Говорещи кърмачета

• 64 173
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
При нас репликата на баткото беше дай му цица да млъкне, или ако нещо му пречи "Теди, не искаш ли да цокаш" - с игрива интонация, само и само да го разкара.
 А баба му го закачаше и като иска да цока му казваше "ООО, махни тия цици, те не са хубави" и малкия всеки път преди да цока се нахилва и казва "Бабооо, цици" и захапваше стръвнишката. И така свикна да съобщава на всеослушание, че ще цока.

# 181
# 182
Седим си с Мартин и го уча да брои. Аз казвам числата, а той повтаря:
Едно - НО
Две - ДЕ
Три - ТИТИИИИИИИИ и веднага започва да ми рови в деколтето Wink

# 183
  • sofia
ха-ха Мина, това като готовииии, на стартааа, бууум  Laughing

# 184
Много разтоварваща тема! Записвам се и отивам да ви чета, до 4 страница съм!
Изчетох ви! Невероятно! Мери, ама що не ми се хвалиш с тези бисери?
Дай Боже и аз да пиша тук след известно време.
Нямам НИКАКВО желание да отбивам..... поне до първи клас, но не знам синът ми какво мисли по въпроса. Joy

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 21:59 от gotika80

# 185
  • София
Време е и ние да се запишем тук. Радвам се да видя още две "колежки" от ноември 06 Sunglasses

Той моят много-много не приказва разбрано още, но казва думата Цициии с чудесна артикулация!

п.п. "Колежките" са три най-малко Simple Smile Да ме извинят други, ако не съм ги забелязала, че не четох всичко.

# 186
Моята дуданка, като беше на 1г и 2м говореше повече от сега. Тогава с важен тон пускайки едната цица, казваше: "Ика оте, дай дуата цица!" Сега си общуваме с нечленоразделни звуци "ньон-ньон" с широка усмивка и "ням-ням".
Наскоро беше видяла цоците на леля си. Много заинтригувана я загледала и казала: "Ньон-ньон, нямма!" После посочила към вратата и клатейки глава казала "мама"  Mr. Green

# 187
Ива като беше на около 3г като видеше майка ми гола и все тичаше да и пипне гърдите, да ги помирише, да ги целуне, майка ми се заливаше от смях а Ива от кеф. Интересно ми е какъв е бил този период, отмина обаче с времето от самосебе си.
Иначе си имам вече две дърдорани, и Емма вече е говорещо кърмаче "мамма ааамммм" дърпайки деколтето или вдигайки блузата ми  Joy

Готи, ако пиша в темата ни вероятно ще стресна много народ, не всеки приема нещата като нас  Hug Ще я видиш и чуеш Ива скоро като се видим, колко бисери ръси, каква е котарана.
Като види че Емма суче и се нарежда и тя, аз я поглеждам строго и тя с най невинен поглед "какво бе, само ги целувам /гърдите/"  hahaha Ако и мине номера ще си посуче, че и даже се улисва напоследък  Rolling Eyes

# 188
  • Пловдив
Ново от снощи - обличам се аз след баня, мъчейки се и нея да облеча, а тя хваща с две ръце гърдите ми и захилено вика - ау, колко много цици Mr. Green

# 189
   След баня е (беше) ред на традицията "Тати чете книжка, Нена цока!", Мама я няма в картинката като действащо лице - тя лежи полузаспала.

# 190
- Мамо, ти имаш цицета! Мммм, а мляко имаш ли?
- Имам, нали трябва да храня бебе Ема....
- Тя е бебе и няма зъби, затова папка цицета........ аз като стана на ей толкова (показва 6 на пръстите) и аз няма да имам зъби и пак ще ми даваш цице мляко, нали така?!
 Rolling Eyes
та след една седмица почивка, Виктория реши че всъщност и е рано да се отказва и аз пак се оказах с две кърмачета Crazy

# 191
Лелеееее! Толкова ви завиждам! Много ми се иска и аз да пиша тук! По темата,де!  Mr. Green
Целувки на всички шемети! Heart Eyes

# 192
  • България
От 4 месеца вече не е кърмаче , но винаги ми гледа циците с един влюбен поглед. Казва " Мама има цици  Laughing  Иска да ги гали . Веднъж я оставих да видя дали ще се опита да засуче , но тя само се наведе и ги целуна,но  едно такова свенливо  Heart Eyes  А иначе казва: " Бебета папат цици "

# 193
  • София
......
За сметка на това е пръв професор да съветва другите хора как да си гледат бебетата. Когато сестра ми роди, много настояваше да говори с нея по телефона и й обясняваше:
- И ако заплаче бебето, ти веднага му дай да суче, за него е много добре.

Дето се вика, подковахме следващото поколение Mr. Green
Подковахме я, как не, моята вече си кърми куклите и играчките, даже сутринта се опита да си накърми едната пантофка (май още не прави разлика между одушевен/неодушевен предмет Grinning).
Иначе още не говори много, но е извънредно възпитана, от простото заповедническо "ам-ам" е преминала на "Мола (моля)... ам-ам...", с едно такова изражение на малко просяче.  Heart Eyes

# 194
Олив, вие сте добре, на мен ми се налага да кърмя багери, джипове и тигри...

Общи условия

Активация на акаунт