Говорещи кърмачета

• 64 169
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Олив, вие сте добре, на мен ми се налага да кърмя багери, джипове и тигри...
Joy няма как да го подмина това Simple Smile

# 196
  • София
Миа към дядо си: "Изцоках и двете цокита, вече няма мляко, чак после"  Mr. Green

# 197
"Докато цокам цоките са моите, после като станат празни пак са твоите..."
"Цял ден не съм цокала, цяяял деееннн! Хайде, дава ми!" - цокала е преди не повече от час.

# 198
Ще ме уморите  Joy
Йес това и при нас само че репликата е от 6 години не съм сукала  hahaha

# 199
  • Пловдив
Отново в банята, държейки сапун в ръка, посягайки към гърдите ми  - дай да си измия цоките, да са чистички  Mr. Green

# 200
  • София
Ще ме уморите  Joy
Йес това и при нас само че репликата е от 6 години не съм сукала  hahaha

Отново в банята, държейки сапун в ръка, посягайки към гърдите ми  - дай да си измия цоките, да са чистички  Mr. Green

Joy Joy Joy водете дневници , момичета! (което ме подсеща, че скоро не съм писала в този на мойта умница) Flutter

# 201
Къпя го тази вечер, дълго стои в банята, накрая вече не издържам и се опитвам да го примамя да излезе... Имам си един номер, когато искам да му привлека вниманието - вдигам блузата, той се ухилва до ушите и се спуска към мен с боен вик "титиииииииииии" или "цициииииииии" в зависимост от настроението. Та вдигам аз тази вечер блузата, питам го "Това какво е?" - "Тити  Wink" И добавя: "Скри са" (превод "скрий се" или "скрийте се") - с две думи, казва на циците да се скрият отново под блузата, че да не го разсейват...

А, да добавя, че и аз съм кърмила камиони Simple Smile

# 202
Аз пък редовно кърмя "Bob the builder"

# 203
  • Varna
Поли ме е спипала за следобедно поцокване, което вече рядко се случва. Млякото вече е свършило и тя се прехвърля от гърда на гърда.На мен накрая ми умръзва това и казвам "Поли хайде престани вече" Тя пуска поглежда ме дяволито и изцепва "мамо не петани , МОЛЯ"

# 204
Малката тиквичка и се до пийва млечице, а мама се прави на разсеяна, тогава вика с пълно гърло:
- Мамооо, такай, лякооо!! Mr. Green т.е. чакай, млякото давай!

# 205
  • Бургас
Искам и аз ви се похваля с моето кърмаче. Преди 4 дена бяхме на гости при моите родители. Аз седя в хола на дивана, тя дойде, вдигна ми блузата, протегна ръчички и каза "ДАЙ, ДАЙ, ДАЙ! Веднага се отзовах, обърнах се малко настрани, че баща ми също беше в стаята и й дадох да цока. Оттогава като и се прицока, си иска. Имам си и аз вече говорещо кърмаче. Grinning

# 206
И аз да се запиша, дъщеричката ми като вземеше да сучеше и викаше " тити-муци ти си моето съкровище ти си моето злато"   Laughing Отбих я на 2г и 9м заради бременността с синът ми понеже беше рискова. Сега като кърмя бебо и тя му вика " бебе искаш ли двамата да сучим "  уж на шега, но я виждам как ........

# 207
Не мога да кажа, че моят син е говорещо кърмаче, защото е на почти 9 месеца и освен на неговият неразбираем за мен език казва само мама и баба. Но от няколко дни започна да ми дърпа блузата, когато му се суче и да казва "Ам-Ам''. Странното е, че казва "ам-ам" само в тази ситуация.

# 208
Вечер преди лягане малкото зверче се търкаля по леглото и мрънка: Мамооооооо, дай цици!Цициииииииииии!! Виждайки, че тръгвам към нея, започват радостни възгласи: Идат цицитееее! (идват циците). Joy

# 209
  • Varna
Да изкопаем старата тема, че поне на мен ми беше и си остава много забавна.
Онзи ден Поли по обяд си иска да цока, а понеже аз уж махам дневните не и давам.  Тя се търколи в  другата част на леглото, но аз не и обърнах внимание.След минутка кака и влиза в стаята и се провежда следният разговор:
-Поли какво има?
-Аз съм обидена на мама.
-Защо?
-Мама не ми дава да цокам
На мен така смешно ми стана, защото аз дори не разбрах ,че се е разсърдила.

Общи условия

Активация на акаунт