Говорещи кърмачета

• 64 287
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Страхотни историйки  Hug
Толкова са мили и сладки  Heart Eyes
Моята госпожица е доста дискретна и нямаме проблеми навън, стига да не й се е доспало много. Но всеки път когато гърдите ми са на нивото на муцунката се започва едно гушкане, вдигане на блузата и с най-сладкия и  мил гласец да казва папууу  Heart Eyes

# 91
  • София
  Моите най-накрая започват да проговарят, така че се надявам скоро и аз да се включа с интересни реплики  Simple Smile

# 92
Ива вижда че често навън давам на Емма и недоумява защо на нея не може,та върти- сучи вчера казва "Зверски съм уморена и притеснена, дай ми само малко да се поуспокоя!" Heart Eyes
Вечер пък докато я реша след банята, всеки път ме пита въодушевено "сега кое е най пълното тити?" аз показвам от която не е сукала сестра а Ива започва да се киска доволно предусещайки гощавката след малко.

# 93
  • София
Ива вижда че често навън давам на Емма и недоумява защо на нея не може,та върти- сучи вчера казва "Зверски съм уморена и притеснена, дай ми само малко да се поуспокоя!" Heart Eyes
Вечер пък докато я реша след банята, всеки път ме пита въодушевено "сега кое е най пълното тити?" аз показвам от която не е сукала сестра а Ива започва да се киска доволно предусещайки гощавката след малко.

newsm03 newsm53

# 94
Имам и днешен бисер. Нали е топло и сутиена, макар и кърмачески, стяга и пречи, та го поопъвам и намествам в един момент, а Ива пита "искаш ли да сукна малко да ти поолекне?"  Joy

# 95
  • Пловдив
Мерии,така ми е хубаво да те чета Heart Eyes.Благодарение на теб се справих с кърменето и дано да успея и аз толкова дълго да си кърмя детенцето и да мога да се похваля като проговори с бисери. Grinning

# 96
Разбира се че ще успееш, ти даже си успяла вече, щом обичаш да го правиш!  Hug

# 97
"искаш ли да сукна малко да ти поолекне?"  Joy[/color]
hahaha Joy Joy Joy Joy

# 98
Нека се включа в хубавата тема , но съм с бивше кърмаче , което много си се радва на циците .
Всяка вечер като си вземаме душ заедно ми казва ;
-Мамо , искам видя циците !
И аз и ги показвам и тя :
- Гушна циците ! - Долепва се до мен и ги прегръща   и им вика - Гушшшшшшшшшшшшшш...
Носи ми играчи да ги кърмя и ми казва
 - Мамо иска види има ли мляко ...
И аз и давам да провери и тя
-Няма мамо !
Питам я
- Искаш ли -и тя ме гледа обидено
-Илияна не е бебе Simple Smile
Иначе се разхождахме скоро в парка и приближаваме количка с малко бебенце , ама много малко и спи .Аз и казвам :
-Тихо , мамо бебето спинка , няма да говориш защото може да го събудим.
Тя приближава до количката и казва на майката :
-Бебето цока на цици , нали
И тя
- Ами да , ти откъде знаеш
и тя отново
-И Иляна цока цици ....
 Няма да се включвам повече в хубавата ви тема , защото все пак моето кърмаче вече не е такова  , но просто исках да споделя че нейните хубави и любими моменти с циците не свършиха с края на кърменето , напротив ... все още са си много близки и аз се радвам че е така .Никога не бих и отнела желанието или радостта да ги гушне - през деня когато е уплашена или нощем когато е неспокойна ...докато иска.

# 99
Аз се включвам най-вероятно за последно в тази тема, защото синът ми вече е бившо кърмаче - отбит е от 20.05. тази година. Та, лягаме си ние на 21 май вечерта, а той пак ме пита: "Мамо, борчат ли циците?". "Борчат" значи "горчат". И ме пита, защото ги мажа с Даум екзол-а. Казвам му, че горчат, а той прегръща едната цица, слага главичката си върху нея и започна да пее: "Мила моя цица, сладка и добричка, как да кажа, цица, колко те обичкам". Е, вярвайте ми, на ръба бях да му я дам, ама се сдържах с всички сили.
Ще продължавам да ви чета.

# 100
Зуки, страхотно! Много сладка история! Hug
 Joy Joy Joy
Следя с интерес темата и чакам момента, в който и аз ще се включа с говорещо кърмаче!

# 101
Имам и днешен бисер. Нали е топло и сутиена, макар и кърмачески, стяга и пречи, та го поопъвам и намествам в един момент, а Ива пита "искаш ли да сукна малко да ти поолекне?"  Joy

Лоша Мери не дава на детето да си сукне  Joy Joy Joy

# 102
  • София
Няма да се включвам повече в хубавата ви тема , защото все пак моето кърмаче вече не е такова  , но просто исках да споделя че нейните хубави и любими моменти с циците не свършиха с края на кърменето , напротив ... все още са си много близки и аз се радвам че е така .Никога не бих и отнела желанието или радостта да ги гушне - през деня когато е уплашена или нощем когато е неспокойна ...докато иска.

Е, Вили, недей така. Толкова мило ми стана, докато четях поста ти. Явно, макар и да не суче, още си е кърмаче. И ние сме в процес на отбиване и Роси се държи горе- долу по начина, по който и твоята дъщеря "Може видя, моля, мойто цоки".

# 103
  • София
zuki, направо се просълзих от умиление  Grinning Hug

# 104
  • гр. Пловдив
lilfi страхотна тема.  Joy Побърквам се да се смея.  Joy Ние за сега само се нападаме. Ако не съм до нея дълго време и като ме види веднага се покатерва по мен и ми казва " Мама момо"  и аз съответно давам момо  Joy

Общи условия

Активация на акаунт