Говорещи кърмачета

• 64 313
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
Влизам да проверя за нови историйки Laughing
Ние не говорим, много сме малки- на 8 месеца.
На когато го гушна и му дам да суче ме милва с малкие си ръчички и издава доволен звук като:Ооо-ооо

# 76
  • Варна
.и отсега съм се зарекла,че второто,живот и здраве,ще го кърмя над годинката,докато мога!!

Аз съм се заклела, че второто няма да го кърмя нито ден повече от годинка. Отбиването на тригодишно е ад!

# 77
Снощи приспивам Ива, но усещам здраво забити зъбите и и казвам "Ива хапеш ме, не забивай зъбите си така", а тя ме поглежда ядосано "А къде да си оставя зъбите? Как на(да) суча?"

# 78
Темата е невероятна,аз сега отивам кърмаче= ветеран и ми стана толкова мило от тези истории, че се разциврих като не знам какво...
Иначе моят син е културен, знае че пред чужди хора не се цока и когато му се приискваше и имаше някой у нас на гости, заявяваше; "Айде, чао чао!", демек : "Тръгвайте си!", за да си свършим каквото сме решили Laughing

# 79
Водим следния диалог последните 2-3 дни:
Аз: Кой е това, мамо? (соча баща му)
Алекс: Ъ-ъ-ъ-ъ (прави се на замислен) - тати!
Аз: Кой е това? (посочвам самия него)
Той: Ъ-ъ-ъ-ъ Саши!
Аз: Коя е тази? (посочвам себе си)
Той поглежда супер дяволито и отсича: Цици!
 hahaha Joy
Аз съответно се правя на разсърдена и той : Ейй, мамо!
 Hug

# 80
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Заболя ме корема да се смея, ех, че са мили децата!!!

# 81
Това ми е една от най милите и хубави теми във форума.

От вчера.Сина ми е кисел,търси гърдите да се утеши ,но от тях вече нищо не е останало след толкова кърмене  Joyи той ,гледайки ги разочарован,казва"Искам по големи цици,мамо"  Joy

# 82
  • Някъде в мечтите си
Това ми е една от най милите и хубави теми във форума.

От вчера.Сина ми е кисел,търси гърдите да се утеши ,но от тях вече нищо не е останало след толкова кърмене  Joyи той ,гледайки ги разочарован,казва"Искам по големи цици,мамо"  Joy
Смях се с глас! Joy Joy Joy Ей,тва мъжете,може като пораснат да не си признават,ама още от малки за големи цици бленуват  Laughing

# 83
Тъй си е,мъжка му работа Joy

# 84
Страхотна тема!
Ето и при нас какво става. Моят сладур наскоро се е научил да казва бенка - бимби. Играли си с баща си и той го гъделичкал по корема, където мъжът ми му показал своя бенка и му обяснил как се казва. После му показал една пъпка и пак същото, нашият я нарича пупу. На пъпчето пък бебо казва пупа и на целия корем.
Та, докато суче бебо прави следното. Първо си отваря блузата, суче, после с едното пръстче пипа или стиска с две едното зърно и казва бимби и се смее /чак се засрамвам- такава му е усмивката/. Прмества се на другото и пак същото. А накрая ми бърка в пъпа и казва пупаа и стиска с две ръце като ме обгръща в прегръдка!
В началото им казваше пупу на зърната, но сега е убеден, че повече приличат на бимби Simple Smile
А като иска да суче така се вкопчва в блузата, че не мога да го отскубна. Като засуче пък започва с нежното "мама" с една интонация......

# 85
То моето не е много нещо казало, но вчера си умрях от смях с него. Бяхме на гости на майка ми и той си намери в един шкаф едно старо Барби на сестра ми. Естествено куклата отдавна е останала без дрехи и Алекс като я видя, ухили се щастливо, каза "цициии цок цок" и захапа Барбито за циците да суче от тях  ooooh!  После на всички показа, че куклата има "цициии" и как се суче от тях  Mr. Green

# 86
  • София
lady di ,толкова мило ми стана докато четях поста ти  Hug Как наистина да не му дадеш "мако" на детенцето!  Hug
Много мило ми стана и на мен Grinning
Ние сме още малки,и се надявам,когато проговори още да се кърмим!
  bouquet

# 87
Онзи ден ,мъжа ми и детето простират.Малкият иска да изтръсква по големите дрехи,но мъж ми му дава един мой сутиен и подавайки му го му казва,"тук спят гърдите на мама"
Малкия му отговаря"Хм,те цицетата не спят"  Wink И вярно за него не са спали никога  Wink

# 88
 Joy Joy Joy
Охххххххх, момичета, много се смях! Ние не говорим все още кой знае колко, но и моят синковец смята, че цицетата са 4! Редовно ми бърка под блузата и ако му подам от деколтето я бута и вика: Неееее! и продължава да рови под блузата  Mr. Green! Катоо му се доспи винаги се лепи за мен, без значение къде сме и с кого сме и крещи: Иска цициии! или Дай цицииииии! придруженоо с бъркане в пазвата. Ако не дам започва неистово да ми дърпа блузата и да пищи  ooooh!! За това тихомълком се кърмихме на концерта на Twisted Sisters насред публиката  Joy още преди да се е разпискал, а мъж ми беше готов развод да ми иска, заради тази сценка  Joy!
Иначе много си ги обича, гали ги гушка ги, а понякога катоо се нацока, само ги целува и ги прегръща! Много мило ми става, но започват да ме притесняват изпълненията навън и ми се ще да се отбиваме! Преди наколко дни реших да не му давам като си поиска и започна да ме удря и да пищи - рев, истерия, крясаци: "Дай!" в чудо се видях  Shocked!
Една приятелка смята, че мъжете са цицомани по 2 причини: 1. щото са дълго кърмени и 2. щото изобщо не са кърмени  Joy

# 89
Моята щерка редовно се сеща и си иска да цока навън. Вчера в градинката, обаче ни бяха наобиколили 100 човека и тя като се размрънка "Ам-ам", нямаше как да се разголвам насред тълпата и взех да се правя на ударена:
"Да, мами, сега ще се приберем и ще ядем от супата, която сготвихме тази сутрин, ще си направим и салатка от доматки"
Моето детенце, обаче си знае какво иска и продължава:
"Ам-ам. Стела ика (иска) на мама макото"
Напуши ме един смях, а бабиотите взеха да ме гледат укорително (има няколко бабки, дето са ме виждали, че кърмя и явно не одобряват, предвид възрастта на кърмачето ми)  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт