Отговори
# 150
  • Пловдив
Момичета, и аз моля за съметите ви   bouquet
Направих 3 проекта, горе-долу в такива цветове ще бъде кухнята ни  Wink

Май най-много ми харесва последният проект, но все още нещо ме притеснява  newsm78
Имайте предвид, че котлоните няма да са при фурната, а ще са в ъгъла при аспиратора, аспираторът ще е ъглов, намерихме такъв днес, а шкафчетата от дясната страна ще са с дълбочина 45 см, иначе става много тясно в самия бокс Confused Освен това се чудя с или без шкаф над хладилника  Embarassed

първи проект
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204184&photo=14

втори проект
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204184&photo=16

трети проект
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204184&photo=18

# 151
  • Пловдив
И аз да си кажа мнението:)
Краси аз също съм за по дълбок шкаф над хладилника Simple Smile А и като цяло ще ти дам едно предложение да си направиш горните шкафове хоризонтални и наистина поне с още една стъклена вратичка,така ми изглеждат много тесни ,а дълги.И още нещо така както си направила ъгъла отгоре ще ти е почти неизползваем или шкаф над мивката ще ти е и за ъгъла .......дано ме разбра  Blush
Змейковица,незнам защо не си сложиш хладилника и фурната от дясната страна а в ляво да останат шкафчета с 45 см дълбочина,или имаш врата  newsm78 мисля си че и моще да сложиш в ъгъла до фурната аспиратора и котлоните,а мивката на тяхно място ,така ми изглежда доста хаотично ,а и помисли че хладилника е много неудобно да се отваря към кухнята,макар че има модели на които да се обръща вратата.....това на пръв поглед,макар че малко не добих представа за големината на помещението ,но ако е отделен бокс  newsm78 може и да не можеш да се вихриш много с проекти Simple Smile

# 152
  • Пловдив
Сис, мерси за рецензията  Mr. Green
Това е част от хола - отделен бокс е  Rolling Eyes

Мивката трябва да е там - нямам друга алтернатива, хладилникът също - ето тук има проект приблизителен на хола - вдясно е мястото на бокса  Peace
Размерите са 200 на 210 см - супер мъничко е  Rolling Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204184&photo=7

# 153
Renate_R кухнята ще я правя в Силтекс от МДФ, като по вратичките няма кантове никъде. Цената е около 3000лв., но включва и аспиратора-Фабер. Ъгълът над мивката не съм го решила още как ще е - приемам идеи. За дълбокия шкаф над хладилника си мисля да не се затвори много пространството, защото както казах е част от хола и то тъмната/вътрешна част, но пак ще помисля. И аз исках хоризонтално отваряне на шкафовете, но после се отказах - горния ред ще висок 90см и няма да мога да ги затварям.

# 154
Опитах с програмата на Ално, но забива непрекъснато, а другата е платена. Какво друго мога да използвам? Никак ме няма в 3Д програмите. Сега се уча....

# 155
  • Стара Загора
Renate_R кухнята ще я правя в Силтекс от МДФ
]
Благодаря Краси  bouquet
Аз също съм се насочила към Силтекс, защото кухните там ми харесаха най-много. Все още не съм ходила /поради липса на време/, но след празниците ще отида.

# 156
  • Варна
Ще ходим днес за фурна. Какво да гледам, момичета? Няма да взимаме такава с 1000 екстри. Кое е най-важното което да гледам?

# 157
sea woman , когато си избирах фурната гледах следното:
- да е енергиен клас А
- печене на нива
- защита от деца
- студена врата (моята не е качена на високо)
- да има вентилатор, печене отдолу (те май всички нови вече имат)
Другите неща са екстри и нямах претенции към тях.
Дано не ти отговарям прекалено късно.

# 158
  • Варна
denica007, благодаря за отговора.  Hug Вече бяхме тръгнали по магазините, но общо взето покриваме това, което си писала.

Взехме тази фурна:
http://www.technopolis.bg/product.php?pid=491

Аз бях харесала една Аристон, но в крайна сметка този модел надделя. Grinning

За плот си купихме това:
http://eldominvest.com/bg/3/id/29/page/1/product-id/193/product-view.html

Българско. Варненско. Сервизът е тук. Цена разумна.

Сега е ред да си изберем плоскостите за шкафовете. Wink

# 159
днес майстора на кухнята ме хвърли в тъча-заяви, че не е препоръчително фурната да е на високо, защото шкафовете отгоре се раздуват Tired Аз си имам мнение по въпроса(и знам, че съм права Wink), обаче не знам как да убедя съпружеството ConfusedСподелете, имали ли сте някакви проблеми с такива фурни?

# 160
днес майстора на кухнята ме хвърли в тъча-заяви, че не е препоръчително фурната да е на високо, защото шкафовете отгоре се раздуват Tired Аз си имам мнение по въпроса(и знам, че съм права Wink), обаче не знам как да убедя съпружеството ConfusedСподелете, имали ли сте някакви проблеми с такива фурни?
Нямам проблем,това ми е трета градена фурна на горно ниво.Моята е Сименс и се вентилира отгоре,може би това има значение.

# 161
  • на малък остров в океана
Може би някъде е писано, но не успях да намеря, та ще ви питам. Когато няма аспиратор над вградената фурна, какво се случва с миризмата при готвене? Много искам фурната да ми е на горно ниво, но ме притеснява, че ще има миризма, кухнята ми е в хола.

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 11:16 от Ujasia

# 162
Може би някъде е писано, но не успях да намеря, та ще ви питам. Когато няма аспиратор над вградената фурна, какво се случва с миризмата при готвене? Много искам фурната да ми е на горно ниво, но ме притеснява, че ще има миризма, кухнята ми е в хола.
Има филтри при доста фурни,но си мирише.Аз отварям прозореца,когато готвя.

# 163
  • Пловдив
Аз като отварям фурната пускам аспиратора те са един до друг и цялата пара отива там,а като е затворена не излиза нищо,поне засега,ама аз готвя от 1 месец де Simple Smile

# 164
В каталога на метро гледам, че пак са пуснали магнитните кутийки за подправки на Факелман за 17,99 с ддс и металните кутии за продукти на брабантия за 14,99.

Общи условия

Активация на акаунт