Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№8

• 41 203
  • 316
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Приятно пътуване - всичките ми палци са стиснати  Peace
Ще чакаме да се върнете с най-добри новини.

# 31
Честита нова седмица!
Нека да е късметлийска ,само хубави вести да се пишат! Peace
Нели,лек път и Бог да е с вас!  Praynig
А ти Бабче,ще се справиш! Peace
Ще стискам палци с две ръце всичко да мине добре!

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 32
Весела седмица, мили мои! Hug
Нели, успех, разбира се, че сме с теб. Hug
Бабче, много палци имаш и от нас. Hug

# 33
  • София, "Младост 3"
лека ви седмица, щастие и много късмет

НЕЛКА, на теб лек и дори да не е толкова лек - много успешен път, желая ви целия късмета, който заслужавате и да се върнете с прекрасни новини и постижения
както пожелава баба ми "БОг пред вас, вие - след него"

# 34
Добро утро мацки  bouquet

Сстискам палци на Нели и Джули и съм сигурна, че този път не усмивки ,а и думичката МАМО ще се появи Hug
На баби също стискам всичко налично Laughing Hug
я, намерих си запетайката Joy

# 35
Бабче, Нелка всичко налично е стиснато!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

я, намерих си запетайката Joy

Хаха! Ти добре я намери, ама я кажи защо съскаш рано сутрин???  Thinking Mr. Green

# 36
  • Sofia
Здравейте,момичета.И аз се включвам в стискането на палци и за Джули и за баба хулиганка.От все сърце им желая всичко да мине добре и скоро да разберем,че всичко е О.К.Това,разбира се,се отнася за всички вас също.Прегръщам ви силно Hug Hug Hug.И цял ден ще си мисля за вас.Лек и успешен ден newsm10

# 37
Хайде и от мен стискане на палци на всички възможни крайници за Джулиана и за бабич Hug
На всички желая лека и успешна страстна седмица   bouquet

# 38
Хей, мами и бабита! И ние имаме нужда от здрави палци. Днес следобед малката ми кукличка  и майка и заминаха отново за Лондон. Ще сменят хидрофила на Наталчето с по-голям номер и вероятно ще правят изследване за светлоусещане на окото. Ще се върнат в петък. Дано нямат проблеми. Нещо ми се е свило сърцето.....Ама нали е за добро.
Честита цветница на Здравка и Цветелина-Викина мама. И аз си имам две цветя: Здравко - мъж и Цветелина - по-малката ми дъщеря. Вчера празнувах, днес - сълзи. Това е положението.

# 39
Вчера празнувах, днес - сълзи. Това е положението.
Никакви сълзи NaughtyВсичко ще е наред ,ще видиш Peace Hug
Хайде момичета,ние като се молим заедно,всичко и всички носят страхотни новини Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 40
Nadia07 ще видиш че всичко ще е ОК!  Peace Hug Hug Hug

# 41
Включвам се със сърце и душа към общата молитва. Praynig
Вярвам, че всичко ще е наред. Hug

# 42
Всички се молим и вярваме  Hug Praynig
Надя07, отпусни се, момичетата в Лондон имат нужда от положителните ти мисли, а не от свито ти сърце. Всичко ще бъде наред  Peace

# 43
Нели стискам палци душко, дано всичко мине гладко и като си дойдеш да се похвалиш!

# 44
Хей, мами и бабита! И ние имаме нужда от здрави палци. Днес следобед малката ми кукличка  и майка и заминаха отново за Лондон. Ще сменят хидрофила на Наталчето с по-голям номер и вероятно ще правят изследване за светлоусещане на окото. Ще се върнат в петък. Дано нямат проблеми. Нещо ми се е свило сърцето.....Ама нали е за добро.

Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт