • гр. Пловдив
Да повдигна веселата темичка.

Дъщеря ми "Мамо, на тази блузка и сложи тук едно ципче (сочи гърдите ми). Ще си го отварям и ще си цокам, цокам..."
Joy
Освен че говорят, са и изобретателни.  Joy

# 145
Да, хубава тема, на мен май ми е време да започна и записки да водя, че то не бяха 1 и 2 мисли....
Последно снощи я питах защо иска да цока. И тя ми каза: Ами от тези цицита ставам голяма, мамо! Искаш ли да стана голяма, дай да цокам!  ooooh!  Mr. Green

# 146
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бях решила да отбивам синковеца и за целта се мажех с Даум Ексол.
 Първите пъти, след като му казвах, че циците са болни, той опитваше, мръще се, след което ги целуваше и се обръща и заспива. Но не знам от къде накъде, на малкото му мозъче, дойде гениалната идея, да ме наплюнчи и избърше с чаршафа newsm78 след което, блаженно продължава да си цока Mr. Green
А аз си мислех че ще го отбия Whistling...май ще сме до първи клас Laughing

Мартин ги бърше с блузата ми Simple Smile И после сочи с пръст гърдата, от която иска да суче и гледайки ме въпросително пита "Ма? Мамо ма?" един вид ще пускам ли аванта или да напада сам Simple Smile

# 147
   Аз май няма да доживея истинско говорещо кърмаче, но последната смешка,
от която се стопявам от смях и умиление е: "Моня, дай, ам, моня, дай!" с
най-невинния поглед - научих я да казва "моля", когато иска нещо. Simple Smile

# 148
- Маме, много те обичам! И тититата ти обичам, ама млякото най много, него го обичам с либоф!

- Не ми пуска титито мамо, Емма всичко е изпила, ти ми изцеди малко в една чашка само да вкуся.

В градинката след поредното падане:
- Дай ми малко да си сукна, нали знаеш че веднага се успокоявам!  Mr. Green

# 149
Моят синковец, нищо че скоро ще направи 2г, но още не говори много. Все пак ето нещо което снощи ме разсмя. Облякох му пижамата и ми казвам:
- Хайде в леглото да спиш!, а той
- Мамо, пим! Дай титееее папу, те мое! - и се хили лукаво  Mr. Green
Превод: Мамо, ще спим! Дай да папкам от цицето, то е мое!

Общи условия

Активация на акаунт