Говорещи кърмачета

• 64 279
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Суче Ивата тази вечер обаче яростно някак, забива зъби чак и аз охкам от време на време. По едно време ми изтръпна зърното чак и се дърпам и прибирам гърдата, а тя ме поглежда странно и казва "без туй го изпих вече" с две думи дреме ми Mr. Green

Мери, щерка ти ми е фаворит!
 Моето сукалче е далеч от проговарянето, но много се забавлявам с вас.
 Ето накратко историята на свекър ми: Той не си спомня добре кога е спрял да суче, но си спомня, че, ако не бръкнел в пазвата на майка си, просто не може да заспи. Или се страхува, или му се струва, че е сам... все такива работи. Бил е на 5 години, когато комшийките започнали да правят много забележки на майката и тя решила да не позволява ръката на детето да отива в пазвата. Е, сега синът и е на почти 60год, но добре си спомня колко зле се е чувствал от раздялата с пазвата.

# 121
...Бил е на 5 години, когато комшийките започнали да правят много забележки на майката и тя решила да не позволява ръката на детето да отива в пазвата. Е, сега синът и е на почти 60год, но добре си спомня колко зле се е чувствал от раздялата с пазвата.

Как робуваме на хорски приумици Tired

...Мери, щерка ти ми е фаворит!...
Благодаря!

# 122
  • София
мери, ива е май най голямото кърмаче сред нас нали?

по темата: миа гледа леля си и вика: леля има малко цокенци  Party тоест малък бю hahahaст

# 123
Всичките истории са страхотни и ми напълниха душата Simple Smile))

# 124
- Иве, до кога мислиш да сучеш маме?
- Аз нали вече само за приспиване суча. - оправдателно.
- Е да ама нали порастваш, няма ли да спреш някога все пак? newsm78
- Пречи ли ти че суча?
Аз  Shocked

ва ни ла не съм обърнала внимание  Rolling Eyes Не знам дали е най- голяма, знам обаче е е достатъчно голяма Simple Smile

# 125
  • София
аууууу мери, тя ме изуми с това 'преча ли ти',  Blush Flutter

май няма по - голямо кърмаче като се замисля  Thinking жива и здрава да ти е?
а ходи на детско заведение или? и я кажи боледува ли или по - рядко? аз все се надявам ,ч е градим имунитет по -успешно с кърменето  Praynig

# 126
Вчера  за 1ви път баткото настоятелно искаше да поцока. Очаквах подобен интерес още като се роди бебо, но не, версията че бебетата цокат си беше напълно валидна. От вчера обаче нещата седят по друг начин... много моли милият, но аз отказах..Дали да се дам при евентуална следваща офанзива?

# 127
Страхотни душички  Heart Eyes
Направо се разтапям като чета  Hug

# 128
Шоши аз бих дала, вероятно ще опита и няма да му хареса дори, ако изобщо успее да изсуче нещо, защото децата губят рефлекса с времето.

ва ни ла благодаря, вие също!
Не ходи и не е ходила на градина, смятах на 3г да я пусна и да започна работа, но се появи N3 и реших че няма смисъл да я давам след като ще съм у дома. Боледувала е веднъж от ангина на 2.2г, веднъж сериозно разстройство на 2г, няколко хреми за по ден, това е. Не я пазя никак, калена е, не давам витамини и стимуланти. Дай Боже всеки му здраво дете!

# 129
  • София
браво мери, да е все така здравичка!

# 130
- Дай ми цице, защото хълцам!
- Не те чувам да хълцаш.
- Да, хълцам бе, виж...
при което си отваря устата "да видя" че хълца Laughing

# 131
  • София
Даже не знае какво е хълцане, но знае как може да се възползва от него  Laughing

# 132
Записвам се да следя темата.Пък като проговори моето сукалче ще споделям.

И за да не съм съвсем офф,ходя си без сутиен из къщи за да съм по удобна за сукане и идва една приятелка на гости с детето си(което доскоро беше сукалче).Та гледа ме детето  и умозаключава"Лельо,Янче,какви дълги цици имаш" Crazy

# 133
  • Sofia
многоооооооо са сладки!!!! ей тва е доказателство,че кърменето е магия!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 134
- Дай ми цице, защото хълцам!
- Не те чувам да хълцаш.
- Да, хълцам бе, виж...
при което си отваря устата "да видя" че хълца Laughing

Малки манипулаторчета  Joy
(както обича да казва една моя дружка  Wink)

Общи условия

Активация на акаунт