Говорещи кърмачета

• 64 281
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Минава бабичка в градинката с торба трева, Ива я пита:
- Бабо зайчета ли имаш?
- Не баба, козички, ама имат малки та им нося прясна тревица,  че трябва да си кърмят бебетата. Ти нали знаеш как бебетата сучат от мама, нали гледаш вашето бебе как пие? (де и трябваше на женицата да подхваща баш кърмаческа тема  Crazy)
- Ммм, ама и аз пия от мама бе, виж! (идва и се залепва за цицата през блузата все едно суче)
Бабата възмутена:
- Аааа ти си голяма, как тъй ще сучеш, а и няма да пиеш на бебето млякото!
Ива поизнервена вече:
- Ох мамо, обясни и че имаш достатъчно и за двете ни! Crossing Arms

# 106
Мериииии, щерка ти е истински бисер, стархотна е  Joy!

# 107
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
- Ох мамо, обясни и че имаш достатъчно и за двете ни! Crossing Arms

Joy
Малка, а вече знае как стои въпросът с кърменето! Mr. Green

# 108
Много се смях и забравих какво исках да пиша  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 109
Преди два дни Криската разтребва стаята, намира ми сутиена, носи ми го и казва-мамо-прибири си нанитата Laughing

а докато сучеше се беше научила, когато изцока едното нани да казва: свърши, празно е, дай сега от другата страна hahaha Става, обикаля ме и се намества на другото нани Hug

# 110
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
zuki , Мери, Вили, страхотни истории! Hug

# 111
Моята дъщеря забелязва един брой на Playboy на масата в хола и започва да се хили и да сочи гърдите на мадамата на корицата "Мами, каката има ами (нейната дума за гърди)". След малко размисъл обаче констатира "Каката амите няма мако, мама амите има мако". Голям смях падна като я чухме с баща и  Joy.

# 112
  • Където ми покаже сърцето
Ох,развеселихте ме.Аз няколко пъти се мажа с горчивка за да видя дали има надежда за отбиване и казвам на Марти,че папуто е болно.Сега след като се насуче отива до гардероба вади ми някоя блуза и ми я носи и казва"Мамо,хайде обличай папуто,щото папу настине и мама маже с лекаство.Мати иска здаво папу"
Днес пък ме зави с две негови одеала и след това придърпа и покривалото на спалнята и всичко сложи върху гърдите ми.Смея се вече сама на глас в къщи.Много са сладки говорещите кърмачета.
Марти по принцип иска всичко сам да прави като казва,че е голям.Когато стане обаче въпрос за сучене и аз му обяснявам,че вече е голям да суче той сърдито казва "Не,не Марти не голям ,Марти малък,Марти бебе"

# 113
"Мамо,хайде обличай папуто,щото папу настине и мама маже с лекаство.Мати иска здаво папу"
hahaha  Joy Joy Joy не мога да си събера устата  Joy Joy

# 114
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Голям смях падна, ще се пукна от смях....Страхотни терци .... А това направо ме просълзи:"Мила моя цица, сладка и добричка, как да кажа, цица, колко те обичкам" zuki чудя се как си се сдържала..., аз нямаше да мога със сигурност...
А дали и ние ще успеем да устискаме дотогава на кърма.....  Praynig

# 115
Ох,развеселихте ме.Аз няколко пъти се мажа с горчивка за да видя дали има надежда за отбиване и казвам на Марти,че папуто е болно.Сега след като се насуче отива до гардероба вади ми някоя блуза и ми я носи и казва"Мамо,хайде обличай папуто,щото папу настине и мама маже с лекаство.Мати иска здаво папу"
Днес пък ме зави с две негови одеала и след това придърпа и покривалото на спалнята и всичко сложи върху гърдите ми.Смея се вече сама на глас в къщи.Много са сладки говорещите кърмачета.
Марти по принцип иска всичко сам да прави като казва,че е голям.Когато стане обаче въпрос за сучене и аз му обяснявам,че вече е голям да суче той сърдито казва "Не,не Марти не голям ,Марти малък,Марти бебе"

Грижовен мъж отглеждаш, поздравления!  Joy

# 116
Аз понеже за съжаление не кърмя ( на АМ сме ) ще ви разкажа за синът на моята приятелка. Скоро отивам на гости у тях с моя син на 3 месеца и съм свидетел на следната сцена: Стоянчо на 4 год. играе с количките,ние си пием кафето,идва ред моя Алекс да яде вадя аз шишетата и му правя мляко,Стоянчо гледа и вика: мамо искам ям! Тя му дава филийка с масълце, отхапва една хапка и отива при нея: Мамооооооооо цръкни ми малко млакце ма филийката,че тъй хич не е вкусна.Тя му вика: абе мамеее голям стана нямам повече мляко не си бебе да сучеш.Той разсърден: ми земи малко от леля Ани на заем Joy

# 117
Здравейте,мами!
Прекрасна тема!   bouquet
Моята дъщеря все още не говори,но вече редовно ми носи кукла-бебе , за да го накърмя и него!  Laughing Даже преди няколко дни тя си играе нещо до мен,ама аз не я поглеждам,само чувам отвреме-навреме примляскване и пъшкане...обръщам се и що да видя - щерчето взела куклата и си я мушка под мишницата доста ентусиазирано,уж да я нахрани и тя!  Joy
Надявам се и когато проговори още да се кърмим и да се включа отново!
 Hug

# 118
Суче Ивата тази вечер обаче яростно някак, забива зъби чак и аз охкам от време на време. По едно време ми изтръпна зърното чак и се дърпам и прибирам гърдата, а тя ме поглежда странно и казва "без туй го изпих вече" с две думи дреме ми Mr. Green

# 119
  • ВАРНА
Суче Ивата тази вечер обаче яростно някак, забива зъби чак и аз охкам от време на време. По едно време ми изтръпна зърното чак и се дърпам и прибирам гърдата, а тя ме поглежда странно и казва "без туй го изпих вече" с две думи дреме ми Mr. Green
Е, нямам думи...

Общи условия

Активация на акаунт