Отговори
# 120
Sneji, страхотна кухня, поздравления! И мен ме интересува техническият камък, много се чудя за плота. Та ако може малко инфо за цената.

Техническия камък се изчислява според цвета ,височината на перваза(ако има такъв)размера на фасета,какво ще се вгражда в него-дали ще се заобля и т.н
За моята кухня излезе около 2800 с островчето.Никак не е ниска цената но е много красив и лесен за поддръжка!

# 121
Аз имам един въпрос относно горните кухненски шкафове. Чудя се какви да бъдат- вертикални, хоризонтални или най-добре е да ги комбинирам? Има ли някаква съществена разлика?

# 122
  • Варна
Momi4eta,izvinqvam se,4e pi6a na latinitsa-ne sam u doma. Utre ve4e kakto si znam. Govorixme s 1 maistor i ni predloji mislq pove4e ot razumna oferta za kuxnqta. Dade i negovi 3 proekta saobrazeni i s na6ite iziskvaniq. Mnogo sam dovolna-nai-ve4e ot tsenata, taka kuxnqta ve4e ne e miraj. Utre pove4e info.  Hug

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 17:35 от sea woman

# 123
Аз имам един въпрос относно горните кухненски шкафове. Чудя се какви да бъдат- вертикални, хоризонтални или най-добре е да ги комбинирам? Има ли някаква съществена разлика?

Според мен зависи от големината на кухнята и разполагнето на шкафовете на долния ред.Аз лично не приемам изцяло само вертикални,защото ми напомнят на едновремешните кухни.

# 124
  • Русе
justice,хайде в темата за баните. Laughing

# 125
  • Пловдив
Снежи и на мен много ми хареса кухнята ти Simple Smile
Джъстис много хубави проекти си направила.Защо не размените малко стъклените вратички,да са през една със дървена,като няма да е там аспиратора,оффффф как го обясних  Blush
Momi4eta,izvinqvam se,4e pi6a na kirilitca-ne sam u doma. Utre ve4e kakto si znam. Govorixme s 1 maistor i ni predloji mislq pove4e ot razumna oferta za kuxnqta. Dade i negovi 3 proekta saobrazeni i s na6ite iziskvaniq. Mnogo sam dovolna-nai-ve4e ot tsenata, taka kuxnqta ve4e ne e miraj. Utre pove4e info.  Hug
браво честито Simple Smile чакаме снимки Simple Smile

# 126
Бих казала СИМЕТРИЧНИ.Сега тенденциите са големи шкафове до тавана,много изчистени линии,максимално скрити уреди и аксесоари.

# 127
Техническия камък се изчислява според цвета ,височината на перваза(ако има такъв)размера на фасета,какво ще се вгражда в него-дали ще се заобля и т.н
За моята кухня излезе около 2800 с островчето.Никак не е ниска цената но е много красив и лесен за поддръжка!
sneji_, мерси  Grinning

otmiana-DianaLaughing едното ми око е постоянно там, но не мога да случа на програма с която да се харесаме.

sis7, свежа и добра идея.  Grinning  Виж дали съм те разбрала   http://images25.snimka.bg/005721621-big.jpg
Кофти е само, че тези шкафчета (между двата стъклени) идват 55см, а другите от този вид  за микровълновата и аспиратора са 60см.

# 128
  • Пловдив
Велмар забравих да ти честитя новата печка Simple Smile Успех и с аспиратора,да се похвалиш после Simple Smile
Джъстис да Simple Smile така поне на мен по ми харесва,но все пак важно е на Диана какво и харесва.Аз имам и още едно предложение,защо под микровълновата на сложиш три чекмеджета,а не едно и шкаф.Аз не съм любител на долни шкафове,все трябва да е навежда човек много Simple Smile Макар че ако бутилката за гас ще е в ъгъла,ще трябва там по голяма вратичка.Сега не се ориентирах там колко е голяма  newsm78

# 129
Привет и от мен, момичета  bouquet

Късно ви откривам... Cry

А можеше много неща да науча от вас преди да си поръчам кухнята... Но уви. Тя вече е готова вероятно и към 10-12 май ще ни я монтират. Каквото съм измислила-измислила, за каквото съм се сетила - сетила...

Исках да пусна темичка за аксесоарите в кухнята - от какво имаме нужда най-често и кой какво си е монтирал в тази връзка. Но явно е безпредметно предвид факта, че толкова неща са се изписали тук.

Ще съм ви благодарна, а ко споделите мнението си или ми дадете линк към темичка, в която сте "нищили" тоз въпрос Simple Smile

Хубави почивни дни и поздрави от КаНиМа   bouquet

# 130
sis7, под микровълновата е ъгловия шкаф.  Wink

КаНиМа, добре дошла.  Grinning
Това е което търсиш:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203551.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=283831.0

# 131
justice, много ти благодаря за бързата реакция Simple Smile

именно това търсех!

# 132
  • Русе
При мен,предполагам няма да се получи това разместване с шкафа над хладилника,защото той е 2 метра висок/хладилника де/

# 133
  • София
Здравейте момичета!
Страхотни кухни имате!

Да покажа и моята кухня!Долу е ПДЧ с HPL разделители,горе е  MDF!
Плота е технически камък!

sneji, поздравления и от мен за кухнята!

Имам един въпрос, моля те ако можеш да ми отговориш...
При мен разположението е почти същото, с тази разлика, че дясната страна шкафове ще се слага сега. Досега мивката ми беше свободна. Исках да те питам за самата мивка, така както е обърната със сушилката надясно към стената удобно ли е? В см., че се пада на ъгъл. Дано си ме разбрала, че и аз го обясних...
Това ми е проблема в момента, защото мислех дали не трябва да се мести в друг край самата мивка или там ще си е удобно  newsm78

Имам и още един въпрос към теб, но също и към другите мами...

В този вариант както хладилникът  се пада най-вляво, а печката на др. край вдясно, би ли могло да се сложи някакъв въздуховод или и аз незнам как, но да се свърже с комина ми, който се пада при хладилника (по-точно над него)?

# 134
И моята мивка  се пада на ъгъл  в дясно( дори  там ми е пада и чупка на комина).Н емисля че има някакъв проблем.А за свързването на аспиратора- и там нямаш грижи Grinning-над горния ред шкафове минават тръбите.Дори могат да се скрият с бленда и въобще д ане личи  че съществуват.

Сега  и аз с питане Crazy.За абсорбатора- реших вече Peace.Днес или утр еще го купя, но ми остана мивката.Въпросът е - ккава.Искам да е удобна и голяма, ама не ми се  ще да е с отцедник newsm78.Предложете рационален модел.Гледам-гледам, ама все на снимка и не мога да добия точна представа.Когато е монтирана вече на плота , погледа е друг.

Общи условия

Активация на акаунт